Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krajské volby 2008  

1. 1. Krajské volby 2008

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bigicek

Teď mě napadlo, že ten 30 korunovej poplatek by byl docela dobrej byznys. Když to za mě zaplatí kraj, tak se snažit co nejvíce utrácet a přeplatek musí zdravotní pojišťovna vrátit mě, ne kraji. Super. Už nemusím hledat práci!!!! :roker

(Ať žije populismus :-))

Bych přál aby všichni doktoři co studovaly XXXlet aby odešli do zahrničí za lepším a sem přišli neaky paka z mongolska těm by pak možná vyhovoval příjem jaky maj dosavadní doktoři, jesi se tu chce udržet jakási uroveň tak se musí za neco trochu zaplatit nerikam ze poplatky sou fajn ale musis se to doladit novorozenci apod.... Jesi to ty komousi vyhrajou i v PČR tak vsechny prachy sli do kytek... :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Mitja

Strana Nezávislí fandové Peugeotů za demokracii tam nebyla, tak co meli lidi volit :D

SNFPD :-D dobrej nazev strany to je jak zněkaýho sitcomu :-D ale můžem to zkusit třeba bychom dokupy daly vic hlasu nez ty moulové :-D:papa

Odesláno

hej,m a pro me tam eneni :(

Ja voli starosty za Liberecky kraj, ktery se do kraje nakonec dostaly :super

JNehodlam davat hals velkym stranam,t o ten svuj dam radsi nejake male.

Odesláno

je to smutný, to se ukázalo že vetší část národa je banda flakačů simulantů lemplů soušlů...a radši nebudu pokračovat, nechapu že paroubkovi a jeho soudruhům na ten jejich populismus ty stáda ovcí skočily... Je to jak zlý sen, když na mě po víkendu vybafla ve zprávách oranžová republika...

savle.gif

[upravil dne 20/10/2008 ART]

Odesláno
Původně zaslal: ART

je to smutný, to se ukázalo že vetší část národa je banda flakačů simulantů leplů soušlů...a radši nebudu pokračovat, nechapu že paroubkovi a jeho soudruhům na ten jejich populismus ty stáda ovcí skočily... Je to jak zlý sen, když na mě po víkendu vybafla ve zprávách oranžová republika...

savle.gif

[upravil dne 20/10/2008 ART]

A bude hůř, s největší pravděpodobností bude oranžovočervená.

Odesláno

Jedna taková anketka (převzato z D-Fense)

Politické zabarvení příspěvků v zásadě kopíruje červnový průzkum veřejného mínění provedený agenturou “Fingerlutsch & Daumenwert” uvádějící, že:

44% dotázaných si myslí, že Paroubek je vůl

37% dotázaných si myslí, že Topolánek je vůl

10% dotázaných si myslí, že Paroubek i Topolánek je vůl, Paroubek větší

8% dotázaných si myslí, Paroubek i Topolánek je vůl, Topolánek větší

Odesláno
Původně zaslal: vix

Jedna taková anketka (převzato z D-Fense)

Politické zabarvení příspěvků v zásadě kopíruje červnový průzkum veřejného mínění provedený agenturou “Fingerlutsch & Daumenwert” uvádějící, že:

44% dotázaných si myslí, že Paroubek je vůl

37% dotázaných si myslí, že Topolánek je vůl

10% dotázaných si myslí, že Paroubek i Topolánek je vůl, Paroubek větší

8% dotázaných si myslí, Paroubek i Topolánek je vůl, Topolánek větší

Tak přesně v této anketě jsem tenkrát hlasoval pro třetí možnost. :D

[upravil dne 20/10/08 Fakir]

Odesláno

Welis: SNFPD zalozime a vyhrajeme, to je uplne jasne :D

Jinak k tomu obecne. To co tam Topol predvadi je hnus a vubec se nedivim ze to lidi odradilo i v krajskych volbach. Konkretne u nas, ja volil Osobnosti Kraje, bohuzel skoncili s necelymi 3% a tudiz se tam nedostali. Vyhrali s prehledem socani a jedine co me mrzi je, ze tim prijedeme o hejtmana Tosenovskeho. Jinak ODS me u nas v kraji definitivne zklamala a ztratila, kdyz zakazku na most ve Studence opet a znovu prihodila te firme na podplaceni a ryzovani penez ODS-DSO, nepochopim to.. tak a ted maji co chteli.

