Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V Wednesday, February 01, 2017 at 22:45, Weri 605 napsal:

vendelinku jakej kupuješ ten lunch..? jako firmu... drží pohromadě i bez strouhanky..? nebo je to taky ten moučnej ee od Hamé..?

Je to celý masitý masový ,drží po hromadě i bez strouhanky,todle byla po čase taková malá změna, firmu si uz nepamatuju, našel jsem ho v ledničce:D a plechovku jsem hned vyhodil, byla to velká plechovka, víc než 10 cm průměr, myslím,ze to byla půlkilovka, bylo z toho 8 plátků + dvě patky, až budu doma a vzpomenu si,tak prolezu špajzku a ledničku jestli tam ještě není shovanej jeden  

Odesláno z Samsung J 5

Jo a Husky dostane banána,pokaždý když jsem v práci tak sem dá něco voňavýho a ja mam poslintanej mobil :bacha:D

Odesláno z Samsung J 5

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

"......a rozdělím se s vámi........" si zapomněl dopsat... :D
no tak to zkus a určitě dej vědět... :)

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Bože můj, Bože můj! :bojim

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

No a dneska zapékané těstoviny se sýrem

Odesláno z Samsung J 5

Dobrou chuť miníku :D

20170207_112330.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Jestli mě tenhle člověk nepřestane dráždit, přísahám, boha jeho, já mu dám BAN na doživotí! :D :super

Odesláno

U nás bude tradiční židovské jídlo, které mám moc rád, ale zatím jsem ho nedělal, tak snad se podaří. Poznáváte?

IMG_20170312_25694.jpg

Odesláno
před 6 hodinami, minimaxa napsal:

Jestli mě tenhle člověk nepřestane dráždit, přísahám, boha jeho, já mu dám BAN na doživotí! :D :super

Pokud jsem se tě nějak dotknul, tak se omlouvám, nic zlého netušíce.

Posílám dnešní jehňátko na usmířenou...

DSC02179.JPG

DSC02182.JPG

Odesláno

Tak ted je to jasný, Minimaxa pukne a bude BAN :D

Nijak jsi se ho nedotkl, jen mu dráždíš chuťový buňky, Ta poznamka o BANu je vtipek, vypadá to jako nepochopeno, podle toho co pišeš. Nebo.....??

Odesláno

Tak mě napadlo, že ten "Foto-pozdrav" na usmířenou už z pohledu Miníka nebude na BAN, ale rovnou na násilný trestný čin.:D:D:D.

Odesláno

Já sem včera dělal na dnešní snídani do práce bůček, konečně jsem našel nějakej málo tučnej, tak jsem ho pěkně cca 7 hodin pekl , pěkně pomaloučku, ráno se úplně rozpadal.

DSC_0890.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...