Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?  

1. 1. Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Burisek

...Já po 8 letech ve fabrice mám jen 406 v TD a jsem šťastnej jak blecha že nemusím chodit pěšky :D:D

Copak, auto je nejvyšší modla? Já chodím pěšky rád, chůze je zdravá.

:D:bojim nene není to bylo jen konstatování k tématu.....

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

Tak u nas v praci propousteni zase tak nejak nehrozi, ale kdyz vidim kdyz jedu rano do prace ze jezdi cim dal mene lidi tak na tom propousteni asi neco bude a asi se to dotkne nas vsech :(:grr .

no kdyby u vas zacali ve velkem propoustet tak to by bylo jooo blbíčko :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: TomThom

Taková ta nejistota musí snad hlodat každého, protože kolotoč se pekelně rozjel...:( Ono totiž nejde jenom o spokojenost a \"mít vystaráno\" u jednotlivce, ale tady jde o celkový stav společnosti. Aby se člověk měl dobře a mohl být spokojený, tak musí být spokojený i soused. A nemůže mít na to vliv, že já jsem třeba absolvent vysoké školy a soused vyučený zedník. Bohužel si toto většina lidí ani neuvědomuje už minimálně 20 let. Pokud nebude místo ve společnosti pro všechny, tak to nakonec spláchne i ty \"úspěšné\". Být do nekonečna tlačen do kouta nejde a ten tlak se velmi rychle vrátí.

Jinak osobně si myslím, že vznikla až zbytečná panika, která roztáčí davové šílenství. Je to i jeden z mála názorů p.Klause, se kterým se ztotožňuji. Pochopitelně toho využije řada vychcaných managerů ke snižování platů, minimálních prémií apod. - samozřejmě ne svých. \"Proč bychom té krize nevyužili, vždyť kam by ti lidé jinam šli...\" Mimochodem tato věta už padla v jedné nejmenované jičínské firmě. Tomu šéfovi by člověk musel plivnout do ksichtu...

To by mě vcelku zajímalo o kom / o čem je řeč :myslim

Odesláno

Ač to bude znít možná hloupě a nepochopitelně, byl bych rád, kdyby krize pomohla pročistit ten neskutečnej bordel, kterej díky stavebnímu boomu neustále žije ve stavebnictví. Vzhledem k mým aktuálním zkušenostem (podpořených různými osobními zážitky mých přátel či převzatými z pořadů typu \"Občasný jouda\") si troufám odhadnout, že se ve stavebnictví živí cca 10% firem, které za něco stojí, zbytek - tedy 90% těží z toho, že je práce víc než lidí a tak i fušeřina projde. Jinak si prostě stav spojený s rekonstrukcí mého bytu neumím vysvětlit A BUDE-LI SE VĚTŠINA TĚCH DĚLNÍKŮ, KTERÉ JSEM MĚL TU ČEST POZNAT A PLATIT, PÁST, FAKT MĚ TO MRZET NEBUDE.

[upravil dne 25/1/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Zatím krizi nepociťuji, můj chlebodárce platí co slíbil a ještě se mu daří firmu rozšiřovat - prostě jsem spokojen a doufám, že ještě dlouho budu.

Jó Marek ví co dělá. ;)

Teď Tě vlastně živí Tví oblíbení ekoterroristi :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ač to bude znít možná hloupě a nepochopitelně, byl bych rád, kdyby krize pomohla pročistit ten neskutečnej bordel, kterej díky stavebnímu boomu neustále žije ve stavebnictví. Vzhledem k mým aktuálním zkušenostem (podpořených různými osobními zážitky mých přátel či převzatými z pořadů typu \"Občasný jouda\") si troufám odhadnout, že se ve stavebnictví živí cca 10% firem, které za něco stojí, zbytek - tedy 90% těží z toho, že je práce víc než lidí a tak i fušeřina projde. Jinak si prostě stav spojený s rekonstrukcí mého bytu neumím vysvětlit A BUDE-LI SE VĚTŠINA TĚCH DĚLNÍKŮ, KTERÉ JSEM MĚL TU ČEST POZNAT A PLATIT, PÁST, FAKT MĚ TO MRZET NEBUDE.

