Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vvitty - velká písmena osobně neřeším a je-li většinový souhlas zavést nějaká pravidla pro jejich užívání, nemám s tím zásadní problém (spíš mi přišlo divné, že někdo řeší takovou \"ptákovinu\" a daleko horší zvěrstva, např. prznění mateřského jazyka, jsou ponechána bez povšimnutí).

Co se citací píše, s Mirasem jsem včera o mém pohledu na věc prohovořil několik minut a nijak zvlášť jsme si do vlasů nevjeli. Rozumím tomu, že je tu problém s citacemi celých stromů, ale jak jsem psal výše, u vlákna, které \"jede\" se velice často stane, že než dopíšu mou reakci na některý příspěvek, už jsou tam 4 reakce jiné a můj příspěvek pak vypadá úplně \"mimo mísu\" - proto je někdy dobré ocitovat ten konkrétní příspěvek, ke kterému reakce patří.

K češtině na fóru se hlouběji vyjadřovat nebudu, je to běh proti železobetonové zdi - jediné, co můžu veřejně udělat je pokorně přiznat, že je mi našeho mateřského jazyka líto a moje hlava neumí pochopit, jak je možné, že češtinu takhle przní lidé se středním či vysokoškolským vzděláním - to si všichni tu maturitu koupili???

K tématu, které naopak vnitřně řeším, tzn. EDITACE jsem se už vyjádřil výše dosytosti, zbytek už nechám na Vašem uvážení.

[upravil dne 23/3/2009 Medvěd]

Odesláno

no sice jsou mala velka pismenka oproti češťyňe na foru relativni ptakovina, na druhou stranu je to vec, kterou podle me lze z fora odstranit. Kdezto odstraneni gramatickych prasaren (uz ani nerikam chyb) je vec nerealna, resp. nelze takovou vec cekat od adminu fora, jinak jim muzeme rezervovat pokoj v bohnicich a bez pripojeni na Sit :-)

Odesláno

admini, co takto phpBB ?

vyzera to dobre, je tam fura skinov takze nemal by byt problem..

rychlost je dobra, dostupnost pluginov taktiez dobra, fura roznych nastaveni (napr neda sa citovat predchadzajuci post)

neviem ako je na tom toto tu s pluginmi atd, len mne sa zda ze tamto je o trosku vyssi level (dizajn + funkcnost)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

nedalo by se nastavit aby se cache ukládalo k vám na server? - jedná se mi o přečtenéúnepřečtené příspěvky, jednak to nějak hapruje když se tu člověk třeba týden neobjeví tak mu to nezobrazuje nové příspěvky, ale to by nevadilo, horší je když na forum chodíte třeba ze dvou PC, doma si něco večer přečtu, pak příjdu do práce a to co jsem četl doma je opět označeno jako nepřečtené. Tolik místa vám to na serveru určo nezabere, jestli 20 MB tak jsem to přehnal...

Odesláno

od problemu citaci a dodrzovani novych pravidel zpet k tematu o problemu vyhledavani zde na foru:

Nejspis dotaz primo na Kurta:

Neslo by do fora implementovat misto odkazu na soucasne vyhledavani, aby zadany dotaz byl zpracovan pres google.com s prikazem site:peugeot-club.com ?

Pripadne na stranku Vyhledavani doplnit zvyrazneny text s doporucenim aby uzivatele vyuzivali prednostne toho Googlu ?

[upravil dne 4/8/09 Ferry]

Odesláno

Ferry: o to Google hledátko už jsem se snažil, nějak to nefungovalo dobře v kombinaci s Forem. Nepamatuju si už, co tam bylo za problém, nicméně autoři slibují zlepšené vyhledávání v nové verzi Fora.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ona se pravidla ČJ ted nějak měnila, já jen že ve škole nás učili že ú se píše na začátku slova, a ů pokud je uvnitř slova. Ale asi jsem chodil teda do jiný školy:myslim

[upravil dne 1/11/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

prosím je tu někde na fóru něco jako tlačítko označit jako přečtené? a pokud není dá se to přidat?

se omlouvám už jsem našel

[upravil dne 10/11/09 tomikku]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

panove, nevim, jestli se to uz resilo nebo ne, ale co me dokaze zvednout ze zidle je to, ze kdyz chci nekomu poslat SZ, kliknu na ikonku SZ pod jeho prispevkem, neco napisu a chci to odeslat, KLIKNU na odeslat, tak se mi zobrazi toto:

Chyba

Zpráva, kterou se pokoušíte uložit, je prázdná

a ted nevim, jestli to tomu druhemu doslo, nedoslo , netusim ... :(

navic nic nechci ukladat, ale odeslat ... dalo by se s timto neco delat ?

Odesláno
Původně zaslal: BV406

dalo by se s timto neco delat ?

Dalo - stačí vyplnit předmět a tělo zprávy. ;)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Pánové, nemohli byste prosím něco udělat s rychlostí fóra? Poslední dobou je to vážně tragédie a od kliku na nějakou sekci, nebo pokud si chci přečíst SZ, musím mnohdy čekat i půl minuty, než se stránka zobrazí. Jestli chcete, můžu pomoct, nebo případně poradím pokud na to sami nestačíte, to myslím upřímně. Vím, že už se tady před dobou v jiném tématu řešil přesun fóra na jiný hosting, ale to nějak vyšumělo do ztracena. Vždyť než jsem odeslal tenhle příspěvek, uplynula minuta času a to chyba opravdu není chyba na mé straně. :(

Teď v noci to jde už zase v pohodě, ale myslím, že v podstatě nemožnost normálního serfování o víkendovém poledni po fóru, spoustu lidí otráví a to je dost škoda, vždyť je to tady fajn. :(

[upravil dne 29/8/10 peugeot09]

[upravil dne 29/8/10 peugeot09]

Odesláno

Přesun na nový server nevyšumněl, jen se ještě čeká na vyřízení nějaké administrativy. Do konce září bychom měli jet na novým.

Dál se zvažuje přechod na nejnovější verzi fóra, která by mohla taky pár problémů vyřešit.

Ještě chvilku strpení, už se to blíží.

Odesláno

Nevyšumněl.

Základ je se neunáhlit a pečlivě číst smlouvy a podmínky firem, většina s kterými , jsme zatím mohli jednat si kladla pro klub nevýhodné podmínky. Nešlo ani tak o peníze jako třeba o nulové postihy kdyby server kleknul z jejich zavinění apod.

Momentálně řešíme firmu, která na naše podmínky přistoupila a vzájemně si vycházíme vstříc. Zatím čekáme na finální upravu smlouvy mezi námi. Pokud to pujde jak si myslím tak na Lednici by mohlo dojít k podpisu smluv a pak už je to jen otázka max týdne přesunout náš hardware k nim do serverovny a server spustit. Jak píše MirasCC do konce září to stihneme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...