Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme dělali technickou, vše ok, auto fungovalo jak mělo, nicméně, díky tomu, že nové kola nejsou zapsané, dostali jsme technockou jen na měsíc spolu s potvrzeným typákem.

Takže nás čeká úřad a cesta zpět na STK, což už by měla být jen formalita. :)

301182590_580197990470764_2434183391238498799_n.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

anabáze se zapsáním kol byla nakonec trochu delší, než jsme čekali ale konečně zapsáno a hurá zpět na STK pro 2letou technickou! :D

pro toho koho to zajímá... na STK nám potvrdili typový list, jenže, na úřadu nám řekli, že se jedná o kopii a tudíš to nezapíšou (musí mít originál, ikdyž je to vše potvrzeno dovozce, prodejce, technik typu K).. originál jsem měl u sebe doma ale zase tam nebylo razítko od prodejce, který zapomněl při prodeji orazit a poslal scanem.. takže zpět na prodejce, zaslat k oražení, zpět ke mě, pak ke klukům od CarDoctors, ty zase na STK nechat potvrdit a následně na úřad.. prostě paráda a o 14dní zábavy postaráno.. :roker

306105674_618811326579453_5166507846014298071_n.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Touhle dobou, jsem si myslel, že už bude lucifera hotová a u mě v garáži. No, jak se říká “člověk míní, život mění” a tak sice brzy v garáži přistane ale bohužel ne ještě ve stavu “hotová”. Nicméně, nepropadám deprézí, však se jednou dočkám. :)

B7F2FC30-9559-4FF5-84E5-6D1B9344735E.jpeg

Odesláno

...moc pěkný. Nejvíc mě baví, jak to vypadá decentně... ...ale jen do tý doby než v tom případně "bouchnou saze"...  😀.  ...na jaro si stoupám do fronty na svezení....😀

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

před zimou se ještě stihl nahodit držák motoru a převodovky od Vibra-Technics ve verzi Road.. 

bohužel, já sám jsem se na nich zatím nesvezl, nicméně dle zpětné informace od kluků z CarDoctors to vypadá, že mám o důvod víc se těšit na jaro.. :) 

VibraTechnics.jpg

Upraveno uživatelem Béďa
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...