Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takze jestli to dobre chapu musim si nechat na dia vypnout denni sviceni a pak by mi potkavacky mely fungovat v zavislosti na svetle. Kdezto jak to mam ted i kdyz v menu aut.on tak me to reguluje pripadne zap.vyp podsviceni disp. a budiku....je to tak?

Odesláno
před 22 minutami, Agrafik napsal:

A proč to chceš vypnout?, když u nás musíš svítit.

Mam tam led denni sviceni...takze za svetla potkavacky nepouzivam...kdyz je moznost aut.rozviceni urcite bych toho vyuzil...

Odesláno
před 2 minutami, Agrafik napsal:

Tak to jo, ale budeš muset ještě vyřešit vypínání denního svícení při aut. zapnutí světel.

To uz je, samo se pri sepnuti potkavacek utlumi diody asi o 80%. Asi by meli zhasnout uplne ale kdyz vidim novodobe auta z vyroby jim sviti diody i potkavacky zaroven. Znamy dela u dopravaku a rikal ze tohle je to posledni co by resili....mozna asi jak kde. Takze bude stacit na dia a nechat vypnout? To bude raketa v pažoutu co?

Odesláno

Ono by podla mňa stačil mirascript a aktivovať si zobrazenie funkcie denného svietenia na obrazovke ,aby si si vedel sám a podla potreby riešiť ON alebo OFF.

Odesláno
před 2 hodinami, baffy napsal:

Ono by podla mňa stačil mirascript a aktivovať si zobrazenie funkcie denného svietenia na obrazovke ,aby si si vedel sám a podla potreby riešiť ON alebo OFF.

No ja mam jednoduchy oranzovy display....

• O 6 let později...
Odesláno

U 407 se denní svícení dalo nastavit diagnostikou - svítily potkávací světla a parkovačky , pokud bys nechtel svítit hlavníma světlama , tak bys musel domontovat nějaký diodový DRL světla ...

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj oživím téma, nebot vhodnější jsem nenašel. Jak je technicky a finančně náročné dodělat AUTO rozsvěcení světel do mého vozu?

Páčku mám bez polohy auto.

Odesláno

@vaclavka83 Jde zapnout v diagnostice automatické svícení po nastartování, jako nahrada denních světel, svítí předek a zadek a budíky, nejdou mlhovky a dálkové, jen světelná houkačka a nesvítí ovladače a radio.
Pokud se setmí musiš rozsvitit otočením páčky a zapnou se komplet světla, palubka, osvětlení ovladačů a radia atd. také se ztlumí podsvícení budíků a displeje na tebou nastavený jas

Odesláno (upraveno)

Děkuji za vysvětlení. To zní dobře. Prubnu až dorazí diag.

PS:diag jsem rozchodil. @Radek Hurvajz Mohl by jsi mě prosím napsat cestu nebo foto kde to v dia zapnout, tak jak jsi o tom psal v příspěvku tady? Děkuji a přeji hezký den.

Upraveno uživatelem vaclavka83

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...