Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 3008: První fotografie, informace a technická data

Recommended Posts

Odesláno

Asi vec vkusu, mne sa paci presne tak jak je, aj s predkom , velmi pekna. A interier :) Nema chybu, ten stredovy panel, a ten kvazi tachometr se jim vydaril :) Proste peugeot...

Odesláno

mne sa paci. interier je velmi podareny. ten kufor vyzera tiez super. pre rodinu idealne....

a k tomu predku. Ked som prvykrat videl 407 tiez sa mi nepacila. Teraz neviem z nej oci spustit....:super

Odesláno

A kam dám jako nohy? Se posrali ne?! S takovýhle mega tunelem se můžou jít v*sr*t :bojim:bacha

Zase auto pro děti a ženský :(:aut

[upravil dne 15.1.09 MJSytic]

post-0-14109604124798_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

A kam dám jako nohy? Se posrali ne?! S takovýhle mega tunelem se můžou jít v*sr*t :bojim:bacha

to je prostě auto pro ty co maj rádi nohy u sebe.:D
Odesláno

líbí se mi řešení zadních dveří a variabilita kufru + s dvojitou podlahou,

ale už to fakt nevypadá jako peugeot posledních let tenhle je už takovej dost uhlazenej...

... je to konkurence i Qashqaii ne?:) musím teda říct, že ten si mí líbi o dost víc ;)

...na mě to působí lehce rozpačitě.. počkám si až uvidím na živo :o:)

Odesláno

..ale dat tu palubku do 306 tak by z toho bol bezprecedentne najkrajsia 3-kova pegina:P neviem si pomoct ale z predu sa mi nove peugeoty fakt moc nepacia, ako tu uz ktosi utrusil svetla na blatnikoch, fuj...306new, 406new, 406cupe mali najkrajsie svetla a maska sa tvarila ako peugeot...toto sa tvari ako audi seknute nissanom:P

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Moje řeč :)

BTW: Už vidím jak se do toho pasuje 2metrovej chlap a hlavně kam dá nohy když je tam ta zk.... tunel až k sedačce :(

[upravil dne 15.1.2009 KoNG]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...