Přejít na obsah

jozocz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    89
  • Registrace

O uživateli jozocz

  • Datum narození 18.8.1972

jozocz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jozocz

    Převodový olej, brzdovka

    To by som rád vedel aj ja. Na 405 II 1.6 r.v. 95 na prevodovke nemam nalievací ani kontrolny otvor. Kolko ide do prevodovky oleja ?
  2. jozocz

    405 1,6 65kw nestartuje

    Mne keď na novom type neštartovalo, zistil som že na spinači štartéra chýbala jedna šruba a druhá bola povolená. Na strarom type zase, nezopinalo relako v krabičke na lpravom blatníku. Keď som drátom na dotyk 3x prepojil baterku s rozdelovačom čvaklo rele 3x a potom už štartovalo nejaku dobu. Takto použivam stale, no auto som už vyradil a používa ho kamarát.
  3. jozocz

    Diagnostika lexia

    Ja potebujem diagnostiku na P-405 r.v. 1995 1,6 85 kw 2 Pinovy konektor aku diagnostiku potrebujem ? Funguje to po napojeni napocitac ? Co mi precita na tak starom aute ?
  4. jozocz

    Vodná pumpa

    A este značka FEBI , kvalita a poradie kvality, ak vie niekto poradit
  5. jozocz

    Sytič

    Chod sytiča sa upravil, vymenou hadiciek k snimacu tlaku v sacom potrubí nad chladičom. Volnobeh budem riešit vymenou krokoveho motorku. zatial som upravil sedlo motorku, tak beži. No zvuk motora mi ruší škrípanie vodnej pumpy. Uvidím a budem počut volnobeh po vymene pumpy.
  6. Potrebujem vymenit vodnú pumpu, v ponuke sú značky SKF, Graf a Meyle. Máte niekto skúsenosti so značkami Graf a Meyle ? Aká to je kvalita ?
  7. Voľnobeh som riešil, ale len častočne vyriešil, zatial iba vzduch, vymenou hadičkami. Snimače - čidla, ašte neviem ktorým začat. - Kolíšu otácky. Problém je v naštartovani za studena. Nebeží na sytič - vysoké otáčky, len na volnobeh a za chvílu zdochne. Čo ovláda sytič ? Kde je snímač teploty nasavaneho vzduchu na P-405 II 1,6 65kw ?
  8. jozocz

    nechce startovat

    to som riesil aj ja . Je to snimac tlaku v sacom potrubi. Ak nieje tlak nezopne vypinač- snimac nebezi volnobeh a saje falosny vzduch. Slabo bezi aj posilovac brzd. Ja mam problem este zo syticom. nechce mi nastartovat a nebezi na sytic, na volnobeh zdochne. Ak je teply, tak bezi ok .
  9. jozocz

    Zhasinanie motora za studena

    Tak to sa to nedoriešilo. Neviem, ako si odstranil zavady.
  10. jozocz

    brzdy pomoc

    Ahoj, ja som mal model 1,9 SRI r.v 88 bez ABS , ale žeby som tam mal nejake čerpadlo to neviem. Skor by som povedal ze ja som mal vzduchovy posilovac na podtlak. Cítal som ze niektore motory mali nejake ine brzdove systemy. Pritom som mechanicke opravy robil sam. No vyradil som ho lebo bolo prehrzavene.motor a brzdy boli ok. No teraz su isto zastaté. Zajtra pojdem na Slovensko, tak sa mozem mrknut, az vyjde cas.
  11. jozocz

    Zhasinanie motora za studena

    Opravil si to ? Ja to riešim teraz .
  12. jozocz

    snimac tlaku sacieho potrubia

    Napis to aj mne, tie hodnoty na snímač tlaku v sacom potrubí. jozocz@seznam.cz Díky . Jožo [upravil dne 4.1.2011 23:44 jozocz]
  13. jozocz

    nechce startovat

    Ahoj. Ja tiez teraz zacinam riešie volnobeh, tak skumam čo je na čo . To je hadička do snimača tlaku v potrubi. ak nieje, alebo je slaby podtlak tak niečo blbne vonobeh. Nám teraz niečo nechce bežat na sitič.
  14. áno, kupiš ich v Peugeote, niekde na benzínke a v OBI .Len tie drotiky uz nebudu take dlhé.Ale už nejak presne nepamatám. Ja som kupoval do prostrojovky a menil aj v 1 výpinači . 2 vypínače som kupil nove. [upravil dne 28.5.2010 jozocz]
  15. jozocz

    Peugeot 405,vybitá baterie??

    Ja som asi pred 3 rokmi tiež dal tieto viacej watove žiarovky. Potom som nieka prišial a auto nechcelo naštartovat. Vymenil som žiarovky spat, že radšej neh slabo svieti , ako ho tlačit. A tak funguje aj srovnako baterkou 3 roky. Takže asi nestiha dobíjat baterku, lebo odber je večši než vyrobi alternátor, tak taha este z baterie. Ziarovky, ventilator, sterače, radio naraz aaaa ? Potom neštartuje.
×
×
  • Vytvořit...