Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je inak zaujímavé, že som mal 40kW Favorita BMM a jazdilo to úplne tak isto, ako Felda 50kW. Dôvod? Výkon o 10kW väčší, ale krútiaci moment bol väčší asi len o 2Nm :-D týmto pozdravujem aj maličké motorčeky s úžasným litrovým výkonom. Aj benzínová kosačka má viac Nm :-D

Druhá vec, je celkom zaujímavé, že tuzéri robia úpravy motora akosi opačne. Podľa mojeho názoru by to malo byť tak, že najprv upraviť motor, vačku, hlavu atd. a zavŕšiť to filtrom, výfukom a sviečkami, ktoré pracujú spoľahlivo pri vysokom kp.

Tuzér začne od konca a na hlavné úpravy sa vyserie.

Kto niekedy videl sanie z Felície tak mu musí byť jasné, že kvôli jeho tvaru, povrchu (mesačné krátery) a \"dokonalosti\" napasovania k hlave (nesedia kľudne aj o pol cm) tam vznikajú oveľa väčšie straty, než ktoré spraví rozdiel papierového filtra a šišky.

Odesláno

To Jeny: Sem na tom podobně s elektrikou v autě, ale mě byla problematika vícebodových svíček vysvětlena tak, že vícebodová svíčka má jemnější jisrku, která lépe a rovnoměrněji zapálí jemněji ropzrášenou směs v celém jejím objemu (vícebodový vstřiky, přímej vstřik) a jednoelektrodová má zase jiskru silnější a je lepší ke spálení méně rozptýlené směsi (karbec, jednobod. vstřiky). Pokud zde mystifikuji, tak pouze z důvodu špatné informace, kterou jsem pochytil a rád se nechám poučit;)

[upravil dne 13/4/13 23:14 od odee]

Odesláno

Marketingové kecy. Mne to príde, ako keď niekto tankuje do 306 1.4i 100oktánový benzín a háda sa, ako to lepšie ide. Slová jedného tunera s vyššie menovaným autom: \"Pri 100ke mi to točilo 3000, na ví pauer idem 100 a motor točí 2500, to je už rozdiel\".

Odesláno

No, tak kdyby na tom Coupečku ze sportovnichvozu.cz ubral jednu nulu na ceně, tak by se možná i vyplatilo, ale leda na díly, teda za předpokladu, že by se na něm našly nějaký použitelný:myslim

Odesláno
Doufám že to tu nikde neni.... Ukamenujte mě ale to je hnus velebnosti:

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=31286-72_chevy_vert_.htm

Nejlepší ta televize jako PP :D

ty kravo, s laminatom v interieri nesetrili.... a tak to po*ebali

Tak tenhle DUB Style trochu hoši přehnali:blicismajlik ........

Tohle už nemá s DUB nic společného, tohle je Donk Car

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...