Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Myslím, že i taková cedulka může mít úroveň No, tak ja znam jen ty co sem daval Ozzy a pak ještě nějaká se zlatou korunkou, tyhle s tím koko... bych teda nedal ani nepříteli:bojim Jo tyhle - http://zaujmete.cz/cs/cedule/104-nelep-se.html [upravil dne 22/12/13 21:42 od Radek Hurvajz] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 asi si taky nějaké vytisknu+oboustranná lepenka a je to Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Ta Ozzyho je vcelku OK, u těch ostatních bych měl spíš pochybnost, že vypovídají něco o tom kdo je používá... tedy né že by si to oslovení spoueta těch lidí nezasloužila, ale není zrovna nezbytný se snižovat na tuhle úroveň. Citovat
ozzy1 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 mohu Vám říci,že pár lidí jsem viděl,jak tu samsolepku odlepili,nevyhodili ji ,ale nalepili ji na nějaký kousek papíru a nechali si ji.Ona je graficky i technicky velmi podařená.MilanF1 i StibTo ví. Citovat
Šalda Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 A kde sis je nechal udělat? Vypadají opravdu dobře:super Citovat
ozzy1 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 mám je tady z Kolína od toho pána co nám dělal trička na sraz v Kněžnici.Jsou fakt precizní.Jsou vysekávané,tudíž je nemusíš vystřihovat.Pouze se odlepují.Velikost je 7 x 10 cm.Měla by to zmáknout každá solidní reklamka.Bral jsem si jich 250 kusů. Citovat
ozzy1 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 v tuto chvíli jich je už jenom cca 100 ks.Budu je muset zase objednat do foroty. Citovat
Šalda Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Je fakt že do e-shopu by se nějaký vzít mohli, myslím že by o ně byl zájem:D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Taky by se mi nejaky hodily zase ... vyplacal jsem jich dost tady ve ctvrti na cu*aka, co parkoval v krizovatce .... Jednou jsem sel nalitej z knajpy a schytal hned 4 najednou Citovat
Rejty Odesláno 24. prosinec 2013 Odesláno 24. prosinec 2013 Aj u nas su machri. Parkovisko pred Lidlom. Ta nalepka na okne vzadu je asi len na oklamanie nepriatela, ziadna mamicka a dieta v aute. Nastupil don pan vo veku50-60 rokov. takhle parkuju s GTI normalně..stojí mi to za to aby nějaký neohleduplný řidič nebo řidička obili auto svojími dveřmi:) nevidim na tom nic špatnyho,....ale pokud mam možnost parkuju někde na rohu vzadu parkovište kde sem sam Citovat
Vítek1 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 kdyz tak nekdo zaparkuje nekde na konci parkoviste kam nikdo nejezdi a je tam vzdy volno tak OK akorat to trochu postrada smysl kdyz je vsude volno. Ale kdyz takto nekdo zaprkuje na frekventovanem miste tak je to fakt idiot a nejlip to nacpu vedle nej co nejbliz. A znam i takove co maji obouchane auto a jeste si do toho co si takhle stoupne tema dverma prasti, hezke to neni ale na druhou stranu neohleduplnost za neohleduplnost Citovat
punkac Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 JJ, kluci, že vás baví někoho pořád školit. Každej nemusí být mistr světa amoleta, aby zaparkoval předpisově přesně doprostřed mezi čáry. Může to být ženská, starší člověk nebo si tam klidně připište mě s menší vadou odhadnout přes sklo vozu vzdálenost. Klidně mi nalepte na kchár, že jsem kokot nebo čurák, aspoň vím, že ho mám. Je to pro něj vyznamenání Pranýřujete tu stání v křižovatce, na chodníku a já nevím kde ještě.... A ruku na srdce kdy jste sami blbě zaparkovali, protože jste neměli na vybranou? Jistě jste si to sami sobě omluvili, že to je jen na chviličku, že VY nikomu nepřekážíte, že VY nejste jako ti ostatní. ad. vítek: jasně dělat si naschvály a tomu druhému to ještě ztížit.... Apropo pro mě je auto jen věc, která mě přemístí z bodu a do bodu b. Stoupneš-li si vedle mě blizoučko, abych se do auta blbě dostal. Nech mi tam mejla na sebe, pošlu ti fotku, abys viděl, jak jsi mi to teda nandal. Ono je lepší než obouchávat auta dveřma se nad to malinko povznést.... Druhý apropo.... Stačí si projít sekci Naše káry tu na foru a přečíst si příspěvky členů, kteří se netají stáním přes dvě čáry, aby jim to náhodou někdo neťukl. Přitom zrovna Pežot není nějaká prémiová značka. Chápu to u Bentley. Ale tam vám to evokuje jéééé snob s bentlym, tomu to drápnu schválně Citovat
Edison Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Pánové, pánové... Ano, lidi parkujou jak ko.ti... Ale... Napadlo někdy někoho z vás, že třebas někdo zaparkoval jak onen zmiňovaný dement jen proto, že kolem stálo stádo, již odjeduvších skutečnýcm demošů a ten, koho jste potkali je v tom třeba nevině? Takhle někoho odsuzovat... To se mi fak moc nelíbí. :-( Citovat
kombik Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Panove zamyslite sa nad parkovanim a vezmi to stej stranky, že postaviš auto ako debil a pre teba alebo niekoho s tvojich blizkych sa nedostane sanitka alebo hasiči. som zvedavy ako to budeš potom obhajovat. Ked nechcem aby naprotiven nerobily mne, nebudem to robit ja druhym. Citovat
Edison Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Parkování \"na bloncku\" tu nikdo neobhajuje. Ba naopak. Taky mě může vzít ďas, když vidím podobný způsoby. Nepatrná potíž je v tom, že většina příspěvků se týká parkovišť. Parkování v ulicích u domů je přecijen kapku jiná kapitola. U nás holt není zvykem nechávat volný příjezd ke vchodům paneláků. A sem tam se najde truPka, která je schopná zablokovat i celou ulici. To už se ale jedná o přestupek a v případě průšvihu by dokonce mohlo jít i o tr.č. obecného ohrožení, přinejmenším z nedbalosti. Citovat
koblih69 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Přemýšlel jsem jak by se to dalo napsat kultivovaně. Napadlo mě třeba: Slečno, musíte být nesmírně krásná protože jinak by od Vás, za takové parkování, Váš přítel dávno utekl Citovat
ozzy56 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 možná si přítel u slečny cení něco jiného,než správné parkování Citovat
koblih69 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 No hlavně možná vůbec neparkovala slečna PS: nedávno jsem takové střevo viděl a musím říct, že když vylezla tak bych jí odpustil i vodřenej nárazník [upravil dne 25/12/13 13:40 od koblih69] Citovat
hudy Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Tak kdybych to začal fotit u nás na sídlišti, tak zahltím tohle vlákno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.