Pe.Tr Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: punkac Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: punkac Ale stále jsem se nedověděl značku prvovýroby těchto dílů Přece se to nejmenuje Peugeot to je obchodni tajemstvi , kuchař taky svuj recept neprozradí tak pošli SZ, já to nikomu neřeknu to by ti tu SZ museli napsat ze Spillernu v Rakousku (logistic centre PSA) :D Citovat
punkac Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Dobře Petře dostal jsi mě Kdyby sis Ty měnil to co já v počátku topicu požaduju, co by sis koupil? S přihlédnutím, že si to uděláš sám, apropo dotázek na SZ \"ten máš v sz \" Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: punkac Dobře Petře dostal jsi mě Kdyby sis Ty měnil to co já v počátku topicu požaduju, co by sis koupil? S přihlédnutím, že si to uděláš sám, apropo dotázek na SZ \"ten máš v sz \" ja bych koupil origo - jednak proto že auto chci na max moznou dobu a hlavne vim jaka je to dupacka to menit a pri predstave ze jeste necham prachy za geo tak radeji si priplatim a vymenim to min o dvakrat delsi dobu nez neorigo . ad zadek pokud mas vzadu kotouce tak to nech vymenit v servise , ten predek 100% nech na servis. Citovat
punkac Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 na zadku jsem sám měnil ty tyčky co sou v plastu (bohužel chybné dopoporuční viz výše) na předku se mi nechce to nechat měnit v servisu, když jde o povolení čepu z těhlice a matičky pod ramenem (tam se nemá co po ..) to si myslím zvládne každej trošlu skušenej mechanik Respektive co mám koupit Vyměním si to sám značka levej nejsem !!!! Citovat
MatrixChose Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Já si tam dával Febi, asi zatím 25 - 30 t. km a nevím o nich, je pořád klid. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: punkac na zadku jsem sám měnil ty tyčky co sou v plastu (bohužel chybné dopoporuční viz výše) na předku se mi nechce to nechat měnit v servisu, když jde o povolení čepu z těhlice a matičky pod ramenem (tam se nemá co po ..) to si myslím zvládne každej trošlu skušenej mechanik Respektive co mám koupit Vyměním si to sám značka levej nejsem !!!! verim ze nejsi levej ale byl jsem u nekolika vymen techto cepu a verim ze budes na mou radu se servisem vzpominat , ale drzim palce a tesim se az budes vypravet . Citovat
punkac Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 A to myslíš jak? TJ mlátit do nového čepu pajcrem a palicí? No nic pamatuji na tvé SZ a teď jdu na pivo, polovička se tu učí na zkoušku a to je k nevydržení Citovat
Hafity Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 FEBI a MOOG by měla být ta vo fous lepší druhoška. Jinak když jsem kdysi velmi dávno kupoval čepy přímo v Kloknerce, tak byly samo balené jako Peugeot, ale vyražené měly na sobě TRW. Jak je to dnes už netuše.... Citovat
jozocz Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Na čepy by som tiež odporučil MOOG , sám to kupujem. Orginál je zbytočne predražený. A ja tiež osobne radšej mám hotovosť na účte ako niečo zbytočne preplácať . Prachy sú prachy ... Citovat
pug Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 A neviete niekto o nejakom napr USA, alebo FR, GB... Zdroji kde maju origo diely za nizssie ceny? Na Nissan napr komplet rozvodova sada (retazova) stala v Nissane 25tis a ta ista sada stala v USA 250USD, podotykam ze vsetky origo diely su tam o tolko lacnejsie a nielen ta sada Citovat
Leo Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Na jaře jsem taky řešil stejnou tyčku v zadu (tzv. ojnička). Nakonec jsem po přečtení fóra volil značku SASIC (prý dodávali do prvovýroby). Také nerozumím tomu proč u kotoučú nechat výměnu na servis. Jediný problém byl s dostáním kulového čepu ven (začal se protáčet) a tak jsem ho nakonec musel uříznout. Citovat
