Milan+ Odesláno 9. listopad 2022 Odesláno 9. listopad 2022 Za mě salát okurkový se smetanou k tomu . MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2022 Autor Odesláno 13. listopad 2022 Tak u mě dneska takhle, uzený plátky pečený na cibulce a česneku,lehce sýpnutý kmínem,gril kořením,PL worčestr ,pod tím na jemno cibulka,k tomu bram kaše a okurky Citovat
Hafity Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 Vidím drobnou změnu v aranži okurek.... vendelinek a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 Nechci se chlubit cizím peřím, ale čekal jsem tady husy a ono nic @minimaxa to sem asi už nenapíše, ale je to jeho práce: Na talíři jsem už neměl čas fotit Byla vynikající! vendelinek, Radek Hurvajz, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 U nás se bude dělat příští týden u babi a švagrové. vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 16. listopad 2022 Autor Odesláno 16. listopad 2022 Dneska jsem si udělal rizoto Citovat
MotoMoto Odesláno 17. listopad 2022 Odesláno 17. listopad 2022 Špenátová polévka, iberijsý špek od @Husky a kysaná smetana vendelinek ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 19. listopad 2022 Odesláno 19. listopad 2022 Chapadla z olihně. Ajdamek, Péťa a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
vendelinek Odesláno 20. listopad 2022 Autor Odesláno 20. listopad 2022 Dneska jsem upekl krkovici na cibulce a česneku, knedlík mám z Billy a špenát MotoMoto a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. listopad 2022 Odesláno 21. listopad 2022 Dnes jsem nevařil, ale žrádlo neuvěřitelné... Složení: na spodní housce smetanový salát, mleté hovězí, v středové jamce BBQ dip, sýr, opečená slanina a pod vrchním kloboukem cibulová marmeláda z povidel a červeného vína + selské hranolky Milan+, vendelinek a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
vendelinek Odesláno 23. listopad 2022 Autor Odesláno 23. listopad 2022 Včera jsem si na noc naložil kuřecí prsa rozkrájení na kousky a dneska udělal malé kuřecí řízečky s hranolkem a okurkem,kdyby někdo pitval,dám recept Jo a v tý "naložený salagvardě" je ještě dvě PL gril koření koukám,že to tam nemám napsaný Péťa ohodnotil 1 Citovat
Husky Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 Nějak dlouho jsem tu nebyl, tak to musím napravit. Pulled pork pro kamarády uzenáře, jelení hřbet na grilu s bramboráčky, pomalu grilovaná husa, dva druhy zelí, lokše a knedlíky. A nějaká pizza, tu musím dopilovat. MotoMoto, pajik999, regius a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Milan+ Odesláno 25. listopad 2022 Odesláno 25. listopad 2022 Tak to je luxusní . vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 27. listopad 2022 Autor Odesláno 27. listopad 2022 Dnešní oběd obrácené řízky bram kaše okurka regius ohodnotil 1 Citovat
Husky Odesláno 28. listopad 2022 Odesláno 28. listopad 2022 (upraveno) Nedělní jelení guláš s bramboráčky na keramickém grilu. Ty bramboráčky sice šly, ale z pánve byly lepší.... Bylo to super... Upraveno 28. listopad 2022 uživatelem Husky ozzy56, vendelinek, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2022 Autor Odesláno 4. prosinec 2022 Dneska jsem udělal k obědu pštrosí vejce s bram kaší a okurek,bylo to mňamkový Mleté maso vepř a hov,v misce smícháme osmaženou cibulku, pepř,trochu soli,trochu gril koření,1PL majoránky,tři stroužky prolis.česnek,2PL vorčestr,dvě vajíčka,to všechno s masem promícháme,malinko zhustime strouhanku ale ne moc,a mícháme pěkně furt prič a když už je to hezký udělaný tak od včera uvařený vajíčka obalíme a vkládáme do pekáče předem trochu decentně omaštený,podlijeme asi tak hrnkem vody a šup do trouby předem vyhřátý a už pak jen chodíme a hlídáme jak se to peče, občas podlijeme a štětkou povrchu potřeme vypečenym ,no a bram kaše,to už znáte ,toť hotovo regius, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. prosinec 2022 Odesláno 4. prosinec 2022 Naložené kuřecí stehno v medově, česnekové marinádě s bylinkami. Bylo to mňam. Milan+, Husky, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
vendelinek Odesláno 11. prosinec 2022 Autor Odesláno 11. prosinec 2022 Tak já dneska k obědu vepřový špíz pečený s bramborem v troubě,tatarka,okurka Péťa, MotoMoto, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
vendelinek Odesláno 13. prosinec 2022 Autor Odesláno 13. prosinec 2022 (upraveno) Tak jsem se včera pustil do cukroví a dneska jsem dodělal asi tak před měsícem sem si koupil ruční strojek,moc to nešlo ale dal sem to. Upraveno 13. prosinec 2022 uživatelem vendelinek Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2022 Odesláno 13. prosinec 2022 @vendelinek s tím pečením cukroví to už ale přeháníš Péťa, vendelinek, MotoMoto a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.