Jo a Zeleni se nedostali do zastupitelstva v zadnem kraji, coz me taky tesi. Zviratka mam rad, at se jim stavi prechody pres dalnice, at se delaji zabrany proti vbehnuti na cestu, to vsechno je spravne! Obecne ekologie je super, ale nic se nesmi prehanet.. a to aby lidi ve mestech dychali splodiny protoze na trase planovaneho obchvatu/dalnice se nachazi nejake zvlastni rostliny je hnus. No a to co tam predvadi Dzamila s Katkou ve vlade je taky usmevne.

[upravil dne 20.10.08 Mitja]

Odesláno
Původně zaslal: Mitja

Welis: SNFPD zalozime a vyhrajeme, to je uplne jasne :D

Jinak k tomu obecne. To co tam Topol predvadi je hnus a vubec se nedivim ze to lidi odradilo i v krajskych volbach. Konkretne u nas, ja volil Osobnosti Kraje, bohuzel skoncili s necelymi 3% a tudiz se tam nedostali. Vyhrali s prehledem socani a jedine co me mrzi je, ze tim prijedeme o hejtmana Tosenovskeho. Jinak ODS me u nas v kraji definitivne zklamala a ztratila, kdyz zakazku na most ve Studence opet a znovu prihodila te firme na podplaceni a ryzovani penez ODS-DSO, nepochopim to.. tak a ted maji co chteli.

Jo a Zeleni se nedostali do zastupitelstva v zadnem kraji, coz me taky tesi. Zviratka mam rad, at se jim stavi prechody pres dalnice, at se delaji zabrany proti vbehnuti na cestu, to vsechno je spravne! Obecne ekologie je super, ale nic se nesmi prehanet.. a to aby lidi ve mestech dychali splodiny protoze na trase planovaneho obchvatu/dalnice se nachazi nejake zvlastni rostliny je hnus. No a to co tam predvadi Dzamila s Katkou ve vlade je taky usmevne.

[upravil dne 20.10.08 Mitja]

Tošenovského je škoda, udělal hodne. Jsem zvedavej na toho bramboráka:).

Poplatky byly podle mě nesmysl, protože šly jen do kapsy doktorům, kteří s nimi mohli naložit jakkoliv (záměr byl nakoupit lepší vybavení apod. - kolik jich to udělalo?).

Odesláno

paroubek je novodobej kléma gottwald. ja volil moravany, stranu za samostatnost moravy:-)muhehe... ne volil jsem jinou stranu, resp. jen jednoho jejího kandidáta kterej je mi nejsymptičtější, stejně by bylo lepší kdyby se mohli dávat hlasy jen lidem a ne straně.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Opravdu věříte,že někdo z nich myslí na Vás ??? Fakt jo ???

jiste. zejmena v pripade, ze potrebuji vybrat dalsi penize do rozpoctu, tak si na nas bohuzel vzpomenou...

Odesláno
Původně zaslal: dzavel

Poplatky byly podle mě nesmysl, protože šly jen do kapsy doktorům, kteří s nimi mohli naložit jakkoliv (záměr byl nakoupit lepší vybavení apod. - kolik jich to udělalo?).

poplatky nejsou zas takovy nesmysl, vsimnul sis ze se usetrilo par mld z rozpoctu zdravotnictvi, protoze lidi prestali chodit k doktorovi s kazdou pitomosti?

Odesláno

Já když viděl tu mapu ČR tak mě málem omyli. To je hnus, hnus a hnus. A ten Pablbkův přednes, za to si zaslouží jedině :bacha:bacha a nic jinýho :grr kripl jeden. Je to všechno o těch poplatcích, který mě ročně stály max. 60 Kč, protože se snažím chodit do práce a né vymýšlet jak do ní nechodit jako dost velká skupina obyvatel u nás. Fakt, akorát tu zase bude rudá garda:bojim

Odesláno

Měl jsem za to,že je tohle nepolitické fórum,osobně mi leze Paroubek i Topolánek krkem,co se týče hovadin ohledně poplatků mám to 50 na 50, a dalo by se mluvit i o jiných věcech,volit jsem nebyl podle mne je to všechno jedna verbež a člověk si nevybere:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...