Black Joe Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Dnes vychází film na dvd \"Taxi\" za slušnech 49 kč pro peugeoťáky povinnost . Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Asi nejsem Peugeoťák, filmy jako Taxi k životu fakt nepotřebuju P.S. V neděli dopoledne opakují staré filmy s Budem Spencerem (v mém dětství jsem je měl opravdu rád) a já dnes nechápu, co se mi na tom, proboha, líbilo. Citovat
Black Joe Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 Je to ptákovina , ale je tam spousta peugeotů , kdy jim to ještě slušelo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Black Joe Dnes vychází film na dvd \"Taxi\" za slušnech 49 kč pro peugeoťáky povinnost . ja Peugeoťák jsem , díky za info , jdu pro něj. Citovat
Fakir Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Black Joe Je to ptákovina , ale je tam spousta peugeotů , kdy jim to ještě slušelo. Nejlepší je dvojka, jak tam na konci roztřískaj asi dvacet 206tek a Gilbertovu 607. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Medvěd P.S. V neděli dopoledne opakují staré filmy s Budem Spencerem (v mém dětství jsem je měl opravdu rád) a já dnes nechápu, co se mi na tom, proboha, líbilo. Mám ten istý problém... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Už je doma. Taková hovadina a jak se mi to líbí. Jo a krom Peugeotů jsou tam náramný mercedesy. Citovat
paul jane Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Ja jsem neodolal uz pred davnou dobou a mam 1 - 4 origo koukam furt Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: vix vona byla i čtyřka ? Tuším se 407mičkou. Citovat
vix Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Fakt! ... a mezi námi, co jsou 407? (a doufám, že mě Přema ... ) ... ehm, nezbouluje Citovat
Guest M-A-X Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Tak potom sem taky Peugeotak. Mam tady taky vsechny 4 dily Citovat
Marcel505 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Medvěd Asi nejsem Peugeoťák, filmy jako Taxi k životu fakt nepotřebuju P.S. V neděli dopoledne opakují staré filmy s Budem Spencerem (v mém dětství jsem je měl opravdu rád) a já dnes nechápu, co se mi na tom, proboha, líbilo. A které filmy k životu potřebuješ? Bud Spencer - a nebyl to třeba tvůj vzor? Tvá krevní skupina? :D (Já nedávno koupil to DVD Šimon a Matouš a jak jedou na Rivieru - vlastně dabéři Hilla a Spencera - viděl jsi to někdy? To se mi fakt po letech líbilo...). Citovat
Béďa Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 (Já nedávno koupil to DVD Šimon a Matouš a jak jedou na Rivieru - vlastně dabéři Hilla a Spencera - viděl jsi to někdy? To se mi fakt po letech líbilo...). taky jsem to kupoval a trosku vzpominal kdy jsem to videl poprve.. uz to nejaky patek je Citovat
Black Joe Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 I já jsem si to koupil a zavzpomínal na časy ,kdy jsme byli bezstarostní prckové a hltali jsme to plnými doušky. Citovat
Marcel505 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Marcel505 (Já nedávno koupil to DVD Šimon a Matouš a jak jedou na Rivieru - vlastně dabéři Hilla a Spencera - viděl jsi to někdy? To se mi fakt po letech líbilo...). taky jsem to kupoval a trosku vzpominal kdy jsem to videl poprve.. uz to nejaky patek je Jen u toho jak jedou na Rivieru mě zklamal obraz. 4:3 a spíš mi přišel do červena... Prostě normál... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.