Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Radar...  

1. 1. Radar...

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

vix: máš pravdu, neuhodnu. Jsa spíše na klasiku, nepřekvapil jsem se.

Nicméně neodbíhejme.

Někdo se diví, co činí ti, jenž si zvolil. Jiní se zase diví těm, kteří se diví tomu, co činí ti, jenž si zvolil. A já se divím, že se někdo diví tomu, že se jiní diví tomu, co činí ti, jenž si zvolili. Tohle je přeci národní sport, kecat, slintat, plivat,.... A zároveň si nechat kakat na hlavičky a nedopouštět se vlastního názoru, vlastní iniciativy.

Odesláno

Já opravdu 100%ně souhlasím jak s umístěním radaru, tak s Eurem (a v případě Eura jen závidím Slovákům, kteří nám natrhli pozadí - ona i rovná daň tam funguje už několik let, u nás se o ní furt jen kecá)

[upravil dne 9/7/2008 Medvěd]

Odesláno

Medvěde:

Kromě toho, že česká Kačka působí více než protiinflačně, tak nevím, co je na \"Ojru\" světoborného ;)

Jako, jednou společná měna přijde, ale proč se zatím ochuzovat o její výhody ?

A závidět Slovákům \"Ojro\" ?

Odesláno

Ojro však působí na značnou část populace v ČR laxativně.

To bysme také neměli zanedbat. ;) Více k EU už jsem psal jinde.

Inu, až čas ukáže, máme-li co Slovákům závidět - momentálně to vypadá, že my máme o jeden US radar víc. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já opravdu 100%ně souhlasím jak s umístěním radaru, tak s Eurem (a v případě Eura jen závidím Slovákům, kteří nám natrhli pozadí - ona i rovná daň tam funguje už několik let, u nás se o ní furt jen kecá)

[upravil dne 9/7/2008 Medvěd]

NO uz mame pevny kurz na euro, ale co to prinesie uvidime az tak za rok.

Mimochodom sa toho eura u nas ludia viac boja, ako by sa mali tesit.

Uvidime:myslim

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Mimochodom sa toho eura u nas ludia viac boja, ako by sa mali tesit.

Napadá mě klasický citát z filmu Kulový blesk - \"Máňa říkala, že to není směroplatný\". :)

Tím chci naznačit, že lidi budou vždy proti, koneckonců proti rozdělení ČSR byla taky většina obyvatel a dneska to málokomu přijde jako něco, čeho by se měl bát.

Odesláno

Je jen otázkou času, kdy ČNB zasáhne. A také to, kdy se její zásah ukáže jako dlouhodobě neúčinný a koruna bude pokračovat i pod úroveň 23kačenky za ojro.

Odesláno

IMO pokud něco, tak bych tady raději viděl rakety (i kdyby byly v každém remízku) a radar jinde. Stačí selský rozum a každý ví, že pokud budu chtít na někoho útočit, nemusím se mu trefit do všech pozic raket, abych je eliminoval, bohatě stačí, když mu \"hodím písek do očí\", tedy ho oslepím. Takže, co by bylo prvním cílem?.....

Odesláno

Dneska na Impulsu poslouchám vzkazy ohledně radaru. Obyčejný lidi vědí s prominutím p.d o nějakém vyhodnocení mezinárodních bezpečnostních rizik a bezpečnostní strategii ČR, stejně jako já. Tohle bych nechal na našich státnících. Politici ani lidi by do toho neměli co kecat. Politik \"vidí\" jen do dalších voleb, státníci by měli vidět \"drobet dál\". Jestli z těch hodnocení vyplývají nějaká bezpečnostní rizika, jsem pro.

Odesláno

....no hlavně aby ti co jsou pro - aby za pár let nepřišli na to že jim to vadí - jako senát, zrušení trestu smrti apod. Já bych se vykašlal na zdravotnictví a sociální systém a místo toho koupil nejaký gripeny.... a budeme se mít dobře:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...