BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 (upraveno) @Radek Hurvajz ...jo Seasick Steva znam ... je dobrej ... ..no a Justin Johnson je taky spravnej rizek ... hlave ty veci na ktery hraje.. ..to si takhle natahnes 3 struny na rejc.... ...zahradu s.e.ru... Upraveno 11. duben 2025 uživatelem BubakGS Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 před 2 hodinami, BubakGS napsal: nejmladsi metalova kapela Asi eště nevydělala dost love - jeden má aspoň černý triko, druhej si ho rači nevzal vůbec, ale co má ten skejťák v tom dresu společnýho s metalem...? takovej rachot vo ničem... žádnej prvek zajmavej... mnoooo... to rači - táto táto na svý banjo hraj... ktoooo... Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 (upraveno) @Weri 605 ...tvl..ja v jejich veku hral taky (spis punk teda)... ...akorat oni uz to docela umej dyt jeste nemuzou legalne ani ridit ani pit pivo ... instrumentalne i hlasove jsou na tom velmi dobre... slape jim to... . a casem treba budou fakt dobry.... ..jak nezajimavy prvky... si to v hlave rozloz na nastroje ... metal je casto kompozicne jak vazna hudba.. ... kytara vybornej rif a vyhravky ... basa super ...a bicak to slusne drzi pohromade.... a nevsiml jsem si ze by hral s clickerem v uchu... Upraveno 31. květen 2025 uživatelem BubakGS Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 klííííd Mě se teď dost líbí tahle písnička. Poslouchám ho už trochu dýl a i jiné jsou fajn. Ale tohle mi evokuje Aerosmith a dlouhé je to jako Estranged od GNR https://youtu.be/xrZX47RbeJs?si=G6eKFQjS9Pn8o9b_ BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 před 1 hodinou, BubakGS napsal: ani pit pivo Tak protoooo, tím se to vysvětluje všechno... Bubáku.. šikovný budou..!!! a jestli tam máš někoho z příze mezi nima.., tak že fandím, (hlavně ať nefetujou a jen tak se neválej v parku..), ale cédo si stejně nekoupím... , pardon... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 (upraveno) @Weri 605 ..ne nejsou prizen, ale nekdo nahore mlel neco o tom, ze pamatujeme uhli, jeste jako plavune a preslicky... .. tak jsem hudebni koutek trochu "omladil" Upraveno 11. duben 2025 uživatelem BubakGS Radek Hurvajz a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 (upraveno) A ted trochu punku... ..krome vykopavek mame i nejaky mlady.... Upraveno 11. duben 2025 uživatelem BubakGS Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 ...no a kdyz nam zacina ten romanticky vikend... ... Miro Smajda v legendarnim songu s bandem Terrapie Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 (upraveno) @BubakGSvylepšil jsi mi zbytek směny Z bedny Bose soundtouch 10 to tu pěkně šlape. Upraveno 11. duben 2025 uživatelem Radek Hurvajz BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 @BubakGS ...taky me furt prekvapuje kolik ruznejch muzikantu tady vlastne mame... a jsou casto docela dobry... nebo delaji prekvapivy projekty, kde je videt, ze je to bavilo a vyradili se jak cyp... ... ja si ten bum-box do kufru asi zase postavim... akorat to z Riftera opadaj plasty dokola a vyskoci predni i zadni okno... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 No jo, ale musíš to někde hledat, samo to nepřijde, což je škoda, do éteru mezi lidi se dostanou jenom samý přiteplený hlásky BubakGS, Péťa, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 ..tak ja jako ajtak prosedim u kompu denne cirka 12 - 14 hodin .. s prestavkama ... a pokud s nekym nemluvim nebo necumim na nejaky turotial .. nebo tedka nejsem na dalku ve skole... .. tak si pri premysleni nad necim prehravam treba Spotify ... a algoritmus dovede prekvapit... zacnes u jedny kapely... a nabidne Ti to radu dlasich a najedou cumis co jich tady mame... Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 11. duben 2025 Odesláno 11. duben 2025 to znam. taky mam vecne zacpany us sluchatkama nebo doma neco hraje z repra, a algorytmy na spotify ci youtube music umi nachazet ruzne veci Citovat
BubakGS Odesláno 14. květen 2025 Odesláno 14. květen 2025 Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 19. květen 2025 Odesláno 19. květen 2025 Tak jsem se dnes trochu hrabal v archivu 97-98 a... Možná trochu škoda, že tohle na Kissu neuslyšíte Citovat
MJSytic Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 Sice nám to v Belgii trochu (víc) vyhořelo Ale jeden aktuální letní "uplifting" sem dám. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 poslouchal jsem tě od začátků black sabbath, nějakých 55+ let, a ještě budu co to půjde dýzl, Radek Hurvajz, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 2. říjen 2025 Odesláno 2. říjen 2025 ..mno... objevil jsem nedavno bandu uplne trhlych germanu... rikaji si Electric Callboy a zkombinovali metalcore a disco ... ... ty krawo .. mrkev v zime, spickou nahoru... ..jo a rikaji tomu ted party-metal... ...malem me rano z auta vypadly okna pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.