Přejít na obsah

Martens

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

O uživateli Martens

  • Datum narození 9.2.1982

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Martens's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. No asi tak nějak jsem si to domyslel:mad::D:D
  2. OK. Rezervu nechám tam kde je - v kufru, a vestu radši v několika barvách:D:D:D
  3. A jak je to s lahví nahrazující rezervu? Myslím tím tu nádobu s ventilkem, kterym se naplní píchlá pneu jakymsi plynem a hmotou co utěsňuje otvor. Totiž. Spousta výrobců aut dneska dává tuhle možnost jako základní výbavu a \"plnohodnotné kolo\" je veskrze v příplatkách. Navíc je ta láhev dokonce údajně povolená i pro auta, který tim nebyly vybavený z výroby. Takže nevim.
  4. Tak to je dobrý vědět. Díky:potlesk
  5. Barvu??? Tak to je pecka:aut
  6. No ono je taky možný, že všechno bude jinak a pojedeme se podívat do Francie......a nebo taky do řiti:aut
  7. Jo. To už jsem někde po diskuzích taky objevil;)
  8. No uvidim co nás napadne. Přeci jen je to ještě daleko;)
  9. Tak u Audiny se ani nedivim:D:D:D
  10. Jako nejsem zrovna cestovatel. V Poreči jsem byl před cca 5ti lety a to na fitness marathonu na 10dní z čeho 5 bylo 5hodin denně fitness - jednalo se o tzv. soustředění. Zbytek dne a pak zbývajících 5 dní bylo libovolný. Takže jsem lítal po poznávačkách. Jako Itálie (Benátky, Bibione atd.) ani omylem:bacha Pokud jde o komplex Valamar tak zhruba vim co kde je a jak to tam funguje. Navíc pokud umíš dobře Anglicky tak jsi za kinga pač jsou tam zvyklí spíš na skopčáky. Nevim. Moéžná se to tam za těch pár let mohlo změnit. Každopádně to je i o cenách pobtů. Jako září do 20éček za noc jsem prostě nikde nesehnal. Minimálně 35. Ještě maličkost. Jak je to s turistickzm poplatkem? Resp. Co to vlastně je, případně kolik to stojí?
  11. No zkusim ještě nějak pořešit ten jih. Pravda je, že nějakej ten kilometr navíc mě už nezabije. Takže směr Makarská?
  12. Jasně jih je jih. Ale spíš je to i o financích. Mladá pořádně nikde ještě nebyla a Poreč mám vyzkoušenou. Nevim jak jih je natom s cenama ubytování po sezóně apod.
  13. Tak na dětech se teprva pracuje, takže to je v klidu:D
  14. Takže až v září vyrazíme tak už budou stačit jen občanky? To by bylo lepší. Pas mám dávno propadlej a aspoň o starost míň se zřizovánim novýho
×
×
  • Vytvořit...