jankinho7 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Mám 306-ku 1,9d,ale uvažuju o předělání motoru na 1,9td... Máte někdo zkušenost s oběma motory? Jaký je rozdíl ve spotřebě,zrychlení,maximálce.... De to legálně přepsat v techničáku? Výmaz motoru a zapsat tam to td? A Ještě něco-montovaly se na oba tyhle motory stejné převodovky? A kolik se tak bajvoko pohybuje cena TDčka?Kámoš povídal že jejich 405 td dava v poho i 180 a jízdní dynamika nesrovnatelná s 1,9d. Já dal jednou nejvíc 160,ale už sem byl v červenejch a čerpadlo vypinalo,takže by to kvuli převodovce stejně vic nedalo....leda tam kopnout raketu.. Předem díky za odpověď.... Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Legálně Ti to nepřepíše nikdo, mimoto ani TD není na závodění, to sis měl koupit 306 S 16. TD je oproti holému D určitě živější, ale i mnohem náchylnější k poruchám (hlavně praskání hlavy a samozřejmě i TURBO). Takže pokud chceš měnit motor za TD, pak asi budeš nucen vyměnit i převodovku a legální STK to prostě nemá šanci projít. Radši tedy zauvažuj nad prodejem holého D a koupí něčeho silnějšího P.S. Stejně by mě zajímal důvod, proč si někteří pořizují nevýkonné diesely, když se pak diví, že to auto jede \"jen\" 160 - já mít vizi, že budu nutně potřebovat s autem lítat 200, tak jdu rovnou do výkonného benzíňáka (ale zase si musím uvědomit, že nájezd 1000 km na nádrž a průměrná spotřeba kolem 6ti litrů bude určitě nereálná pohádka). Citovat
jankinho7 Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Kdyz kazdej den nalitam nejmin 150km po celkem dobry silnici,tak mi de o spotrebu,ale i o to,aby mi jelo svizne a nesralo se to a moc to nestalo... Rikal sem si ze by 306 byla idealni lehka a pomerne silnej jednoduchej motor,navic predkomurka... Ale zjistil jsem ze s turbem by to melo jet svizneji za stejny prachy... A jestli to de prehodit... Ale to vi prazsti pepici nepochopite... Nez dalsiho linyho nevykonyho diesela,tak radsi vezmu od znamyho Audinu a6 2,5tdi za 100000 a budu mit to co chci,skoda,ze nebyla k mani driv... Citovat
jankinho7 Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 A na závodění bych si koupil úplně něco jinýho než benzínovej peugeot.... Citovat
Blizzard Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: jankinho7 ... A jestli to de prehodit... Ale to vi prazsti pepici nepochopite... hele, kroť se. Citovat
jankinho7 Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Ja hlavne nechtel HDIcko,pac se furt sere,vim to,pac ho mame doma a jezdi s nim tatka,kterej ma za sebou víc jak 40let prosedenejch v traktoru a aute... Takze to ridicem neni... Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 1) Chtěls radu a já Ti jí bez urážek poskytl - totéž bych očekával i na druhé straně 2) Pokud chceš vyměnit motor za motor, připrav se na to, že TD motory hodně blbě schání a jak jsem psal výše, budeš muset vyměnit i převodovku (je na 90% jinak zpřevodovaná) a nemáš šanci takovou úpravu legalizovat 3) Pokud si myslíš, že na stávající motor je navěsíš TURBO a bude to fungovat, tak to Tě opravdu zklamu, ale NEBUDE !!! Takže mi prostě vychází jako nejlepší a nejbezbolstnější (ALE BACHA - PEPÍCKÝ) řešení, stávající auto prodat a koupit něco, co bude Tvým nárokům lépe vyhovovat A AŽ OBJEVÍŠ AUTO, KTERÉ POJEDE JAKO VÍTR S MINIMÁLNÍMA NÁKLADAMA, NEZAPOMEŇ DÁT VĚDĚT - rád se poučím. Citovat
Driver Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Taková překopávka se ti minimálně finančně nevyplatí. A legálně to taky nepřepíšeš, v techničáku se dělá výmaz výrobního čísla motoru, ale ne typu,ten musí sedět. Takže nejjednoduší je to prodat a koupit TD. Nebo si kup tu audinu za 100000 a nemusíš tady brečet.... Citovat
