Ravel Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Možná to tu už je, možná ne, tak je to tady a zrovna Plzeňský kraj tam není [upravil dne 4/3/09 Ravel] Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku Citovat
Miss Scratch Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ferry no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku bysterj a rychlej spolujezdec to musi zvladat. Jinak plati pokuty on. Citovat
agresssor Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 kurnik oni uz je maj i u nas ve stredoceskym kraji... Si budu muset davat bacha Citovat
Edison Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Jestli ono nebude jednodušší dodržovat předpisy. Aspoň kapku... ;-) Citovat
urdemala Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ferry no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku dalekohledy na parkovací kameře a předním okně to jistí. taky kyblík vyjetýho oleje a krabička hřebíků pod podlahou. Citovat
destiny Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Hmm, nechápu, k čemu to tu je, když to auto vás změří dřív, než přečtete SPZku Citovat
destiny Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 ...ještě jsem zapomněl dodat, že změří zepředu i zezadu Citovat
Qcko Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Keby mal niekto chut nieco rozbit, aby mal istotu:D:bacha...inak vyfasovali paradne kary, som zvedavy ci na to maju aj soferov:roker Citovat
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: Ferry no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku dalekohledy na parkovací kameře a předním okně to jistí. taky kyblík vyjetýho oleje a krabička hřebíků pod podlahou. A k tomu 4 bazuky na streche a rotačný na kufru. Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Myslím si, že pro soudruhy od PČR není vůbec žádný problém na autě třeba 1x měsíčně RZ vyměnit Citovat
oddie Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Hm, není jich zrovna málo, jak tak koukám. Ale mně jsou celkem fuk... Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: oddie Hm, není jich zrovna málo, jak tak koukám. Ale mně jsou celkem fuk... Souhlas. Za ty prachy se dalo možná vymyslet něco lepšího. A fuk jsou mi stejně jako oddiemu. Citovat
Ravel Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: antal A k tomu 4 bazuky na streche a rotačný na kufru. Tak to teda ne, buď bazuky, nebo rotačák. To si musíš vybrat. Původně zaslal: Ferry no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku Je jasný, že když tě dojede na značku nevidíš. Spíš je to pro ty, co by dojeli ty policajty a řeknou si:Hele koncerňák, dám mu na prdel! Citovat
zabit Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 docela by me zajimalo jestli se tyhle auta opravdu budou vyuzivat k tem ucelum ke kterym jsou navrzeny, jako ty mondea, nakonec jsem je potkaval jak doprovazeji nadmerny naklad:o nestacila by na to fabie Citovat
Ajdamek Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: destiny Hmm, nechápu, k čemu to tu je, když to auto vás změří dřív, než přečtete SPZku Oni s tebou musí na pár vteřin srovnat rychlost, tak máš dost času si všimnout oplastovanýho passata a přečíst začátek RZ. Citovat
vix Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: zabit docela by me zajimalo jestli se tyhle auta opravdu budou vyuzivat k tem ucelum ke kterym jsou navrzeny, jako ty mondea, nakonec jsem je potkaval jak doprovazeji nadmerny naklad:o nestacila by na to fabie To je v poho, po Budějkách taky jedno jezdí - a nejbližší dálnice 50 km Citovat
Ajdamek Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: zabit docela by me zajimalo jestli se tyhle auta opravdu budou vyuzivat k tem ucelum ke kterym jsou navrzeny, jako ty mondea, nakonec jsem je potkaval jak doprovazeji nadmerny naklad:o nestacila by na to fabie dyt doprovod nadměrů spadá pod soukromý firmy, co by u toho dělali policajti? Citovat
oddie Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Vlastně jeden efekt to má, 140 tempomatových je určitě zajímat nebude, ale když budu předjíždět řadu kamionů a dojede mě rychlejší Passat, tak holt ani náhodou nepřidám, abych mu rychleji uhnul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.