ThorR Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Zdravim, ma nekdo zkusenosti s touhle vychytavkou? Prej ma dobrej zvuk, tak nevim .... http://www.aukro.cz/item405444220_fm_transmitter_s_mp3_prehravacem_transmiter.html Citovat
Ferry Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 jj prej to i funguje, mam v planu ho koupit ale za 350 i s postovnym je to drahy, da se sehnat za 180Kc s dopravou zdarma - www.dealextreme.com Citovat
ThorR Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 No ja videl i za 800,- je to rozdil jen v cene, nebo je tam rozdil i v kvalite? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Dost se to tu probíralo, koukni do hledání, někomu ta kvalita stačí, je to nic moc. Leda že by se to už zlepšilo, chce to zkusit, každymu vyhovuje něco jinyho Citovat
jozefsv Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 ja to chcem na prepojenie navi s radiom,aby som mohol pripadne pocuvat zvuk z videa cez radio.vsade mi to nukaju za 800sk,tak ma to trosku odradilo.nic lacnejsie som u nas v podstate ani nenasiel Citovat
Marcel505 Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Nějaký podobný mám (z Aukra), stál asi do 200 Kč a má čtyři frekvence. Kvalita si myslím je za ty prachy dobrá, ale musím zesílit rádio a mp3 přehrávač dát tak na 75 % volume... Nebo tak nějak. Ale nastává problém s těmi rozsahy, někdy se do toho něco začne plést - OK, tak přepnu. Ale prostě někdy je to třeba 107,10, ale někdy 107,15 či 107,20 ... Takže musím občas dolaďovat, to mě zklamalo. Zkusil jsem to dát na palubku, a to bylo lepší než přímo u rádia, ale i tak jsem párkrát musel přeladit. Toť můj názor. Citovat
ThorR Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 No predtim jsem mel radio na MP3 a USB od Sencoru, ted mam origo radio Clarion a jsem na MP3 dost zavisly, tak jsem si koupil tu kazetku s kablikem, ale ta kvalita je hrozna, takze zkusim ten transmitter, ale stejne to vidim ze si budu muset koupit cele radio, i kdyz se mi to origo v tom interieru libi vic nez dokupovane :nevim:myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Zkus nějakej kvalitnější, prostě mě štve jen to že mě to utíkalo... Jinak kvalita jakš takš. Citovat
robozv Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 mam presne tento typ , funguje to ale kvalita je oproti CD mizerna kedze nemam MP3 musim sa uspokojit s tam co mam Citovat
Berkoff Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 no, u tehle transmitru jsou podle me dulezity dve veci, vykon, a ruseni jinych FM stanic, tj moznost preladit co nejvic Ja mam osobne FM trans od Emgetonu, a vykon nic moc, nasel sem silnejsi, nekde na netu kolem 800 kc, a ten vypada slibne, da se i vic poladit, ma USB a pripojku na jack. Takze pokud muzu radit, kup neco silnejsiho, a co nejvic laditelneho na FM pasmu ... presne: mam tohle, ale za lepsi peniz, asi o 100 kc http://www.nakupka.cz/vyrobek/transmitter-fm-emgeton-mp3-wireless-carpack/ aaale radsi jsem mel jit do: http://av.itek.cz/apple-ipod-fm-transmittery/516610-Kensington-Universal-FM-Transmitter [upravil dne 28/7/08 Berkoff] Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: jozefsv ja to chcem na prepojenie navi s radiom,aby som mohol pripadne pocuvat zvuk z videa cez radio.vsade mi to nukaju za 800sk,tak ma to trosku odradilo.nic lacnejsie som u nas v podstate ani nenasiel Já mám v navi zabudovaný transmitter, nemáš náhodou aj ty? Citovat
Berkoff Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 nebo tohle vypada dobre: http://gsmobil.inshop.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemid=11962&kod=FM-vys%C3%ADla%C4%8D/-transmitter-do-auta-s-d%C3%A1lk.-ovl%C3%A1d%C3%A1n%C3%ADm Citovat
Solim1 Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Ja mám aj na USB a s DO. Čo sa týka kvality, tak na auto ujde, ak nie si náročný a nechceš za jazdy robiť stopárkam koncerty. Citovat
carbik Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 s nazorama souhlasim, CD kvalita se cekat neda za jizdy je to OK (musi se vice zesilit radio), ale pri stani bez motoru je slyset radiovy sum. Jinak cim, vice frekvenci jde menit tim lepe. S tim souhlasim. Nejake jsem dotahl a mam to na http://www.zlepsovak.cz Citovat
P607Olda Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: carbik s nazorama souhlasim, CD kvalita se cekat neda za jizdy je to OK (musi se vice zesilit radio), ale pri stani bez motoru je slyset radiovy sum. Jinak cim, vice frekvenci jde menit tim lepe. S tim souhlasim. Nejake jsem dotahl a mam to na http://www.zlepsovak.cz Měl bys tam mít nějaké kódy, aby bylo možno přesně označit, o kterém bude řeč. MP3 přehrávač s rádiovým přenosem se čtečkou karet SD + DO s dálkovým ovládáním, který máš skladem, umožňuje taky přepnout na zvýšený výkon? (V návodu bývá skrytá zmínka, že pak to nevyhovuje předpisům...atd.) Kolik kanálů umožňuje? Předpokládám, že si pamatuje poslední zvolený kanál i po vypnutí napájení? Čte USB flash? [upravil dne 29.7.2008 P607Olda] [upravil dne 29.7.2008 P607Olda] Citovat
Berkoff Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 carbik: me by se libilo to na konci s tim uranem Citovat
carbik Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 P607Olda: kody jsou schovane (kdyz oznacis misto za \"popis vlastnosti\", ale mas pravdu viditelne to bude lepsi), dik za tip vlastnost prepnout na zvyseny vykon neznam, pres DO jde zvysit hlasitost, ale kdyz je na max v transmitteru, tak uz to chrci v radiu (idealni je tak 85-90 ze 100) - frekvence je v rozsahu 87,5-108MHz FM po 0,1MHz (ale toto dneska overim a popis doplnim) - frekvenci si urcite pamatuje, USB disky cte (doplnim v popisu) Berkoff: :-) jj, byt to vetsi, tak muzu hrat v serialu Simpsonovi Citovat
P607Olda Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Mám Trekstor, to zvýšení výkonu je celkem podstatné, jinak to sotva hraje. Provádí se tak, že držíš tlačítko CH asi 14 sekund. Pak ta indikační LED svítí červeně, namísto zeleně. Prověř prosím v návodu, jestli tam taky něco takového existuje. [upravil dne 29.7.2008 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Mám rád nové věci a trochu risku, tak jsem ho objednal. Podám zprávu, jak to funguje. Citovat
P607Olda Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Obdržel jsem, zkouším v domácích podmínkách a ve stojícím autě, funguje bezvadně, má spoustu funkcí, které můj předchozí neměl, dobrý zvuk, jsem spokojen. Podívejte na časy mých příspěvků, to byla rychlost! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.