[upravil dne 25/1/2009 Medvěd]

Tak to je svatá pravda, taky mám tuto zkušenost při stavbě domu. Odfláknout práci a ještě mít tu drzost si říct o peníze - na to musí mít silný žaludek.

Odesláno

V polygrafickém průmyslu, tedy konkrétně na novinách zatím žádná změna. O práci se nebojím, ale je vidět, že náklady celostátních deníků šli poměrně hodně dolu. Nejsou inzerenti - nejsou prachy na víc kusů novin. Jojo . . . .

Odesláno

U nás stále ticho po pěšině, jak pan ředitel slíbil tak i splnil a dostali jsme od nového roku přidáno a Vánoční prémie jsem měla největší za těch 9 let co tu pracuju. Ale jak už jsem psala před časem v podobné diskusi, podnik kde pracuju není závislý ani tak na ekonomické krizi, jako na parlamentních volbách a změnách na ministerstvu financí.

[upravil dne 26/1/09 Petra XSI]

Odesláno

No tak ja si myslim ze se krize dotkla hodne firem. PReci jen uz nam posilaj mene penizku takze si hodne lidi ubrali na vyplatach:-((( JInak ma osobne se to zatim netykalo, ale mozna od dubna uz bude.-((( beee

Odesláno

Už jsme propustili jednoho člověka. Bylo to na žádost z jeho strany, kvůli zpožďujícím se výplatám. Práce máme stále více, než jsme schopni stíhat, ale narostlo nám rapidně množství neplatičů, které tak dostávají do platební neschopnosti bohužel i nás. Odchod kolegy mne mrzí, ale bohužel neuměl s penězi hospodařit a žil z výplaty do výplaty (mnohdy se s ním řešily i zálohy na budoucí výplatu), nicméně na práci byl šikovný.

Odesláno

U nas ve firme sme to lehce pocitili ale neni to nic tragickyho. zatim je to bez propousteni jen kseftu je trochu min

Odesláno

Dělám na ŽL pro LČR tak dokud bude stát platit tak to nějak přežiju tu krízu

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Už jsme propustili jednoho člověka. Bylo to na žádost z jeho strany, kvůli zpožďujícím se výplatám. Práce máme stále více, než jsme schopni stíhat, ale narostlo nám rapidně množství neplatičů, které tak dostávají do platební neschopnosti bohužel i nás. Odchod kolegy mne mrzí, ale bohužel neuměl s penězi hospodařit a žil z výplaty do výplaty (mnohdy se s ním řešily i zálohy na budoucí výplatu), nicméně na práci byl šikovný.

Takových znám víc... Ale když jim to tak vyhovuje, neberu jim to. Otázkou zůstává, jak dlouho nás bude krize sužovat...

Odesláno
Původně zaslal: crang.look

tak u nás to zatim hrozí hlavně vedoucím pracovníkům takže až odejdou tak se stavte budou náhradní díly zdarma :)))))

já ti dám díly zdarma :bacha

- aby ti krize nebylo líto tak jsem se odměnil tvým dvoulitrem :aut

:D:D:D

-za toho vedoucího pracovníka dostaneš v pondělí deku , to kvuli respektu z nadřízeneho :D:D:D

[upravil dne 1/2/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: crang.look

tak u nás to zatim hrozí hlavně vedoucím pracovníkům takže až odejdou tak se stavte budou náhradní díly zdarma :)))))

já ti dám díly zdarma :bacha

:D:D:D

-za toho vedoucího pracovníka dostaneš v pondělí deku , to kvuli respektu z nadřízeneho :D:D:D

[upravil dne 1/2/09 Pe.Tr]

Jj,jen mu dej:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Teď jsem mluvil s Domanským - pozdravuje tě a vzkazuje, že i tak jsi pořád litr v mínusu. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...