Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je ale tvoje riziko. Nic ti to nezaručí.

Když se v tom chceš š?ourat, š?ourej - na vlastní nebezpečí. Pokud se v tom š?ourat nechceš, nech to někomu, kdo to umí, nebo si kup jiný větrák.

Kde a co se dá koupit, jsem ti napsal, nemám více, co bych k tomu dodal...

Odesláno

Ahoj Seppe, ten samej problem jsem mel taky, do 406 muzes dat klidne vetrak z 605, je to naprosto stejny, me ten tranzistor vymenil jeden chlapek v Jihlave co delal u peugeota autoelektriku. Akorat teda nevim jaky typ tam dal, ale jak psal Hics uz se to tu resilo a myslim ze typy co uvedl budou stejny i u 406

Odesláno

To Sepp: Neboj se toho. Nech si nekde sehnat ten tranzistor a normalne ho vymen. To lepidlo, jak pises, neni lepidlo, ale silikonova pasta, ktera zlepsuje prenos tepla ze soucastky na chladic. Az sundas tan rozbitej , tak to z nej seskrabej a napatlej to na ten novej. Nic na tom neni. A zavada je na 99.99% prave v tomto tranzistoru.

Odesláno

To Hics: KC517 neznam.:):):) Uz jsme se o tom tady bavili s Oddiem a dosli jsme k tomu, ze jedinej Teslackej tranzistor, kterej by byl pouzitelnej by byl KD366, ale i ten jsme zavrhli, protoze je na malej proud (8A). Takze tak...

Odesláno

605 tam ma ty tranzistory dva, ale to na funkci nic nemeni. A od Peugeotu lze objednat jen ta regulace, ale stoji nekrestanske penize (od 4k2 do 5k3, asi je drahej hlinik na chladic...)

Hics: zase neco extra, to je rozhodne zabavnejsi nez elektricke zaclonky u nekterych Mercedesu ;) Mit tam GPS, to by taky nebylok zahozeni. Ale rekni mi, jak chces resit problem s pozorovanim LCD displeje pokud bude moc naklopenej? Kdyz bys ho mel cca kolmo, tak zase bude moc blizko ocim...i kdyz to zalezi taky na tom, jak vysoko mas hlavu. Na STK jim tam muzes promitat grotesky :D

Odesláno

To Dydzej :D:D:D Já to vůbec nemám na koukání. Odešla mi stropní lampička, tak hledám nějakou levnou náhradu...:D:D:D Bude to v poho. Zkoušel sem to a páč mám standartně dost sklopenou sedačku, tak to zase tak na očíh nebude. Díky tomu sklopení si dost lidí myslelo, že auto jede prázdný... Nejčko mám přitmavený zadní sklo, tak už nevejraj :D:D:D S tím úhlem máš svatou pravdu. Tenhle dispaly má bezvadnej pozorovací úhel v horizontu, ale vertikálně je to takovejch 30 stupňů a konec. Nechci na to čumět při jízdě, ale kolony po Práglu sou swinstvo, tak se asoň kouknu na Teletubís :D:D:D

Odesláno

chces schema na ultrazvukovy parkovaci asistent ? :D kamera to sice neni, ale taky by ti pomohl, jestli mas problemy s couvanim ;)

Odesláno

Ikdyz se tohle tema zvrhlo jinam, chtel bych podekovat Davidovi.

Diky, sedlo to tam a uz zase ficim v normalu, doufam, ze minimalne na par let :D

2 Admin:

Tohle tema je myslim uzavrene, takze ho klidne STOPni ;)

Odesláno

Nemas zac, i ja dekuju. Sorry, nez jsem zareagoval na ten vcerejsi email, tak tady ctu, ze ti to funguje. Mam tady tech modulu jeste 5, a kazdy je jiny. Nektere maji dva tranzistory, nektere jeden, ale motory toho ventilatoru jsou vzdycky stejne.

Odesláno

KC517 vydrží odhadem desetiny vteřiny - pak se prošvihne. Uvědomte si příkon ventilátoru a na ten dimenzujte max. proud tranzistoru. Je dobré počítat s tím, že tranzistor bude spínat maximální proud, který je asi 2/3 povoleného maxima. A dopřejte mu větší průrazné napětí - v autě jsou občas špičky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...