Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest bostich
Odesláno

U tank ona už nikdy brát nebudu.Bral jsem plnou na cestě do Italie a když mi zbývalo v nádrži asi 8 litrů, začalo auto na volnoběh cukat, jakoby se dusilo.Hned po natankování nový nafty to bylo ok. 500KM od domova mě to celkem vystresovalo :P

Odesláno

No je fakt, že když jsme byli prohnat běžky po šumavě, při míjení jihočeských čerpaček jsem trochu zalitoval té plné nádrže od Dobříše... cca 22,90Kč versus tak 21,20 až 21,70. Při cestě zpátky šly hraniční cedulí kraje (z JČ na StČ) ceny tak o kačku až kačku pade nahoru.

Guest bostich
Odesláno
Původně zaslal: p406b

s jednickou na zacatku to bude az za euro:D

na onu beru porad a nikdy zadnej problem:super

Kámoš právě taky a nikdy nic....nevim, asi mám zmlsanej motor :D

• O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

dnes jsem koukal a stojí 27.5 a včera 26,8.

Mazec, aneb klasická změna ceny benzínu. Brutálně se zlevní o 10 až 20haléřů (pro slováky Centů :D) a mírně se zdraží asi jen o 50-70haléřů (pro slováky Centů :D)

[EDIT]

Jo a ještě me zaráží extrémě rychlá (a velká, řádově desítky haléřů) reakce na zdražení ropy (1-2 dny) a extrémě pomalá (a malá, řádově haléře) reakce na zlevnění ropy (týden i víc) :bacha

[upravil dne 14.5.2009 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: bostich

Původně zaslal: p406b

s jednickou na zacatku to bude az za euro:D

na onu beru porad a nikdy zadnej problem:super

Kámoš právě taky a nikdy nic....nevim, asi mám zmlsanej motor :D

No ONO je kapitola sama o sobě záleží jak to soudruzi zrovna namíchaj, já osobně tam tu jejich \"benzínovou náhrašku\" :bacha radši netankuju. Když k onu tak na oběd umejt a vyluxovat auto a hurá domů :D

Pro ty co se jim líbí ceny u Ona o nic jste nepřišli :)

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

No ONO je kapitola sama o sobě záleží jak to soudruzi zrovna namíchaj, já osobně tam tu jejich \"benzínovou náhrašku\" :bacha radši netankuju. Když k onu tak na oběd umejt a vyluxovat auto a hurá domů :D

Pro ty co se jim líbí ceny u Ona o nic jste nepřišli :)

Tak to jsi jedinej, kdo tohle tvrdí. Spousta lidí tam jezdí už roky a nestěžují si, že by byli úplně blbý a nepoznali by, že jim auto jede špatně?:myslim

MirasCC: Dodržuj pravidla fóra, bod č.6 - když už se rozhodneš citaci použít, ponechej v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reaguješ.

[upravil dne 15/5/09 MirasCC]

Odesláno

já s Jendou 309 souhlasím.... taky jsem jezdil tady v Ji k Onu a nafta byla fakt katastrofa !! Špinavá,já každý snad 2 měsíce měnil naftovej filtr,vůbec to nejelo ale je fakt že byla o cca 2kč levnější !! Jinak včera cena : nafta 23,50 kč,benzín nevím....

Teď jezdím už cca 3/4 roku jen na Benzinu a to se nedá srovnat,kvalita proti Onu na 1*,líp to jede,méně žere,a hlavně je čisťounká jak alabastr... sem se tuhle koukal na filtr a nádhera !! To je někde úplně jinde oproti Onu ! Raději dám o 2 káchle víc,ale vím že to je nafta a ne břečka špinavá !!

[upravil dne 15/5/09 Burisek]

Odesláno

Burisek : Dokud tvoje tvrzení o kvalitě nebude něčím podložená (třeba osobní statistikou), tak tvoje tvrzení má - víš jakou vypovídací hodnotu. ;)

jarajarda: Nauč se pravidla a zkontroluj si pro sichr ještě lékárničku - kluci nám pomáhají a chrání nás.

• O 1 rok později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Dnes Polsko, ihned za hranicí Natural 95 - 4,81 Zl, na naše při platbě kartou to vyšlo 30,50kč;) Jinak Náchod za 34,90Kč, jak Benzina tak Shell:(

Sakra ted koukam, nebylo tady ještě někde novější vlákno?

[upravil dne 11/1/11 16:43 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...