Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Pepito nefrituj se mnou.. já už na ty sexy moc nejsem... já se rači najím... 🤣🤣🤣🤣🤣

Moje kolena sou větší.. 😂 tohle je zadní... asi 3,8 kg.... ale dyš se to poooomaaaloučku táhneeee.. v troubě... pod pokličkou trochu.. a podlejvá pivem a polejvá..... úplně se to pak rozplývá v hubě.... 😇

Odesláno

Tak to vždycky když se ta to jde hooooodně pomalu, to se pak i v hubě rozplývá.😝

Odesláno

Už jsme dlouho neměli špízy,tak dneska vepřový, z krkovice proložený kolečkama z točeného salámu, cibulka, zelená paprika a na plátky nakrajenej česnek,lehce posypáno gril kořením,lehce kmínem a majoránkou, pokapání bylo worčestrem,s bramborem okurkou a tatarkou, dobrou chuť 😉

IMG_20230423_111149.jpg

IMG_20230423_111124.jpg

Odesláno (upraveno)

Jsem.pracovně v Ústí nad Labem a nechal jsem si uvařit hovězí fajitas v La Puerta del Mexico.... ...naprosto famózní  a úplně boží nakládané jalapenos k tomu, aby to mělo volume do prava. Teď to splachuju druhou Plzní. 

IMG-20230425-WA0005.jpeg

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
před 39 minutami, MotoMoto napsal:

Dobrou mexickou aby člověk pohledal. Kromě Cantiny v Praze na Malé straně žádnou jinou neznám.

Tady u nás v Jc ke taky výborná, má i neustále plno.

Odesláno

Prosím kontakt, občas tam mám cestu, rád navštívím. V Libereci je jedna také, ale tam už nikdy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...