Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tesim se na vyteze, hned se vtirnu s nabidkou na slevy pro radne cleny na pripojeni na net se slevou v nasem okrese :) jen doufam ze nevyhrali ty co sem je nevolil ...:o)))

Odesláno

65 hlasujících z 384 řádných členů (16,9 %) je opravdu smutný výsledek, očekával jsem, že řádní členové mají poněkud větší zájem o dění v klubu (když už ho mohou ovlivňovat).

Každopádně děkuji všem, kdo se voleb zúčastnili a jsem zvědavý na výsledky, které se zde objeví jakmile se volební komise na jejich konečné podobě shodne

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

65 hlasujících z 384 řádných členů (16,9 %) je opravdu smutný výsledek, očekával jsem, že řádní členové mají poněkud větší zájem o dění v klubu (když už ho mohou ovlivňovat).

Každopádně děkuji všem, kdo se voleb zúčastnili a jsem zvědavý na výsledky, které se zde objeví jakmile se volební komise na jejich konečné podobě shodne

Cooooo tak to jsem opravdu nečekal..... :o :o :o :o Na to se fakt víc nedá říct..... :bojim :bojim :bojim

Odesláno

Otázka, co to znamená, jestli lidi nepotřebují nic řešit a jsou klasičtí konzumenti?

Nicméně si všimněte, že volit podle starých stanov, byly by volby neplatné, tam byla povinná účast 20% -((

Odesláno

Já si myslím, že spousta lidí je s fungováním klubu spokojená a nemá potřebu měnit vedení. Já jsem třeba na klubu od roku 2005. Řádným členem jsem se stal až letos a můžu říct, že kdybych kandidáty neznal osobně, tak raději taky volit nebudu ... Někdo to prostě bere tak, že zaplatí příspěvek na „provoz“ klubu, má nějaký slevy a může používat plnohodnotně fórum. Víc od toho nečeká :myslim

Odesláno

Jsou spokojení, tak to neřeší. U voleb např. do zastupitelstev obcí je to stejné. Zajímavé je, že teď o víkendu byly nové volby do zastupitelstev tuším 4 obcí (volilo se tam, kde se původní zastupitelstvo rozpadlo) a účast voličů kolem 90% nebyla ojedinělá. Zdá se, že když lidem o něco jde, tak přijdou. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

dop haje zelenyho predsedo, nejde jeste otevrit volebni uzaverku ?, ...hlavne ze jsem se chvastal jak urcite zde budu volit a pak na to zapomenu :(:(

Odesláno
Původně zaslal: buml

tak účast je fakt husta. to bych ani te snu neřek, ze na to lidi hodej takovej bobek. no nic alespon to bude mit volební komise rychle spočítaný

To je pravda, výsledky budou ještě dnes -))

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Původně zaslal: buml

tak účast je fakt husta. to bych ani te snu neřek, ze na to lidi hodej takovej bobek. no nic alespon to bude mit volební komise rychle spočítaný

To je pravda, výsledky budou ještě dnes -))

No to nevím, mně to počítání jde děsně pomalu :)

Odesláno

2MJSytic: to ze lidi nemaji potrebu menit vedeni prece az tak nesouvisi s tim, ze nebudou hlasovat... resp. pokud chteji zachovat stavajici vedeni.

ale aspon bude videt, kdo se o deni v klubu zajima trosku vic, a kdo na jen konzumuje....

nicmene tak mala ucast me mrzi, i kdyz jsem necekal ze bude hlasovat kazdy, cekal jsem ze to bude nekde kolem poloviny radnych clenu ... :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: oddie

Zasekly se ti korálky? :)

Jen tak pro nic nevypadám, že neumím do pěti počítat ;)

Odesláno

Původně zaslal: Kurt

Zasekly se ti korálky? :)

Jen tak pro nic nevypadám, že neumím do pěti počítat ;)

tak to vem od peti nahoru, my si to pak odecteme :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...