Přejít na obsah

Martens

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

Vše od uživatele Martens

  1. No asi tak nějak jsem si to domyslel:mad::D:D
  2. OK. Rezervu nechám tam kde je - v kufru, a vestu radši v několika barvách:D:D:D
  3. A jak je to s lahví nahrazující rezervu? Myslím tím tu nádobu s ventilkem, kterym se naplní píchlá pneu jakymsi plynem a hmotou co utěsňuje otvor. Totiž. Spousta výrobců aut dneska dává tuhle možnost jako základní výbavu a \"plnohodnotné kolo\" je veskrze v příplatkách. Navíc je ta láhev dokonce údajně povolená i pro auta, který tim nebyly vybavený z výroby. Takže nevim.
  4. Tak to je dobrý vědět. Díky:potlesk
  5. Barvu??? Tak to je pecka:aut
  6. No ono je taky možný, že všechno bude jinak a pojedeme se podívat do Francie......a nebo taky do řiti:aut
  7. Jo. To už jsem někde po diskuzích taky objevil;)
  8. No uvidim co nás napadne. Přeci jen je to ještě daleko;)
  9. Tak u Audiny se ani nedivim:D:D:D
  10. Jako nejsem zrovna cestovatel. V Poreči jsem byl před cca 5ti lety a to na fitness marathonu na 10dní z čeho 5 bylo 5hodin denně fitness - jednalo se o tzv. soustředění. Zbytek dne a pak zbývajících 5 dní bylo libovolný. Takže jsem lítal po poznávačkách. Jako Itálie (Benátky, Bibione atd.) ani omylem:bacha Pokud jde o komplex Valamar tak zhruba vim co kde je a jak to tam funguje. Navíc pokud umíš dobře Anglicky tak jsi za kinga pač jsou tam zvyklí spíš na skopčáky. Nevim. Moéžná se to tam za těch pár let mohlo změnit. Každopádně to je i o cenách pobtů. Jako září do 20éček za noc jsem prostě nikde nesehnal. Minimálně 35. Ještě maličkost. Jak je to s turistickzm poplatkem? Resp. Co to vlastně je, případně kolik to stojí?
  11. No zkusim ještě nějak pořešit ten jih. Pravda je, že nějakej ten kilometr navíc mě už nezabije. Takže směr Makarská?
  12. Jasně jih je jih. Ale spíš je to i o financích. Mladá pořádně nikde ještě nebyla a Poreč mám vyzkoušenou. Nevim jak jih je natom s cenama ubytování po sezóně apod.
  13. Tak na dětech se teprva pracuje, takže to je v klidu:D
  14. Takže až v září vyrazíme tak už budou stačit jen občanky? To by bylo lepší. Pas mám dávno propadlej a aspoň o starost míň se zřizovánim novýho
  15. asi tak...,prachy a pas No jo. Ono Chorvatsko ještě neni v unii:roll
  16. Jinak za tohle vlákno díky. Tak nějak tam člověk vyčte všechno:papa
  17. No auto mám chvíly takže rozvody netušim. Jelikož má mít najeto 150000km (nevim po kolikáty ) tak je stejně budu muset nechat radši udělat
  18. No takhle nějak jsem si myslel, že začnu;)
  19. Byl jsem na pobřeží Poreče a nemůžu si stěžovat. Komplex hotelu Valamar je dokonalost sama a hlavně apartmány za úžasný ceny. Co jsem tak poledal tak jsem levnější nenašel. Pláže cca 100m od bydlení, několik restaurací v komplexu a parkování hned za objektem. Pokud jde o Slovinskou dálnici. Našel jsem totiž článek od drahym vjezdu atd. tak proto jsem se ptal. Jinak ohledně auta. Ještě jsem nikde takhle daleko nebyl tak proto trochu obava.
  20. No cestu jsem spočítal na cca 6000,- trasou Praha - Brno - Vídeň -Graz - Maribor -Ljubljana - Koper - Poreč. Na iDnes jsem našel nějakou objížďku údajně \"předražený Slovinský dálnice\" (ale redaktoři jeli směr Rijeka, což je na druhou stranu). Napoprvý to nechci nějak komplikovat a radši dám o nějaký to kilo víc než abych někde bloudil. Rakouská známka stojí u Autoturist kolem 200,- na 10dní. Takže předběžně jsem to spočítal na cca 16000,- (cesta, pobyt pro 2 na 7 nocí, mýtný, známky atd, jídlo a nějaká ta koruna k dobru). Možná jsem paranoik ale ......co se mi může na autě cestou vysypat? Jasně servis na Peugeot najdu po celim světě a je mi jasný, že mám pořádný auto;) Ale co kdyby?
  21. Zdary všem. Letos plánuju jet na dovolenou do Chorvatska. Konkrétně na Porečský pobřeží. Kdysi jsem tam byl a spokojenost. Teda až na BUS dopravu kdy jsem čekal 11hodin na náhradní autobus s báglama celý výpravy před hotelem. Takže jsem si řekl, když tak jedině autem. Ovšem nemám absolutně zkušenost s timhle druhem cestování. Co se týče pobytu jako takového tak není problém. Reservace, strava atd se dá zajistit i emailem. Recepce hotelu funguje fakt úžasně. Ale spíš mi jde o cestu jako takovou. Zajímá mě na kolik cirka vyjde benzín (jel bych svojim Breakem), kde se co a kolik platí (mýtné, dálniční známky apod.), jak je to s EKO známkama (třeba v Německu jí chtěji), co ještě v Čechách zařídit a nakonec jaký díly si ssebou pro jistotu vzít:D ? Takže prosím názory;) Díky
  22. http://auto.bazos.cz/inzerat/23579326/NABIZIM-AUTO-SE-SUPER-SPOTREBOU-ZA-SUPER-CENU-.php
  23. Martens

    Lidskej nevkus

    ty kravo, s laminatom v interieri nesetrili.... a tak to po*ebali Tak tenhle DUB Style trochu hoši přehnali:blicismajlik ........
×
×
  • Vytvořit...