AnotherOne Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Myslím, že sa dá vymeniť aj typ motora. Ale je potrebné vyjadrenie importéra resp. výrobcu a platí pravidlo, že slabší motor ti dovolia dať (ak vôbec), ale silnejší nie. Takže asi máš smolu. [upravil dne 19.5.2008 AnotherOne] Citovat
jankinho7 Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Konečně někdo,kdo mi odpověděl na to co chci,dikec moc.... AnotherOne Citovat
jankinho7 Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 A AŽ OBJEVÍŠ AUTO, KTERÉ POJEDE JAKO VÍTR S MINIMÁLNÍMA NÁKLADAMA, NEZAPOMEŇ DÁT VĚDĚT ..................Vw golf 2.0 TDi Sportline.... a s dobrou výbavou.... Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Odpověď na tuto otázku je už na tomto fóru asi stokrát, stačí trochu pohledat, než začneš někomu nadávat. Je tu ta odpověď jak na to, zda to lze legálně přepsat v papírech (nelze), tak je tu mnohokrát i přesný soupis odlišností obou verzí. Asi by to místo nadávání chtělo naučit se aspoň trochu používat hlavu a zamyslet se nad tím, k čemu asi může sloužit tlačítko \"hledání\". Jinak ideální asi skutečně bude, když sobě zakoupíš onoho Golfa a odstěhuješ se na tamní fórum, protože tady na tvoje nadávky nikdo není ani v nejmenším zvědav. Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Myslím, že sa dá vymeniť aj typ motora. Ale je potrebné vyjadrenie importéra resp. výrobcu a platí pravidlo, že slabší motor ti dovolia dať (ak vôbec), ale silnejší nie. Takže asi máš smolu. [upravil dne 19.5.2008 AnotherOne] Zhodou okolností som bol dnes na STK a bavil som sa o tom s technikom. Údajne nieje legálna cesta ako vymeniť v aute motor za iný typ iba oficiálna prestavba vozidla. Je to riešenie byrokraticky, finančne i časovo náročné. Schodnejšia cesta je výmena auta. Celkom ma prekvapilo že číslo motora ho nezaujímalo iba typ či korešponduje s dokladmi. Takže výmena motora rovnakého typu sa už neeviduje. Neviem ako sa presne vybavuje prestavba, možno u importéra ako píšeš. Neviem. [upravil dne 19/5/08 pastorek] Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: AnotherOne Myslím, že sa dá vymeniť aj typ motora. Ale je potrebné vyjadrenie importéra resp. výrobcu a platí pravidlo, že slabší motor ti dovolia dať (ak vôbec), ale silnejší nie. Takže asi máš smolu. [upravil dne 19.5.2008 AnotherOne] Zhodou okolností som bol dnes na STK a bavil som sa o tom s technikom. Údajne nieje legálna cesta ako vymeniť v aute motor za iný typ iba oficiálna prestavba vozidla. Je to riešenie byrokraticky, finančne i časovo náročné. Schodnejšia cesta je výmena auta. Celkom ma prekvapilo že číslo motora ho nezaujímalo iba typ či korešponduje s dokladmi. Takže výmena motora rovnakého typu sa už neeviduje. Neviem ako sa presne vybavuje prestavba, možno u importéra ako píšeš. Neviem. [upravil dne 19/5/08 pastorek] 1. To o čem píšeš, s evidencí typu motoru a neevidencí jeho čísla v ČR platí už min. 5 let, a v SK mám dojem též (dobré ráno ). Byl to nanejvýš logický krok, protože jinde se číslo motoru neevidovalo v TP nikdy, a byly s tím dost problémy při dovozech (zvlášť z francouzského TP se moc dobře získávají údaje). 2. na \"přestavbu\" není ani nutno se ptát, již cca stejně dlouho co platí o té evidenci pouze typu motoru se také změnily předpisy ohledně takovýchto změn, takže \"přestavby\" prakticky vymizely, jediné co se dělá bezproblémově je výměna kastle za kastli shodného typu (dnes již také mimo mísu), ale \"přestavby\" jsou již pasé. Ano, před 15 lety bylo možné 1,9 benzín u pažouta \"přestavět\" na 1,9 diesel, ale to bylo před 15 lety a neznamená to, že to bude až na věky amen. Dnes prostě legální změna D na TD možná není, a je zbytečné se na to ptát - a pokud si někde někdo nasmolí papír s razítkem Peugeot, že se to jako povoluje, a magitrátní technik bude taková trubka, že to zapíše, nelze to brát jako normální postup. Citovat
