Mahel Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Cavte kolegovia Peugeotaci cez letne prazdniny sa chystame na P306 do prahy a mal bi som jednu otazocku pre PRAZAKOV. Kolko stoji priblizne jazda metrom na linke C? Len tak zhruba trebar z Hlavniho nadraži do Kačerova. Dik:roker Citovat
MirasCC Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Teď koukám - jak byly svýho času ty jednodenní jízdenky, to je zrušený? Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 http://www.dpp.cz/cestovani-po-praze/ Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Jo tak zpět, z Hlaváku na Kačerov by se mělo dát dojet i za 14 Kaček. Od tohoto roku jsou s tím tarifem zas nějaký šachy, takže i 14Kč lístek je přestupní, a platí 30min. A k tomu existuje ještě nějakej za dvacku... Jednodenní lítačka je za stovku. Edit: tak ne, je to za 26 Kaček, ty levnější přestupky neplatěj ve vnitřní Praze [upravil dne 6/10/08 oddie] Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: oddie Jo tak zpět, z Hlaváku na Kačerov by se mělo dát dojet i za 14 Kaček. Od tohoto roku jsou s tím tarifem zas nějaký šachy, takže i 14Kč lístek je přestupní, a platí 30min. A k tomu existuje ještě nějakej za dvacku... Jednodenní lítačka je za stovku. ale z Hlavaku na Kacerov je to vic jak pet stanic, takze bohuzel smolik a je to za 26 Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: oddie Jo tak zpět, z Hlaváku na Kačerov by se mělo dát dojet i za 14 Kaček. Od tohoto roku jsou s tím tarifem zas nějaký šachy, takže i 14Kč lístek je přestupní, a platí 30min. A k tomu existuje ještě nějakej za dvacku... Jednodenní lítačka je za stovku. ale z Hlavaku na Kacerov je to vic jak pet stanic, takze bohuzel smolik a je to za 26 Jo, já jsem koukal na ty levnější přestupní - pro 2 a 3 pásma - ale ty levnější přestupky zas neplatěj ve vnitřní Praze. No je to dobrej bordel, co s tím tarifem udělali, nedivím se, že s tím maj cizinci problémy... Citovat
Medvěd Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Nejen cizinci, já třeba MHD téměř nejezdím a pokud náhodou jedu, pak vždy na lístek přes mobil s tím, že doufám, že až na místo určení i dojedu (z posledních 3 !!! cest MHD jsem 2x nedojel kvůli nehodě (1x jsme na Pavláku vleli do křižovatky na jednoznačnou červenou - pro tramvaje dvě vodorovně svítící žárovky - a tramvaják se divil, že mu paní v autě odbočující na zelenou vjela na koleje, podruhé se zadní vůz na výhybce rozhodl jet jinam než vůz přední) a potřetí kvůli poruše (z autobusu na zastávce vypadl motor) Citovat
Vvitty Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 jestli budes tim MHD jezdit vic, tak si kup celodenni. prej maji i nejakou jednodenni rodinnou pro vic osob?? ale moc ty jejich tarify nesleduju, je v tom peknej bordel. posledni vykrik byla tridenni jizdenka za 330,- a jednodenni za 100,- (ze by mnozstevni prirazka?) Medvede, koukam ze s tebou radeji nebudu jezdit MHD za posledni rok jsem nedojel jen jednou, kdyz se nejaky mamlas pokousel vejit mezi tramvaj a chodnik mezi Masaryckou a Hlavakem, a nepodarilo se mu to... (nevim proc, mista tam mel tak akorat...), a tak jsem si prosel na dalsi zastavku a chytil jinou tramvaj. Citovat
MirasCC Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 SMS jízdenky jsou pohodlný, ale pozor na platnosti. Nedávno mě průvodčí ve vlaku zrobil krátkou přednášku na téma kde platí a kde ne, nicméně teď sem zase četl něco jinýho. Ale v podsatě když to chceš na jednu jízdu tam a jednu zpátky, kup lupen za 26,- a máš klid. V případě intenzivnějšího cestování je fajn mrknout na ty vícehodinový jízdenky... Citovat
aaischa Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Nejen cizinci, já třeba MHD téměř nejezdím a pokud náhodou jedu, pak vždy na lístek přes mobil s tím, že doufám, že až na místo určení i dojedu (z posledních 3 !!! cest MHD jsem 2x nedojel kvůli nehodě (1x jsme na Pavláku vleli do křižovatky na jednoznačnou červenou - pro tramvaje dvě vodorovně svítící žárovky - a tramvaják se divil, že mu paní v autě odbočující na zelenou vjela na koleje, podruhé se zadní vůz na výhybce rozhodl jet jinam než vůz přední) a potřetí kvůli poruše (z autobusu na zastávce vypadl motor) jujda to máš teda celkem dosti nebezpečný, já za svejch skoro 10let denodeního cestovani mhd, akorát dva zkolabovaný busy, jeden se celej začadil vodní párou páč se nějak divně uvařil a druhej, nemoh zavřít dveře... tak se nikam nejelo Citovat
vix Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Ty jo, na pražskou MHD aby dávali nějaké školení A jak tak koukám, spolehlivost těch červeno-bílejch werlglů je o kapánek horší než piškotů. Jj, to jsou věci Citovat
adraj Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Nejen cizinci, já třeba MHD téměř nejezdím a pokud náhodou jedu, pak vždy na lístek přes mobil s tím, že doufám, že až na místo určení i dojedu (z posledních 3 !!! cest MHD jsem 2x nedojel kvůli nehodě (1x jsme na Pavláku vleli do křižovatky na jednoznačnou červenou - pro tramvaje dvě vodorovně svítící žárovky - a tramvaják se divil, že mu paní v autě odbočující na zelenou vjela na koleje, podruhé se zadní vůz na výhybce rozhodl jet jinam než vůz přední) a potřetí kvůli poruše (z autobusu na zastávce vypadl motor) koukám Medvěde,že máš opravdu bud štěstí a nebo smůlu na katastrofy v MHD:D. Jakmile jedeš mhd,dojedeš někdy ke svému cíli včas? Jo holt,když se daří,tak se daří:D:D To si potom člověk o nás udělá pěkné minění,když vlezeš 3x do socky a ani jednou nedojedeš:D:D Citovat
aka Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 takhle to presne mel muj tatinek s vlakem, jemu, kdyz jim nahodou jel, nedojel snad nikdy vcas ci minimalne do pul hodiny zpozdeni....proste se vzdy trefil... Citovat
adraj Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: aka takhle to presne mel muj tatinek s vlakem, jemu, kdyz jim nahodou jel, nedojel snad nikdy vcas ci minimalne do pul hodiny zpozdeni....proste se vzdy trefil... Tak já snad v životě na tohle neměl štěstí. Nepočítám samozřejmě vlastní závady nebo bum bum Citovat
jozefsv Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Kdo je to metro ? to je ten krtko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.