Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi nejsem Peugeoťák, filmy jako Taxi k životu fakt nepotřebuju

P.S.

V neděli dopoledne opakují staré filmy s Budem Spencerem (v mém dětství jsem je měl opravdu rád) a já dnes nechápu, co se mi na tom, proboha, líbilo.

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Dnes vychází film na dvd \"Taxi\" za slušnech 49 kč pro peugeoťáky povinnost . :super

ja Peugeoťák jsem , díky za info , jdu pro něj.:super

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Je to ptákovina , ale je tam spousta peugeotů , kdy jim to ještě slušelo. :D

Nejlepší je dvojka, jak tam na konci roztřískaj asi dvacet 206tek a Gilbertovu 607. :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

P.S.

V neděli dopoledne opakují staré filmy s Budem Spencerem (v mém dětství jsem je měl opravdu rád) a já dnes nechápu, co se mi na tom, proboha, líbilo.

Mám ten istý problém...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Asi nejsem Peugeoťák, filmy jako Taxi k životu fakt nepotřebuju

P.S.

A které filmy k životu potřebuješ?

Bud Spencer - a nebyl to třeba tvůj vzor? Tvá krevní skupina? :D :D :D

(Já nedávno koupil to DVD Šimon a Matouš a jak jedou na Rivieru - vlastně dabéři Hilla a Spencera - viděl jsi to někdy? To se mi fakt po letech líbilo...).

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

(Já nedávno koupil to DVD Šimon a Matouš a jak jedou na Rivieru - vlastně dabéři Hilla a Spencera - viděl jsi to někdy? To se mi fakt po letech líbilo...).

taky jsem to kupoval a trosku vzpominal kdy jsem to videl poprve.. uz to nejaky patek je :)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: Marcel505

taky jsem to kupoval a trosku vzpominal kdy jsem to videl poprve.. uz to nejaky patek je :)

Jen u toho jak jedou na Rivieru mě zklamal obraz. 4:3 a spíš mi přišel do červena... Prostě normál...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...