pysta1 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 -- Jedine že by si tam dal TD nelegálne. Všetko sa dá vybaviť... Ale priprav si pekný balík peňazí na komplet motor s prevodovkou, čerpadlom, intercoolerom atď. Ak chceš serióznu radu - určite to nerob!!! Citovat
mio Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: jankinho7 Mám 306-ku 1,9d,ale uvažuju o předělání motoru na 1,9td... Máte někdo zkušenost s oběma motory? Jaký je rozdíl ve spotřebě,zrychlení,maximálce. Rozdíl ve výkonu td a d,je veliký .Určitě když ti někdo řekne že to je zanedbatelné kecá.Mam obě motorizace D použivam na cesty okolo komína ,menší spotřeba na couračky5,5l.Td mam na dálky (dovolená ,hory,atd) spotřeba na dálky je nižší do 5l,ve městě je žravější 6,5-7l.Výkonově má td navíc hlavně kroutící moment(předjíždění, akcelerace)Ale jak již je asi stokrát psáno obyč diesel1,9 je od PSA asi nepřekonatelný svou spolehlivostí a nenáročností na údržbu.Jinak maximálku na d je 165 km,na td mam 195 km podle tacho.Určitě bych se do přestavby nepouštěl.Prodej D kup TD. Citovat
jankinho7 Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Mate recht,me to prave zajimalo,jestli to ma cenu,me uz tohle auto stalo dost ,tak bud vymena,nebo nechat v puvodnim stavu a dojezdit ho... A sem rad ze konecne nekdo odpovida na otazku a nedela machry ze vi ze neni dobry davat turbo na atmosferak aby nepraskla klikovka a podobny poruchy vznikly vyssim tlakem a nedostatecnym mazanim... Ostatne jak je dobrym zvykem nekterych i v jinych diskuzich...a vas stve ze nekdo ze sebe nenecha delat blba nekym kdo snedl celej svet.... Se tai z toho udavte... :aut:aut Citovat
virnik Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 306 D na TD:xvul:xvul:xvul:o:o:bojim:nevim:nevim:nevim lacnejšie to bude ked kúpíš druhú 306 Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: jankinho7 Mate recht,me to prave zajimalo,jestli to ma cenu,me uz tohle auto stalo dost ,tak bud vymena,nebo nechat v puvodnim stavu a dojezdit ho... A sem rad ze konecne nekdo odpovida na otazku a nedela machry ze vi ze neni dobry davat turbo na atmosferak aby nepraskla klikovka a podobny poruchy vznikly vyssim tlakem a nedostatecnym mazanim... Ostatne jak je dobrym zvykem nekterych i v jinych diskuzich...a vas stve ze nekdo ze sebe nenecha delat blba nekym kdo snedl celej svet.... Se tai z toho udavte... :aut:aut No nic, vidím, že někdy je lepší se nevyjadřovat a neradit, byť kdosi přímo o radu žádá. Pokud totiž poradím a odpovím na dotaz, jsem pak narčen z povyšování se nad onoho soudruha a dokonce je mi řečeno, že na něj dokonce dělám machry. Ne, tahle světlá vyjímka mě nepředělá a já opravdu budu bez nějakého zbytečného ostychu psát tak, jako jsem psal vždy až doposud. Vážený Jarinkho 7, byli jsme i bez Tebe a Tvé arogance a věř, že budeme nadále klidně bez Vás obou spokojeně žít dál. Pokud jsme tedy nebyli schopni naplnit Tvůj šálek přání až k Tvému plnému uspokojení, jdi a pátrej o dům, dva, tři či několik bloků dál, nám A MĚ ZEJMÉNA tu fakt chybět NEBUDEŠ Citovat
ajsik Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 no ja si myslim ze na urade jde lecos, a dost casto omylem ... ale je pravda ze jde spise o oznaceni vozu jako TD, D , HDI ... typ motoru se asi neda splest zpusobem ze by to davalo smysl :-) ja mel saxo 1,6D , 1,2i ... takze sem dukazem toho, ze urednik tam napise cokoli a snad tady nekdo ma 405 HDi ... :-) jinak prestavba je opravdu hloupost ... ale ostatne dodelani klimy pry taky - a rok uz funguje bez problemu , zalezi jak mas dobry znamy a znalosti problematiky ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.