Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Tak to joo. Vypadá šikovně dcérenka. Jen už trošinku jiná věková kategorie. Ale zase se svojí postavičkou určitě nemá takové problémy se vejít pod auto jako mi pupkatý fotrové. Když něco opravuje.

Odesláno (upraveno)

Tak se mě stala nedávno taková příhoda ale byl jsem v tom nevinně :D dojedu na tohle parkoviště který bylo v podstatě stejně plný jako této fotce zaparkuju zleva vedle jak tady stojí ten Fiata Marea po dvou hodinách dojdu vedle mě u chodníku stojí ještě dodávka a parkoviště totálně plný ale já mám za stěračem lístek s textem JAK MAJÍ ti lidi vyjet :D tak jsem si říkal že byla škoda že jsem neviděl autora jelikož bych měl taky pár otázek :D

post-48063-0-92908100-1454683890_thumb.j

post-48063-0-45828100-1454683891_thumb.j

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno (upraveno)

No tak, pánové vy děláte jako kdyby jste v životě zamlada neskočili na nějaký telecí nápad. Na rozdíl od jiných se čestně přiznala a to je krásná blondýna a na rozdíl od jiných to nijak nemaskuje, ty zamaskované udělají daleko větší zvěrstvo a pak řeknou že se to stalo jako v blbém vtipu o brunetách.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

kokot v Audi prece take potrebuje vic mista .... jo, kdyz je nemocna hlava ... 

Odesláno

nechce aby mu to nekdo poskrabal - normalka

Ale že ostatní pak musí tahat nákup nebo děti v autosedačce x desítek metrů dál to je jedno. Hlavně že tihle debilci zaparkovali. Tohle je o debilitě a sobeckosti některých řidičů a ne o tom aby mu to někdo poškrábal. Ty panely jsou dostatečně široké aby člověk v pohodě nastoupil a nebo dalděti do autosedačky a ještě je i zapásal. Nehledě že stojí ještě o metr vepředu.

Odesláno

Já vám nevím, často jsem tady četl, že místní členové parkují u sámošek takhle, aby je někdo neobouchal. Nikdy jsem to teda nechápal a teď ještě míň chápu, proč žabožrout může a audina ne....

Odesláno (upraveno)

Tohle je docela klasika ale taky se stane že tam člověk tak zůstane stát a vypadá jak blbl až ostatní odjedou ale ono to předtím jinak nešlo  ;) ale pravdou že většina to dělá záměrně.Na druhou srtranu i když to neomlouvám mít auto za mega tak by mě asi vadilo mít neustále tukance z parkoviště vadí mě to i u tý starý vrány co mám jelikož často lidi vystupují hlava nehlava.Takže to řeším tak že to u obchodních domů parkuji na místa kde nestojí moc aut jelkož každý chce stát hned u vchodu tak třeba v Globusu na zastřešeným je zadek parkoviště proti tomuto celkem bezpečnej pokud není nějaká akce že není ani kde stát a navíc hned pod kamerama takže celkem bez obav.

Odesláno

Je velký rozdíl zaparkovat si dál od vchodu a zaparkovat přes dvě místa.

A tady u nás mají lidi ještě zvyk parkovat na cestě místo ve "chlívku" a ideálně v křižovatce nebo na zákazu stání.

Odesláno (upraveno)

Tak to rozhodně :) to samé před barákem je to sice neoznačené parkoviště ale většinou se vedle sebe vleze tak 6 aut kolikrát dojedu stojí tam 4 a není kam zastavit a k tomu nejlepší že tam nějací borci odstaví pekáče jeden tam stojí snad dva roky jen když je čistění tak odjede a další ted asi měsíc oba dva propadlou STK a nejlepší že Policajti jsou tam na projížďce snad denně a tohle moc neřeší přitom na první pohled jde znát že s tím nikdo nejezdí tak raději stojí u garáží na odpočinku,nedávno jsem dojel stáli křížem krážem přes dva fleky a asi hodinu seděli jen tak v autě :bojim takže se ani nedivím.

Tento týden se mě líbilo když jsem zastavil sice na zákazu ale tak na 2 vteřiny abych "vyhodil" spolujezdce :D jelikož to někdy jinak nejde a četnictvo se na mě dívalo jak kdybych udělal nevím co přitom 10 metrů za mnou dvě auta na blikačky černý X5 a dodávka blokují celý pravý pruh a to si jedou dál...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...