Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 9 hodinami, Rikic339 napsal:

Po zadání těchto čtyř kritérií se to krásně smrsklo, kup si tedy tohle Realme a máš to :) 

Nedalo mi to a porovnal jsem rozměry stávajícího Honoru a tohoto Realme a vychází z toho, že navrhovaný model je docela kráva.... Stávající má úhlopříčku zhruba 5,4.... :roker

Vypadá to, že budu muset buď ubrat v kritériích, nebo přidat ve financích.... :nevim

Odesláno

Jen pro zajímavost. Mám starou Nokii 6.1, která má 5,5" a Pixel 7A, který má 6.1" A na výšku jsou prakticky shodné. Jen ten Pixel vedle té Nokie vypadá jako dálkový ovladač k TV :roll Škoda, že už se nedělají telefony v normálním poměru stran :(

Odesláno (upraveno)

...mno tak ja nakonec skoncil zase u cinanu Mi 14T 12/256 GB s foto Leica, sice jsem prekrocil svuj psychologicky limit 10 tycek s dani za foun o 2,5 klacku.. ..ale stroj je to vybaveny slusne. Ted ale ta pakarna - preinstalovat apky, vzpomenout si na hesla.... banky, datovky....   kua drat...  ..jdu si nalejt rum.... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

@Hafity když porovnám rozměry telefonů jako takové, tak to co máš má dle specifikace rozměry 76.2 x 150.9 x 8.2 mm a Realme má 76,1 x 165,6 x 7,89 mm, takže to realme je "jen" o 15 mm protáhlejší

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

No normálně byl za 7, ale tahle barva za 6.... Ona je totiž taková divná.... Nebo spíš takový divný, jakoby semiš, který asi nikdo nechce.... No a co, řku já, když je na tom obal.... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...