Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem do převodovky ,ktérý by mohl pomoc vymezit vůle?Při zařazeném 3 rychlostním stupni a rychlosti tak do 30 km se ozyvá kvičení z převodovky.Můžete někdo poradit co s tím?

Odesláno
Původně zaslal: martas1

Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem do převodovky ,ktérý by mohl pomoc vymezit vůle?Při zařazeném 3 rychlostním stupni a rychlosti tak do 30 km se ozyvá kvičení z převodovky.Můžete někdo poradit co s tím?

kontrola oleje v převodovce?

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

Původně zaslal: Marcel505

Jo, největší kravinu jsem slyšel s pilinama...

tak to som ešte nepočul:D:D:D

Tu kravinu jsem poprvý zaslech ještě,když sem jezdíval se 120kou a favority byly ještě relativně nový.Takže se traduje už dost dlouho:D.

Jinak pokud tam nějaké vůle jsou tak je stoprocentně neodstraní žádný přípravek,ale jedině zásah mechanika(pravděpodobně výmněna nějakých dílů).

Jinak bych určitě začal kontrolou oleje jak píše Pe.tr.

Odesláno

Jo jo, někteří \"odborníci\" je přidávali do diferáku na 1203kách - před prodejem /on pak tak nehrčel/.

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Jo jo, někteří \"odborníci\" je přidávali do diferáku na 1203kách - před prodejem /on pak tak nehrčel/.

Poslední \'\'fígl\'\'--lila se tam nahřátá vazelína.....:D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: myryn

Poslední \'\'fígl\'\'--lila se tam nahřátá vazelína.....:D

Tak s takovejma chytrákama jsem ještě do styku nepřišel... Mě vždycky říkali, že to tam dávali špachtlí... :D

subin: Jo jo, traduje se to dlouho...

Odesláno

Žadná zazračná vodička ani přísady do motoru a převodovek neexistují kdyby jo tak to tam lejou všichni a nic se opravovat nebude,jednou jsme s kolegou s práce dali do feldy přísadu na utěsnění motoru a pak byla spotřeba oleje 2x vetší než předtím,takže už nikdy víc,jen je dobrej pocit výslednej efekt žádnej a peníze v ......!:aut

Odesláno
Původně zaslal: martas1

Jinak co máš za auto a motor?Mechanikovi převodovku nedávej.sežen jinou pokud je ta trojka po smrti.Málokdo jí dá dohromady aby nehučela.Nebude lepší vrakoviště?nebo z jiného auta.Odborník si stejně vezme 5000Kč za opravu.za to máš starší jinou.A ty přípravky jsou všechny na Hov...
Odesláno

Zklamu Tě, piliny se používají, spiše je to historie, ale běžně se přidávavaly z tvrdého dřeva, ale jen do diferenciálů. Ale v dnešní době nedoporučuji.

Odesláno

... jo, ještě z toho nemá rozum a vy na něj s bukovýma pilinama ! :bacha

Piliny jsou pro děcka, každej přece ví, že na problémy s hlavou je dobrý Aspirin a na klouby GS Condo, že ?

Takže, nechť si pustí rádio, a hluk při 30 km/h bude nulovej :D

Jestli je to převodovka z 1.4i (TU), tak ty byly dost háklivý na kvalitu oleje - přece jenom mají trošku větší zatížení než 1.1i. Holt většinou nejsou už nejmladší a při stylu, při jakém se o auta lidi starají...

Převodovka starší dobrá 1,5 - 3 tKč dle štěstí a místa, přehození cca 3-5 hod. práce, dle sazby vašeho servisu. ;)

Odesláno

Slivovičnan draselný!

Heh

\"Nazdárek, může mi někdo poradit co je třeba udělat při ujetých 120000Km.Mám 307 HDI 79 KW,Rozvody mám půvdní a olej v převodovce taky. ...\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...