martas1 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem do převodovky ,ktérý by mohl pomoc vymezit vůle?Při zařazeném 3 rychlostním stupni a rychlosti tak do 30 km se ozyvá kvičení z převodovky.Můžete někdo poradit co s tím? Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Původně zaslal: martas1 Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem do převodovky ,ktérý by mohl pomoc vymezit vůle?Při zařazeném 3 rychlostním stupni a rychlosti tak do 30 km se ozyvá kvičení z převodovky.Můžete někdo poradit co s tím? kontrola oleje v převodovce? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Zkušenosti MAM--jsou všechny na hovno!!! Citovat
urdemala Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 no podle mě zvýší výkon o 10%, sníží spotřebu a líp \"to pojede\" Citovat
Guest servisman Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 a v nádrži se bude množit palivo Citovat
Marcel505 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama... Citovat
MrVain Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama... tak to som ešte nepočul:D:D:D Citovat
subin Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: Marcel505 Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama... tak to som ešte nepočul:D:D:D Tu kravinu jsem poprvý zaslech ještě,když sem jezdíval se 120kou a favority byly ještě relativně nový.Takže se traduje už dost dlouho:D. Jinak pokud tam nějaké vůle jsou tak je stoprocentně neodstraní žádný přípravek,ale jedině zásah mechanika(pravděpodobně výmněna nějakých dílů). Jinak bych určitě začal kontrolou oleje jak píše Pe.tr. Citovat
myryn Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama... Jo jo, někteří \"odborníci\" je přidávali do diferáku na 1203kách - před prodejem /on pak tak nehrčel/. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Marcel505 Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama... Jo jo, někteří \"odborníci\" je přidávali do diferáku na 1203kách - před prodejem /on pak tak nehrčel/. Poslední \'\'fígl\'\'--lila se tam nahřátá vazelína..... Citovat
Marcel505 Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Marcel505 Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama... Jo jo, někteří \"odborníci\" je přidávali do diferáku na 1203kách - před prodejem /on pak tak nehrčel/. Poslední \'\'fígl\'\'--lila se tam nahřátá vazelína..... Tak s takovejma chytrákama jsem ještě do styku nepřišel... Mě vždycky říkali, že to tam dávali špachtlí... subin: Jo jo, traduje se to dlouho... Citovat
noradek Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Žadná zazračná vodička ani přísady do motoru a převodovek neexistují kdyby jo tak to tam lejou všichni a nic se opravovat nebude,jednou jsme s kolegou s práce dali do feldy přísadu na utěsnění motoru a pak byla spotřeba oleje 2x vetší než předtím,takže už nikdy víc,jen je dobrej pocit výslednej efekt žádnej a peníze v ......! Citovat
EXI.60 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: martas1 Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem do převodovky ,ktérý by mohl pomoc vymezit vůle?Při zařazeném 3 rychlostním stupni a rychlosti tak do 30 km se ozyvá kvičení z převodovky.Můžete někdo poradit co s tím? Jinak co máš za auto a motor?Mechanikovi převodovku nedávej.sežen jinou pokud je ta trojka po smrti.Málokdo jí dá dohromady aby nehučela.Nebude lepší vrakoviště?nebo z jiného auta.Odborník si stejně vezme 5000Kč za opravu.za to máš starší jinou.A ty přípravky jsou všechny na Hov... Citovat
klumir Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 nepomůže ani svěcená voda.......,nejjednoduší je sehnat jinou převodovku Citovat
Guest PP205 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama... Zklamu Tě, piliny se používají, spiše je to historie, ale běžně se přidávavaly z tvrdého dřeva, ale jen do diferenciálů. Ale v dnešní době nedoporučuji. Citovat
vix Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 ... jo, ještě z toho nemá rozum a vy na něj s bukovýma pilinama ! Piliny jsou pro děcka, každej přece ví, že na problémy s hlavou je dobrý Aspirin a na klouby GS Condo, že ? Takže, nechť si pustí rádio, a hluk při 30 km/h bude nulovej Jestli je to převodovka z 1.4i (TU), tak ty byly dost háklivý na kvalitu oleje - přece jenom mají trošku větší zatížení než 1.1i. Holt většinou nejsou už nejmladší a při stylu, při jakém se o auta lidi starají... Převodovka starší dobrá 1,5 - 3 tKč dle štěstí a místa, přehození cca 3-5 hod. práce, dle sazby vašeho servisu. Citovat
Fusion Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Slivovičnan draselný! Heh \"Nazdárek, může mi někdo poradit co je třeba udělat při ujetých 120000Km.Mám 307 HDI 79 KW,Rozvody mám půvdní a olej v převodovce taky. ...\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.