Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsou po dlouhé uvaze zakoupil a namontoval žárovky do ostatních světel , tedy 2x H7 a 4x H1 s tím že sladím barvu s xenonama a ono svině svítí žlutě . fňuk

Odesláno

dyť jsi vyhrožoval Night Breakerem :aut

no jistě, cool blue mají jen 4000K ;)

[upravil dne 8/7/08 minimaxa]

Odesláno

ses mohl zeptat, bych ti byval rekl ze cool blue nejsou vubec cool a uz vubec ne blue :D Kdyz uz svetlo podobne xenonum tak jsi mel koupit Eufab Gold, ty jsou celkem bile, mam je v dalkovych

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

ty jsou ještě tmavší, no nic tak hold budou eufaby:aut

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

A proč rovnou neuděláš Xenony?? Finančně by se to ve tvym autě úplně ztratilo ... :aut Stejně žárovky ve 406tce mi odcházely jak na běžícím pásu ... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

A proč rovnou neuděláš Xenony?? Finančně by se to ve tvym autě úplně ztratilo ... :aut Stejně žárovky ve 406tce mi odcházely jak na běžícím pásu ... :nevim

no možna pro tebe nové info ale xenony mám už přes měsic , řeším zbytek:aut

Odesláno

no možna pro tebe nové info ale xenony mám už přes měsic , řeším zbytek:aut

Jo, to je pro mě, který se o auta moc nezajímá nový info ... ;) Jsi měl jít rovnou do Bixenonů, nebo \"trixenonů\":D:D i do těch přídavnejch dálek :roker

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Ty cool blue jsou zadarmo drahé:grr:grr:grr:grr, měl jsem 4ks na 605ce a nevydrželi ani rok.

ses trosku :xvul chlape!! ja je mel pres rok a pohoda..

Odesláno

Ty cool blue jsou zadarmo drahé:grr:grr:grr:grr, měl jsem 4ks na 605ce a nevydrželi ani rok.

No záleží jak moc s nimi svítíš. Já je používám dlouho a měním je celkem pravidleně cca po půl roce. Myslím že to sem dával někdy minimaxa, tyhle žárovky mají výrobcem udávanou menší životnost než jiný, proto tak brzy odcházejí. Ale já jsem s nimi spokojený, svítí o dost líp oproti obyčejným žárovkám takže obětuju 4 žárovky za rok.

[upravil dne 8/7/2008 Driver]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

ses trosku :xvul chlape!! ja je mel pres rok a pohoda..

Ja si za tím stojím, opravdu mě nenadchly, jinak samozřejmě, že svítím dost, když je to poviné. A nějaký podstatný rozdíl od běžných žárovek jsem nepoznal - bohužel.:roker:roker

Jinak kdybych je měl měnit každý rok, tak raději už koupim xenony.

Odesláno

No já nevím. Mladá je má od Minimaxi na 106 a musím říct, že to svítí celkem zajímavě. Není to sice žádná xenonová bílá, ale v noci to dokáže nasvítit silnici o mnohem víc, než klasický osramy, co tam měla předtím! A to je fakt:cool:. No a vzhledem k tomu, že já s autem moc nejezdím (cca 10tis/rok) a kupuju si je jen na hlavní sezónu (zimní čas), tak když dvě sezóny vydržej, bude to paráda :super

P.S. Nehledě na to, že Pe.tr mi je nechá za nějakou čupr cenu :D

[upravil dne 9.7.08 MJSytic]

Odesláno

Já taky koupil kdysi Cool Blue, vydržely strašně málo za ty peníze. Pak jsem zkusmo koupil nějaké \"blue\" v Plusu za stovku pár a ty svítily daleko líp a vydržely skoro dvojnásobek. Takže Cool Blue už nikdy. :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...