Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku :D

dalekohledy na parkovací kameře a předním okně to jistí. taky kyblík vyjetýho oleje a krabička hřebíků pod podlahou.

Odesláno

Keby mal niekto chut nieco rozbit, aby mal istotu:D:bacha...inak vyfasovali paradne kary, som zvedavy ci na to maju aj soferov:roker

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Ferry

no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku :D

dalekohledy na parkovací kameře a předním okně to jistí. taky kyblík vyjetýho oleje a krabička hřebíků pod podlahou.

A k tomu 4 bazuky na streche a rotačný na kufru.:D
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Hm, není jich zrovna málo, jak tak koukám. Ale mně jsou celkem fuk...

Souhlas. Za ty prachy se dalo možná vymyslet něco lepšího. :myslim A fuk jsou mi stejně jako oddiemu. :)

Odesláno
Původně zaslal: antal

A k tomu 4 bazuky na streche a rotačný na kufru.:D

Tak to teda ne, buď bazuky, nebo rotačák. To si musíš vybrat. :aut

Původně zaslal: Ferry no jo ale kdo ma sledovat ve 200km/h SPZky v zrcatku

Je jasný, že když tě dojede na značku nevidíš. Spíš je to pro ty, co by dojeli ty policajty a řeknou si:Hele koncerňák, dám mu na prdel!

Odesláno

docela by me zajimalo jestli se tyhle auta opravdu budou vyuzivat k tem ucelum ke kterym jsou navrzeny, jako ty mondea, nakonec jsem je potkaval jak doprovazeji nadmerny naklad:o nestacila by na to fabie :myslim

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Hmm, nechápu, k čemu to tu je, když to auto vás změří dřív, než přečtete SPZku :xvul

Oni s tebou musí na pár vteřin srovnat rychlost, tak máš dost času si všimnout oplastovanýho passata a přečíst začátek RZ.

Odesláno
Původně zaslal: zabit

docela by me zajimalo jestli se tyhle auta opravdu budou vyuzivat k tem ucelum ke kterym jsou navrzeny, jako ty mondea, nakonec jsem je potkaval jak doprovazeji nadmerny naklad:o nestacila by na to fabie :myslim

To je v poho, po Budějkách taky jedno jezdí - a nejbližší dálnice 50 km :D

Odesláno
Původně zaslal: zabit

dyt doprovod nadměrů spadá pod soukromý firmy, co by u toho dělali policajti?

Odesláno

Vlastně jeden efekt to má, 140 tempomatových je určitě zajímat nebude, ale když budu předjíždět řadu kamionů a dojede mě rychlejší Passat, tak holt ani náhodou nepřidám, abych mu rychleji uhnul :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...