benik1984 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Zdravím. Budu montovat plyn do Peugeota 407 SW a chtěl jsem se zeptat, abych nemusel vozit plnohodnotnou 16´´ rezervu v kuru na možnost zapsání nějaké lepicí sady nebo jak tomu říct do techničáku... Nějaké zkušenosti nebo znáte výrobek který je pro to homologovaný? Díky...Ruben Citovat
renm Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 no řekl bych že to nejde - pokud vymeleš díru a zkřivíš i disk nebo prorazíš gumu tak ti moc lepící sada nepomůže...sežeň si spíš dojezdovku:super Citovat
benik1984 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 No já jsem slyšel že něco takového má Audi. nemají rezervu jen tady ten opravovací KIT..?? Uznali by mi to do techničáku? Citovat
Marselino Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Mi u Peugeota řekli, že lepící sadu \"homologovanou\" mají v prodeji za lidových 3000,-Kč, což jsem šel do kolen a sháním radši ještě slušnou dojezdovku. Ale pozor! I kdybys šel do lepení, mušíš to mít zapsané v TP velkým i malým a pokud dojezdovku , nebo plnohodnotnou 16\" tak ta musí být v kufru pevně připevněna jinak neprojdeš STK !! Citovat
subin Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: benik1984 No já jsem slyšel že něco takového má Audi. nemají rezervu jen tady ten opravovací KIT..?? Uznali by mi to do techničáku? Jak která co si vzpomínám tak to má Q7,ale třeba ALL ROAD má skládací rezervu,která je velká odhadem jako13\"disk a po nafouknutí kompresůrkem(součást výbavy)se z ní stane dojezdovka 16\" nebo 17\" už si nepamatuju přesně rozměr,většina jich má klasiku:myslim Citovat
Bernymb Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Kluci,hlavně nevyjíždět bez rezervy,s kamošema jsme si v březnu vyjeli (VW Touran)na autosaloooon do Genevy(Švýcarsko) a 30km před cílem-samozřejmě navečer nám bouchla zánovní guma a v kufru najdeš pouze kompresor a lepidlo ve spreji,ale s pěti cm dírou v gumě s tím nic moc neuděláš.Takže suma sumárum bez rezervy ani na krok:papa Citovat
malypeto Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Tiez mam vacsiu istotu s rezervou v kufri lebo pri takomto defekte jaky som raz lapil na dialnici si s nejakou lepiacou sadou asi moc nepomozes...: [upravil dne 14.5.08 malypeto] Citovat
Leo Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Peugeoty co mají LPG montované přímo z továrny taky nemají rezervu, ale jenom lepení takže teoreticky to nějak jít musí, ale rezerva je rezerva. Citovat
Ticcino Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ségra má v Kia Pikačů taky jen nějaký sprej. Citovat
urdemala Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 vyhláška jasně říká, že rezerva je povinná. jestli frantíkům stačí sprej, tak proč ne, ale u nás je potřeba mít vedle toho spreje i kolo. nedávno jsem najel na hřebík a z lenosti jsem do gumy ten sprej nastříkal. pak teprv, když cely ty 2 km do servisu z gumy stříkal kaučuk jsem pochopil, jak jsem byl bláhovej. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 No dobra volovina, ze auto musi mat rezervu. Napriklad do Fiatov sa robia v zakladkach iba lepiace sady. Ked som bol na vrakaci, jeden ten spray s grande punta som si zobral, original od Fiatu... Kamarat dostal defekt, zhodou okolnosti tiez od klinca. Vystriekal som mu ho tam, a na tej pneu sa jazdi do dnes.... Takze ked si tam striekal nejaky spray s tesca za 100 korun, tak sa necuduj ze ty to dieru nezalepilo. Ide o to, ci mas spray kvalitny alebo nie. A zalezi co s autom chces. Pokila chces s nim chodit do zharanicia, tak rezervu urcite maj. Pokial to mas v ramci statu, spray staci. renm Pokial by naletel do takej velkej jamy ze by skryvil disk a znicil pneu, pravdepodbne by si to odnieslo aj nieco ine, ako rameno, capy, tlmic ... Tj ktovie ci by mu pomohla rezerva. A zaklopme si, kolko je takych pripadov ze by ste dostali az taky defekt ze by sa nedal zlepit sprayom ? Citovat
renm Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Lubk0 renm Pokial by naletel do takej velkej jamy ze by skryvil disk a znicil pneu, pravdepodbne by si to odnieslo aj nieco ine, ako rameno, capy, tlmic ... Tj ktovie ci by mu pomohla rezerva. A zaklopme si, kolko je takych pripadov ze by ste dostali az taky defekt ze by sa nedal zlepit sprayom ? no právě já dostal takový defekt kdy by se to rozhodně zalepit nedalo - nevěděl jsem jaká tam byla díra - prostě jsem prohodil kolo a jel do pneuservisu že mi to zalepí - no když to zafoukli tak se ta díra objevila - velká asi jak cca 0,5 - 1 cm trhlina...takže mi to ani nezalepili...a ta guma nebyla kdovíjak stará... Takže si klidně jezděte jen se sprejem v autě a modlete se aby to pokaždé šlo zalepit a murphyho zákony fungují - já osobně teda bez rezervy nikam nepojedu Citovat