Dančák Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Trochu si to tu po pár letech dovolím oživit jde o to, že už nevím jakou značku čepů zvolit, aby to něco vydrželo.....fórum jsem pročetl dostatečně, ale moc moudrej z toho nejsem, je tomu cca 40tis.km a necelé dva roky co jsem měnil komplet čepy na přední nápravě (spodní, řídící a stabilizačky), vše od Meyle a stabilizačky v provedení HD a nyní při výměně kol na zimní jsem si všimnul, že spodní čep už má fest vůli, jezdí se s tím sice po dost rozbitejch "silnicích" , ale čekal jsem teda od toho větší výdrž stabilizačky v provedení HD jsou bez problémů ta představa, že budu zase ty spodní čepy z těhlice dolovat mě děsí, proto bych chtěl něco co vydrží více, přemýšlel jsem o origo Pežo, ale cena 1689,-/ks mě podlomila kolena se srovnáním s Meyle za 200,-/ks, nevíte náhodou někdo jaká značka je origo? Přemýšlím o TRW (285,-) popřípadě dražších Lemforder (380,-). Když jsem ty původní (ještě originál) měnil, byli tam 185tis.km, výdrž dobrá, ale ta cena popřípadě nemá někdo slevu na origo díly? Citovat
OK406 Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Napiš členovi badisak a ten ti jistě dobře doporučí, jakou značku si koupit. Citovat
KapriQ Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Mna teraz caka vymena gulakov, a budem davat meyle. Ak chces fakt kvalitu, tak lemforder, a tu nie je absolutne co riesit, je to top z toho, co si mozes vybrat... Origo diely podla mna nemaju moc zmysel pri takychto cenach . Citovat
Dančák Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 to OK406: od badisáka beru díly už hooodně dlouho a tyto jsou taky od něj.....takže buďto tam dám zase ty meyle, protože u těch už vím co vydrží a nebo zkusím ty Lemforder, ale co jsem pročítal net tak psali, že se to sice dává do prvovýroby u VAG, BMW atd. a že to vydrží fest, ale že na obalech je Made in Turecko, China apod. mě děsí, ale ověřím si to, prokunzultuju a uvidíme......mimochodem jsem si vzpomněl, že kámoš má na 406 ty spodní čepy od TRW a má popraskaný gumový manžety takže kloub je za chvíly KO a dočetl jsem se to i na netu, že ty manžety na TRW nestojí za nic, tudíž už váhám snad jen mezi Lemforder a Meyle. Jelikož už dlouhou dobu bouchá i něco na zadní nápravě tak si sjedu na stk ať mi to zadáčo proklepnout a bude to, ale stejně vyměním opět všechno jako vždycky ať je aspoň na těch 40tis.km klid i s geometrií Citovat
HonzaC2 Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Můj poslední nákup od Lemforderu skončil s nápisem Made in China takže ani Lemforder už není co býval. Citovat
Dančák Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Hmm, tak děkuji za potvrzení, ale moc si mě nepotěšil Citovat
mara00 Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 nic lepsiho v aftermarketu nejde koupit nez Lemforder .... ano,kazda firma at uz bosch atd atd ...se vyrabi po celem svete,jako prodejce auto dilu si aji vsimam kde a jak je made in ...... a ano,autodily se delaji od jizni ameriky po afriku,asii a evropu proste vsude... ale politika vyrobce je ze kvalita musi byt dodrzena iphone je taky made in china ... aji cinan dokaze vyrobit nejlepsi veci,jen je otazka na zadatali a na cene ... Citovat
Dančák Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 A máte někdo osobní zkušenosti kolik vám to vydrželo nebo to jsou jen jedna paní povídala? Citovat
HonzaC2 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Já ty cinske Lemfordery vracel. Byly to silentbloky do ramen a 3 byly z ciny a jeden z Francie. Uz jen pohledem na ty cinske v porovnani s tim francouzkym byl videt rapidni rozdil ve zpracovani tech kovovych casti silentbloku. Takze jsem je prodejci vratil vsechny 4 a koupil originaly v Peugeotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.