Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi už asi druhý den volá jedno číslo.(773284367). Volá mi každých 20-30.min.. Hovor nejde přijmout pouze pomocí externího zařízení, jde jenom odmítnout. Tel. mi píše linka 1 Data. Nevím jak se toho zbavit už mě to fakt s.re..

Jediný co jsem zjistil v jiném tel. je nějaká adresa http://85.205.203.184:9583/mms?t=NOK00CZ9ggego52vdol1t5uv1yidkico

doba platnosti do 16.6.08

a číslo +7755

Nevím co si mám o tom myslet ani s compem se mi to nepodařilo přijmout tak netuším..

Něví někdo jak se toho zbavyt už si dokonce vypínám tel.. :(

[upravil dne 7.6.2008 Bratr]

Guest minimaxa
Odesláno

zavolej svému operátorovi, vysvělti problém a měli by snad tohle číslo zablokovat.

Odesláno

Ted se snažím synchronizovat s PC přez nějaké nové prográmky.. A v tel je to to sámé, blokování, příchozích, odchozích, mezistátních, z jiných síti, pak čísla mimo seznam.. ale korétně jedno mi nejde.. Jinak mám SonyEr. W610

[upravil dne 7.6.2008 Bratr]

Odesláno

Kdybys mel Symbian poslu ti programek na zablokovani SMS, MMS i hovoru od vybranych cisel. Skoda. Je hodne divne ze ti to nejde prijmout, a ze to vola porad dokola..

Odesláno

Presne tak, zlate nokie so symbianom. Ja mam v phone BlackList Caller, hodim si tam ake chcem cislo, a dany clovek sa mi ani nevodovola, ani mi neposle zadnou spravu.

A ked niekomu zrusim par krat za sebou hovor, hned sa spyta ci ho ma pridat do blacklistu :D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Lubk0

Presne tak, zlate nokie so symbianom.

Nechci vyvolavat nejaky flame, ale nejen Nokie maji operacni system ;)

Přesně tak. :) Já mám Windows Mobile 5 a ten si nemá se Symbianem co vyčítat. :)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Mám takovej pocit že se ti system pokouší doručit MMS a tvuj telefon MMS nepodporuje, to je jedna z možností. Ta adresa vypadá na MMS, mělo by to přestat samo

[upravil dne 7/6/08 Radek Hurvajz]

Ale je mi divný že MMS chodí jako hovor?! a mms mě tel určitě podporuje. Leda že by to byl nějakej divnej formát..

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Mám takovej pocit že se ti system pokouší doručit MMS a tvuj telefon MMS nepodporuje, to je jedna z možností. Ta adresa vypadá na MMS, mělo by to přestat samo

[upravil dne 7/6/08 Radek Hurvajz]

Ale je mi divný že MMS chodí jako hovor?! a mms mě tel určitě podporuje. Leda že by to byl nějakej divnej formát..

Jedine ze by nastala nejaka extra chyba, a mel jsi aktivovane MMS a nemel aktivovane GPRS.. a snazilo se ti to data dorucit pres klasicke vytacene spojeni, ale to je docela blbost pochybuju ze by se neco takoveho stalo.

Jeste me napada, podle adresy to sice nevypada ale je to mozne - ze by ti nekdo poslal FAX? To odpovida tomu ze to vola kazdych 20-30 minut.. akorat ze kdysi to bylo tak ze to zavolalo maximalne 3x a pak skoncilo. No nicmene pravidla se mohly zmenit a je to docela dobre mozne..

[upravil dne 7.6.08 Mitja]

Odesláno

Zkoušels volat zpátky?

Mmch. i u starých telefonu byly tzv. skupiny volajících - mohls udělat skupinu, která když volala tak to ignorovalo.

Ale to co ti řekl operátor je blbost, oni musí to číslo bloknout. Klidně si něco vymysli, že tě někdo otravuje 24h denně a že jinak půjdeš na policii a dej jasně najevo že sou blbci jestli to nebloknou.

[upravil dne 7/6/2008 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Zkoušels volat zpátky?

Mmch. i u starých telefonu byly tzv. skupiny volajících - mohls udělat skupinu, která když volala tak to ignorovalo.

Ale to co ti řekl operátor je blbost, oni musí to číslo bloknout. Klidně si něco vymysli, že tě někdo otravuje 24h denně a že jinak půjdeš na policii a dej jasně najevo že sou blbci jestli to nebloknou.

presne tak, udelat skupinu volajicich a blokovat :super

Odesláno

suhlasim ze operator to musi vediet zablokovak konkretne jedno cislo. vsak to je tak primitivne.. takties sa priklanam k tomu, ze sa ti snazi \"dovolat\" MMS sprva. nieco tam zblblo

Odesláno

IMO se spíš snaží někdo spojit datovým spojením. Něco jako, když jsem měl modem s vytáčeným připojením a na net jsem se přihlašoval přes nějaké číslo 971... nebo tak nějak. Na MMS bych to nešacoval. Ono si z tebe třeba nikdo legraci nedělá, ale spletl si číslo a snaží se spojit někam jinam.

Odesláno

Tak se mi stalo to samé, akorát mi volá číslo 234600582. Když volám zpět tak hovor okamžitě spadne. Na netu jsem našel, že s tím má problém víc lidí. To by mě zajímalo co je to zase za p*čovinu. :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Zkoušels volat zpátky?

je mi líto minimálně O2 nemá službu kde by bylo možno zablokovat jedno číslo bud vsecky prichozi nebo nic... jedine kdyby si hlasil obtěžování, to se prověřilo a nějak se to dál řešilo ale to se nedá téměř prokázat... u pevných se to dá hlásit ale u mobilu tušim že se to nijak víc neřeší... T-mobile i Vodafone se vyjádřili podobně ale u nich nemam bližší informace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...