Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hořčice - součástí povinné výbavy?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny řidiče ;)

Před pár dny jsem se vrátil z dovoči v HR s nevšedním zážitkem. Jedu svojí 406 2,1 TD se třemi dětmi, manželkou a hromadou krámů domů z Makarské a asi 1 Km od Karlovace mi ve 4 hod ráno vlítnul pod auto pes jako tele :-( Nemohl jsem nijak zareagovat natož brzdit jel jsem cca 60 Km/hod (začínala obec). Žádá velká rána to nebyla, jen jsem cítíl jak to psa ´muchluje´pod autem. Zastavil jsem a po prvním ohledání žádné škody, jen mírně prasklý nárazník a ....proud vody z chladiče :( Co teď? :myslim Zpět to bylo 400 Km domů ještě 650 Km. Oprava hrubým odhadem výměnou v servise 15 tis., odtah na podvále o něco míň, na laně to byl nesmysl:myslim. Poradil mi bratr mechanik u Renaultu :super Odpojil jsem hadici vedoucí z termostatu do chladiče (je tam jen taková závlačka), nacpal jsem tam 1/2 kelímku hořčice (plnotučné :-)), dolil vodu, nechal ohřát auto na volnoběh až to termostat pustil a světe div se hořčice to ucpala a já dojel v klidu a bezpečně domů ;)

Odesláno

hm, dobrý, a proč to tu je 4x? ok, asi se mu splašila kladiva :D:D

ale nápad je to dobrej ;)

[upravil dne 11/7/08 minimaxa]

Odesláno

Mám 17 příspěvků do fóra s tímhle 18, takže min. zkušeností oproti vám. Při zadávání mi to hlásilo nějakou chybu, proto byl příspěvěk vložen nechtěně vícekrát. Teď už je vše OK ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

chudák pes ..............

skoro i tak, asi bych nejdriv zkoumal co se psem..... a to mam svoje auto rad, ale oproti zivotu i zvirete je to jen kus plechu. Ta horcice, sorry, ale to je dobra prasarna......

Odesláno

:D v 60 citil ako toho psa pod autom muchluje. este mu stihol rozbit chladic a ty si myslis ze ten pes mal este sancu???? :D

Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: Bohouš

chudák pes ..............

skoro i tak, asi bych nejdriv zkoumal co se psem..... a to mam svoje auto rad, ale oproti zivotu i zvirete je to jen kus plechu. Ta horcice, sorry, ale to je dobra prasarna......

Odesláno

otec trefil kote, predstav si, ze zilo, jeden z nejotresnejsich zazitku, pomoc mu neslo a trapilo by se jeste nejaky cas............ jeste ted je mi hnusne, kdyz si na to vzpomenu...

Odesláno

Hmm, polomrtvé kotě, to muselo být fakt stresující, plně chápu tvoje noční můry. Představ si, že mi toho psa taky bylo líto (mám jednoho dokonce doma). Ale 1. můj příspěvek se týkal především auta - jeho opravy i když provizorní. 2. mojí povinností bylo dostat svojí rodinu + jedno ´zapůjčené´dítě co nejrychleji a bezpečně z poměrně frekventované silnice. 3. byly 4 hodiny ráno a za 4. ne, že bych ti přál zažít podobnou situaci, ale zajímalo by mě, jak by jsi v té chvíly reagoval zrovna ty.

Odesláno

Já sem ještě se 605 taky trefil psa, a ač mám doma dva nebylo mě to nějak \"líto\" spíš sem byl v šoku a majitel nemá čemu se divit když nemá psa ve městě na obojku. Bylo to nad pisárkama asi v 80-90 a zkoušet nějaký uhýbací manévry, to ani náhodou, nebyl sem si jistej co mám zleva a pes nestojí za to abych se zabil. Takže plně chápu.

Odesláno

Jo, Fusione - plnej souhlas. Zvířata, konkrétně zrovna psy mám hodně rád, ale abych se kvůli nim zabil nebo ohrozil na životě rodinu, to ani náhodou (myslím, že nedávná Mirasova příhoda vypovídá, jak to dopadá, když člověk při spatření zvířete zazmatkuje).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...