Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 tak jsou po dlouhé uvaze zakoupil a namontoval žárovky do ostatních světel , tedy 2x H7 a 4x H1 s tím že sladím barvu s xenonama a ono svině svítí žlutě . fňuk Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 dyť jsi vyhrožoval Night Breakerem no jistě, cool blue mají jen 4000K [upravil dne 8/7/08 minimaxa] Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 ses mohl zeptat, bych ti byval rekl ze cool blue nejsou vubec cool a uz vubec ne blue Kdyz uz svetlo podobne xenonum tak jsi mel koupit Eufab Gold, ty jsou celkem bile, mam je v dalkovych Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa dyť jsi vyhrožoval Night Breakerem no jistě, cool blue mají jen 4000K [upravil dne 8/7/08 minimaxa] ty jsou ještě tmavší, no nic tak hold budou eufaby:aut Citovat
Neon Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: minimaxa dyť jsi vyhrožoval Night Breakerem no jistě, cool blue mají jen 4000K [upravil dne 8/7/08 minimaxa] ty jsou ještě tmavší, no nic tak hold budou eufaby:aut A proč rovnou neuděláš Xenony?? Finančně by se to ve tvym autě úplně ztratilo ... Stejně žárovky ve 406tce mi odcházely jak na běžícím pásu ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: minimaxa dyť jsi vyhrožoval Night Breakerem no jistě, cool blue mají jen 4000K [upravil dne 8/7/08 minimaxa] ty jsou ještě tmavší, no nic tak hold budou eufaby:aut A proč rovnou neuděláš Xenony?? Finančně by se to ve tvym autě úplně ztratilo ... Stejně žárovky ve 406tce mi odcházely jak na běžícím pásu ... no možna pro tebe nové info ale xenony mám už přes měsic , řeším zbytek:aut Citovat
MJSytic Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Pokud by si se chtěl těch \"cool blue\" levně zbavit, tak víš kde bydlím Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: MJSytic Pokud by si se chtěl těch \"cool blue\" levně zbavit, tak víš kde bydlím ok beru tě za slovo , Citovat
MJSytic Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 ok beru tě za slovo , OK, jsem si je chtěl totiž koupit, tak ... [upravil dne 8.7.08 MJSytic] Citovat
Neon Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no možna pro tebe nové info ale xenony mám už přes měsic , řeším zbytek:aut Jo, to je pro mě, který se o auta moc nezajímá nový info ... Jsi měl jít rovnou do Bixenonů, nebo \"trixenonů\":D:D i do těch přídavnejch dálek Citovat
KUBBACHER Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Ty cool blue jsou zadarmo drahé:grr:grr:grr, měl jsem 4ks na 605ce a nevydrželi ani rok. Citovat
Béďa Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: KUBBACHER Ty cool blue jsou zadarmo drahé:grr:grr:grr, měl jsem 4ks na 605ce a nevydrželi ani rok. ses trosku chlape!! ja je mel pres rok a pohoda.. Citovat
Driver Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: KUBBACHER Ty cool blue jsou zadarmo drahé:grr:grr:grr, měl jsem 4ks na 605ce a nevydrželi ani rok. No záleží jak moc s nimi svítíš. Já je používám dlouho a měním je celkem pravidleně cca po půl roce. Myslím že to sem dával někdy minimaxa, tyhle žárovky mají výrobcem udávanou menší životnost než jiný, proto tak brzy odcházejí. Ale já jsem s nimi spokojený, svítí o dost líp oproti obyčejným žárovkám takže obětuju 4 žárovky za rok. [upravil dne 8/7/2008 Driver] Citovat
KUBBACHER Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: KUBBACHER Ty cool blue jsou zadarmo drahé:grr:grr:grr, měl jsem 4ks na 605ce a nevydrželi ani rok. ses trosku chlape!! ja je mel pres rok a pohoda.. Ja si za tím stojím, opravdu mě nenadchly, jinak samozřejmě, že svítím dost, když je to poviné. A nějaký podstatný rozdíl od běžných žárovek jsem nepoznal - bohužel.:roker Jinak kdybych je měl měnit každý rok, tak raději už koupim xenony. Citovat
MJSytic Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 No já nevím. Mladá je má od Minimaxi na 106 a musím říct, že to svítí celkem zajímavě. Není to sice žádná xenonová bílá, ale v noci to dokáže nasvítit silnici o mnohem víc, než klasický osramy, co tam měla předtím! A to je fakt:cool:. No a vzhledem k tomu, že já s autem moc nejezdím (cca 10tis/rok) a kupuju si je jen na hlavní sezónu (zimní čas), tak když dvě sezóny vydržej, bude to paráda P.S. Nehledě na to, že Pe.tr mi je nechá za nějakou čupr cenu [upravil dne 9.7.08 MJSytic] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: KUBBACHER Ty cool blue jsou zadarmo drahé:grr:grr:grr, měl jsem 4ks na 605ce a nevydrželi ani rok. rok? no to ti vydrželi dost dlouho jinak tabulka životností je tady Citovat
VIP3R Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Já taky koupil kdysi Cool Blue, vydržely strašně málo za ty peníze. Pak jsem zkusmo koupil nějaké \"blue\" v Plusu za stovku pár a ty svítily daleko líp a vydržely skoro dvojnásobek. Takže Cool Blue už nikdy. Citovat
MJSytic Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 A já si je od Pe.tra stejně koupím :roker A jo a jo a jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.