Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sorry, nemám chuť ty ... poslouchat až do konce.

Básník asi chtěl říct: NIC NEKUPUJ, ŽIJ JAKO PŘED 1000 LET V JESKYNI A ZACHRÁNÍŠ PLANETU

Odesláno

Ja som si to pozrel, v praci neni co delat :D A ma to co si do seba, ne uplne ve vsem, neco sou tam nezmysli, a v necem pravdu ma ...

Odesláno

Je pro me sice nepochopitelny co vsechno se odehralo za poslednich 100let ale to je vyvoj a clovek neni stavenej na to aby se vsemu podrizoval.. to nikdo nezmeni.. muze to maximalne usmernovat..

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ja som si to pozrel, v praci neni co delat :D A ma to co si do seba, ne uplne ve vsem, neco sou tam nezmysli, a v necem pravdu ma ...

Ano. Do 20 minút zhrnuté to čo už roky denne počúvame a čítame v útržkoch. Miestami trochu prehnané ale principiálne má pravdu. Už niekoľko rokov separujem odpad.

A čo vy ostatný? Robíte niečo pre životné prostredie? :bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

To vížejo,dokonce sem to naučil i ostatní členy rodiny,to nejmenší ,co proto dělám,je, že třídim odpad :P:bacha

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: pastorek

To vížejo,dokonce sem to naučil i ostatní členy rodiny,to nejmenší ,co proto dělám,je, že třídim odpad :P:bacha

Kdysi jsme si měli ve škole počítat \"ekostopu\" ( http://www.hraozemi.cz//files/ekostopa/ekostopa.php ) a samotný třídění odpadu nestačilo :), ale i tak jsem tehdy dopadla docela dobře, prostě pokud člověk nežije v lese, tak mu stejně vyjde, že využívá Zemi víc, než je možný.

Odesláno

U nas v Trnave mesto zavedlo pre rodinne domy povinny separovany zber, takze tirdit musime, ci chceme nebo ne.

Zda se mi to super, a aspom takhle se neco dela pro zivotne prostredi. V piestanoch sa mi paci, priamo na pesej krasne farebne ladene smetiaky na separovany zber...

Viem ze tym sa planeta nezachrani, ale aspom nieco...

Jedno co sa mi najviac pacilo bolo, ako ta pani povedala ze pocitace sa vyvijaju len s oblasti procesoru, nic jine se nevyviji :D A ze naschval ich robia na inu peticu , tj ta ista doska len ina petica :D :D :D

Odesláno

No, má to něco do sebe. Možná když si koupíme třeba MP3 přehrávač, budeme na to nahlížet jinak(?) Bohužel si myslím, že 99,99% z nás si na to ani ve snu nevzpomene..

Odesláno

Jo JO :D

:xvul

Chuck norris dokaze zestrelit Boeing 747 vzduchovkou s podzemni garaze :D :D :D

Odesláno

Třídění odpadu je kravina, což je momentálně dokázáno tím, že tříděný odpad nemá kdo vykupovat a tak se stejně naveze na jednu kupu.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Třídění odpadu je kravina, což je momentálně dokázáno tím, že tříděný odpad nemá kdo vykupovat a tak se stejně naveze na jednu kupu.

Kravina to není. Kravina je, že se ten odpad dál nerecykluje. A jenom třídit odpad nestačí.

Ale to neznamená, že já mám právo moralizovat (přírodě se sice snažím škodit co nejméně, ale nijak se neomezuji).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...