Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to Bloodeye :

rád bych zdůraznil že s tebou souhlůawsím, ale malej rozdíl tu je - tuning je otázka svobodnýho rozhodnutí - dát, nedat a pak dodržovat předpisy...

ta felina může bejt jedinej dopravní prostředek do práce co majitel má...třeba to ani nezavinil a ikdyž to třeba vypadá děsivě tak si myslim že to nijak neohrožuje. Prostě co mu chudákovi zbejvá...s něčim jezdit musí

To mě spíš rozčilujou začerněný audiny vesele jezdící kolem policajtů a mě pak buzerujou ya pojistky..

Odesláno

Malá aktualizace stavu té kámošovy fábky: Volali mu z AAA, že ji od něj za 92 koupí :D Prý nechápe, jakou mají tedy finanční politiku. Nevím, zda jim na to kývnul, ale očekávám, že ne, protože AAA přeci nenechá vydělat ;):D

Odesláno

milanF1, ty nepoznas ich praktiky? Oni ti zavolaju, ze to beru, aby ta nalakali k nim do predajne a tam ta zacnu spracovavat a tam narvhnu realnu cenu, aby na tom zarobili. Ked nastvany odides, oni ti zavolaju este druhy krat, ze tento krat to za tu cenu urcite beru a znovu ta potom len naseru....

Odesláno

Já jsem s nimi žádné dočinění neměl ... ale je zajímavé, že on tam koupil auto, ted ho prodává o 22 000 Kč dráž a oni mu volají ... on určitě s cenou dolů nepůjde, to vím na beton. Nicméně osobně si myslím, že za těch 92 to on neprodá ...

Odesláno
milanF1, ty nepoznas ich praktiky? Oni ti zavolaju, ze to beru, aby ta nalakali k nim do predajne a tam ta zacnu spracovavat a tam narvhnu realnu cenu, aby na tom zarobili. Ked nastvany odides, oni ti zavolaju este druhy krat, ze tento krat to za tu cenu urcite beru a znovu ta potom len naseru....

do bodky súhlasím, presne toto sa stalo kamarátovi, keď predával Golfa..

Odesláno

no a na sk ked das inzerat, tak niekto z CZ posiela SMSky, ze zavolaj na toto a toto cislo ohladom predaja auta. A to cislo patri AAA autu. Velke % predajcov zlomia tymto stylom podla mna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...