sucram® Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Již delší dobu sháním pásek pro mé sportovní hodinky. Hojně jsme je využíval na kole nebo při plavání na čas. Jsou to hodinky CASIO WS-300 varianta modrá. Nepracuje někdo z vás v hodinářství a je v kontaktu s dealery CASIO? cca dva roky zpět jsem pásek měnil, a zkoupil jej u nás (v Třinci), po opětovné návštěvě hodinářství mi již nebylo vyhověno. Citovat
sucram® Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 pokud by bylo rád bych se na ně obrátil http://www.casio-europe.com/euro/corporate/casioeurope/ Citovat
Ticcino Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Zkus tohle: http://www.fastcr.cz/inshop/scripts/show.asp?page=servis.htm Nicméně tvoje hodinky jsou klasický spotřbák za 7 stovek. Řemínek tě vyjde na pětičento ani nemrkneš. (můj tip) Pamatuji, když jsem chtěl kovový řemínek místo prasklého koženého k hodinkám Bossini, tak mě akorát vyfakovali. Tak jsem si ke třicetinám nechal nadělit nové - viz obrázek. Pravda, stály skoro šestku, ale jsou na sluneční pohon, řídí se samy, umějí to co jsem chtěl. Když mi je někdo neukradne, tak další pořídím ke čtyřicetinám Citovat
vix Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 normálně, jsem koupil pásek v jakékoli prodejně Casio. Stál sice 200,- Kč, ale zase vydržel 2 roky, oproti těm noname po 50,- Kč, co vydržely půlrok. Třeba v Plzni bude, v Praze a dalších větších městech. A kdyby něco, půjde objednat i z těch menších krámků. Citovat
yaris1 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Já si k hodinkám MORIS, stáli 2300 musel koupit pásek za 900 Citovat
Medvěd Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 FAST je autorizovaný servis pro CASIO, sídlí kousek od Říčan (určitě fungují i poštou). Citovat
sucram® Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Medvěd: dík za tip .. zkusím je kontaktovat jinak co se týče větších měst ... tak jsem každý pracovní den v Ostravě a tam také bez úspěchu. A k ceně hodinek - nyní je to spotřební zboží. Čtyři roky zpět jsem za ně dal 1800,- a to myslím, že v době kdy mi bylo 16 nebylo nijak málo ... jak říkám teď je mám na sportování a přijde mi zbytečné kupovat nové. Za ten pásek jsem taky dal nějak 200 či 250, ale už mi jej nechtějí obědnat Citovat
vix Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 obědnat/objednat ... nauč se nejdřív češtinu a pak piš !!!! Fuj . (jako, chápu, že na nový pásek se i tobě sliny sbíhají ... ale češtinu kvůli tomu prznit nemusíš...) Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: vix obědnat/objednat ... nauč se nejdřív češtinu a pak piš !!!! Fuj . (jako, chápu, že na nový pásek se i tobě sliny sbíhají ... ale češtinu kvůli tomu prznit nemusíš...) Kdyby si měl kritizovat každého tady za češtinu, tak neděláš od rána do večera nic jiného. (občas se vyděsím co dokáže někdo napsat) Citovat
vix Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 ...vůči \"obědnat\" mám určitou averzi ... tohleto dokázal spáchat můj vysokoškolsky vzdělaný nadřízený .. ovšem (nejen na základě) tohoto mým nadřízeným již není. ... určité věci dokáži přehlédnout, ale česky bychom snad mohli/měli mluvit Citovat
Fx Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Medvěd FAST je autorizovaný servis pro CASIO, sídlí kousek od Říčan (určitě fungují i poštou). No, dneska už to jsou přímo Říčany, jsou v areálu u (bývalého Alfa) Interiéru. Poštou fungují určitě. Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: vix ... určité věci dokáži přehlédnout, ale česky bychom snad mohli/měli mluvit Já mám občas náladu, že píšu zcela (snad) správně česky. Jindy mám náladu na hovorový výrazy a jindy píšu jak mne naučilo ICQ. Citovat
sucram® Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: vix obědnat/objednat ... nauč se nejdřív češtinu a pak piš !!!! Fuj . (jako, chápu, že na nový pásek se i tobě sliny sbíhají ... ale češtinu kvůli tomu prznit nemusíš...) Prosím o klid v soudní síni...byl to opravdu překlep, a věř mi to nebo ne ... když se podívám a příspěvky ostatních, hlavně Pražáků, teď na nic nenarážím, tak mi je často až nevolno ... í/ý jim vůbec nic neříká, s/z jak by smet. Myslím, že u nás se mluví velmi spisovně ač krátce. EDIT: když už jsme u té češtiny, tak tento příspěvek, v 17.10.2008 v 19:28, určitě není psán česky [upravil dne 17.10.2008 sucram®] Citovat
vix Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 1) překlepnout je a ě je docela umění. 2) \"jak by smet\" ... se píše dohromady, jedná se o příslovce vzniklé ustrnutím větných výrazů (jaksepatří, jakbysmet, aj.) ... třeba budeš opět argumentovat, že šlo o překlep (či spíše, dva překlepy). 3) Navážením se do ostatních, bych se, být tebou, raději pozdržel (a už vůbec nevím, co ti udělali Pražáci). Neboť, ač se u vás (dle tebe) mluví spisovně a krátce, ty píšeš blbě. Citovat
sucram® Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 nezlob se na mě, ale s tím navážením jsem zde nazačal ... a reagoval jsem na tvůj příspěvek, kde jsi uvedl \"rozumnej člověk\" pls LOCK ! nemám zapotřebí se tu s někým hádat Citovat
vix Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: sucram® nezlob se na mě, ale s tím navážením jsem zde nazačal ... a reagoval jsem na tvůj příspěvek, kde jsi uvedl \"rozumnej člověk\" pls LOCK ! nemám zapotřebí se tu s někým hádat Kurte, zamkneš to? Byl by to skvělý precedens. Když dojdou argumenty, budeme žádat o zamknutí. Co bude následovat potom? Zablokování mé IP adresy? Pověšení vixe na nejbližší kandelábr? Ostatně: Informace má, pásek si snad objedná a že píše blbě, s tím bohužel nikdo z nás nic nenadělá. Citovat
sucram® Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 jsi ubohý, za tipy a rady jsem poděkoval ... argumenty mi rozhodně nedošly, a moudřejší ustoupí. Podívej se prvně na sebe jak píšeš, potom hodnoť ostatní Citovat
Rotorhead Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 zdravím, když už jsme u těch hodinek... já pro změnu sháním servis na značku Jaguar (hodinky ), a moc se mi nedaří. Nemá někdo náhodou zkušenost ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.