urdemala Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 to Lubko: možná u vás na slovensku to volovina je, u nás teda ne, uvědom si, že každej stát má svoje zákony.. mimoto je taky otázka, jestli výrobce musí ze zákona vybavit nový vozidlo povinnou výbavou před prodejem.. jestli ne, tak ti tam může klidně cpát spreje a ty si taky ve finále můžeš myslet, že když tam ta rezerva neni, že tam vlastně ani nepatří :-) řjá se vždycky radši řídím vyhláškou a ne příručkou k obsluze. no a ten sprej co jsem tehdá použil rozhodně nebyl nejlevnější, už nevim značku ale pár stovek stál Citovat
ajsik Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 206RC má taky ofi lepící sadu ... ale rezerva je rezerva ... takhle člověk nic neřesí, sice vozí jedno plnohodnotné kolo na víc ale za ten komfort při defektu to stojí ... i ta dojezdovka je na nic ... píchnout v neděli večer cestou k moři a jet až tam na galusce to by mě fakt nebavilo ... Citovat
Guest servisman Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 přesně mám jak dojezdovku ta jako nouzovka stačí k dojetí do servisu a je poloviční,a mám i sprej na opravu.Prostě jen se sprejem bych si nebyl ani tak jistý,protože z vlastní zkušenosti kdy jsem vymetl díru to by sprej nezalepil díra v pneu asi 4 cm Citovat
MatrixChose Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Lubk0: Taky s Tebou nesouhlasím, zatím jsem píchnul 2x a prvně byla díra ve tvaru \"L\" a to cca 5cm a 3cm a podruhé škvíra o délce cca 4cm. Oboje bylo sice v okruhu 3 km od domova, ale nkoho shánět v 10 večer když ráno musím do práce, nevim, nevim no:roll Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Ja neviem kade chodite. Defekt som dostal len na sluzobnej fabii, a to bol s klinca. Fabia spray nemala, ale urcite by to islo zalepit... Ja len hovorim ze jazdim stale, auto mam jak prilepene k riti, ale taky defekt som osobne este nedostal, a ani nepametam ze by ho dostal niekto s mojich blizkych. Niekto pisal o komfortu, ja si myslim ze je komfortnejsie prist ku kolesu, odtiahnut ventil, vystriekat tam spray, nafukat ho ele. komresorom a hotovo, ako davat auto na hever, dole kolo, vytiahnut rezervu , dat ju tam atd... Navyse je mam rezervu iba dojazdovku, a mam ju na podvozku, obavam sa ze plnohodnotne koleso by sa tam nemestilo... Spray mam zo sebou, ked niekedy dostanem defetkt, prve budem pouzivat spray, az potom rezervu... Citovat
Laďa Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Za určitých podmínek není povinná rezerva. Viz. http://www.tipcar.cz/tema_povinna_vybava_vozidel_-_co_nesmi_chybet_-1028.html Citovat
hlavatka Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Laicky řečeno, je nutné mít instalováno zařízení monitorující tlak v pneumatikách. Pak se rezerva vozit nemusí. Citovat
ajsik Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja neviem kade chodite. Defekt som dostal len na sluzobnej fabii, a to bol s klinca. Fabia spray nemala, ale urcite by to islo zalepit... Ja len hovorim ze jazdim stale, auto mam jak prilepene k riti, ale taky defekt som osobne este nedostal, a ani nepametam ze by ho dostal niekto s mojich blizkych. Niekto pisal o komfortu, ja si myslim ze je komfortnejsie prist ku kolesu, odtiahnut ventil, vystriekat tam spray, nafukat ho ele. komresorom a hotovo, ako davat auto na hever, dole kolo, vytiahnut rezervu , dat ju tam atd... Navyse je mam rezervu iba dojazdovku, a mam ju na podvozku, obavam sa ze plnohodnotne koleso by sa tam nemestilo... Spray mam zo sebou, ked niekedy dostanem defetkt, prve budem pouzivat spray, az potom rezervu... byli ruzne drzaky rezervy, ja mel 306 s plnohodnotnym ... ja jsem rad za plnohodnotnou rezervu, spray je fajn, ale jak se rika jistota je jistota ... a stejne je ta rezerva pod autem takze zadne misto nezabira a tech 10kg vahy usetri docela prd ... mimo jine je povinne mit schvlaenou rezervu v aute, az na urcite vyjimky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.