Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Co je to "hezky fotilo"? Jako na to co se dává třeba sem ti stačí jakýkoliv osmimego a to se třeba u Xiaomi vejdeš do čtyřky. Na opravdu lepší obrázky jsou fotoaparáty. Pokud nejdeš po výkonnostních parametrech na hry a já nevím co kde užiješ nějaký osmijádro, rychlost a tak ... cokoliv nad bůra jsou peníze vyhozený za značku, marketing post/pubertální a hitech voloviny bez praktického významu. Já teda mobil kromě volání dost používám na běžnou kancelářskou a organizacni rutinu včetně pdf/doc/xls, videohovory, čumím má tom i na TV a jediný za co jsem si připlatit nad trojku byla 64 giga paměť.  Note 4 -   v poho. Aktuálně třeba note 7 apod.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Pokud by To nevadilo přidat 2 tisíce tak se podívej po Huawei p30, sám jej mám, už rok, a pecka, když vyšel tak lepší mobil ohledně fotek nebyl. Tak stejně jsem to měl před 3mi roky, když sem koupil P10, taky při koupení nebyl lepší mobil na fotky. 

A hodnotím to podle toho, že pořád v práci s někým zkoušíme fotky, komu líp fotí, takže srovnání i s jinýma značkami, a za tyhle peníze nesezeneš lepší mobil na focení. 

Odesláno

Já nevím, měl jsem zatím P10 a teď P30, žena měla P10 lite a teď P20lite a nevidím žádný problém. Ale je to o zvyku, a o tom že každýmu sedne něco jiného. Ale fotky jako opravdu hodně dobrý, i na přiblížení sou pecka, dokonce i za úplné tmě si vytvoří svoji fotku bez blesku, ani nechápu jak to dělá. 

Odesláno
před 13 minutami, Šalda napsal:

přidat 2 tisíce

vadilo, ne že bych na to neměl ale zařekl jsem se že víc jak 10 tisíc za telefon prostě nedám :D ale přesně tohle jsem chtěl číst :) 

dokonce jsem koukal na p30 lite, ale tam mě něco odradilo(už nevím co to bylo) a hlavní podmínka: čtečka otisku prstů NESMÍ být na boku. 

Odesláno (upraveno)

Tak to vyhrál Xiaomi redmi note 8T. Zatím se s ním seznamují ale docela spokojenost i fotky to dělá vcelku pěkné jen jsem si musel pohrát s nastavením 

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno (upraveno)

Trošku pozdě ... ale pokud bych si měl vybrat něco do 10tisíc tak si rozmýšlím nad Xiaomi Mi9T Pro (128GB verze) protože fotky má opravdu krásné, hrubý výkon je dostačující na další léta, baterka s přehledem 2 dny a krásný čistý displej bez "notche"., 3,5mm jack za to mě osobně 128GB interní paměti je málo. Ovšem pokud bych chtěl ještě o chlup lepší fotky a hlavně v noci, tak sáhnu po Honor 20 Pro ale jejich nadstavba systému a podpora jsou na stejné úrovni neb Huawei má v evropě asi banán a k té čtečce otisku na boku, věř mi, že je tisíckrát lepší (aspoň z mého pohledu využívání) než v displeji či na zádech ale 100 lidí = 100 chutí.

Nebo bych se podíval na Xiaomi Mi9 ale ta už se tuším doprodává a mě u ní odrazuje každodenní nabíjení neb ta baterka je na dnešní poměry "malá".

Oba kousky mám odzkoušené jelikož sám vybírám už nějaký ten pátek nové železo a né a né si vybrat. Dalo by se vybírat i z Motorol ale ale vždycky tam budou nějaké ústupky/kompromisy. O Ačkové řadě samsungu se nemá ani smysl bavit, chcou za to ranec a umí to prd.

Případně pokud bys měl nebo já osobně přihodit dva litry navíc, tak vemu osvědčený H.Mate 20 Pro nejlépe jej koupit bez DPH a máš vystaráno, ten se ještě jakš takš dá ovládat jednou rukou.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

Já už telefon pořídil jak jsem psal výše 😉 ale neříkám že se mi s8 nelíbí ale tam se ukazuje že platíš za značku bohužel 

Odesláno

Zrovna u tohohle výprodejového modelu je cena a výkon hodně dobrá. IP68, foťák se světelností 1,7, NFC, bezrámečkovej zaoblenej displej bez výřezu-noče, snímač duhovek a sklo s kovem to už musí něco stát. Tohle právě Xiaomi nemá, proto stojí, co stojí.  

Odesláno
V 26. 1. 2020 at 16:29, Davidak79 napsal:

Redmi note 8T 64gb obrovské zklamání z foto 

Včera mě napadlo fotit za tmy, je krásně vidět jak jsou fotky jiné s jiným nastavením 🙂

IMG_20200201_054057.jpg

IMG_20200201_054032.jpg

Odesláno

V mobilu je to OK,  pokud to dám do TV  a pod .... Už to stojí za backoru 

Odesláno
před 3 hodinami, brixtr napsal:

Včera mě napadlo fotit za tmy, je krásně vidět jak jsou fotky jiné s jiným nastavením 🙂

Zkus fotit ve tmě bez zapnutých světel, s jakýmkoli nastavením foťáku a pak teprve uvidíš jak telefon fotí🙂  

Odesláno
před 3 hodinami, brixtr napsal:

No bodejť ... ta první je s tlumenýma a druhá s dálkovýma ... 😂😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...