Freeman Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 To je sice hezky, doporucovat nejezdit do autorizovanyho servisu, ale je tu par takovych, co musi, aby meli stemply v servisce a mohli pripadne i resit zarucni opravy. Protoze si clovek asi muze na servisni prohlidky (po 20tis km) zajet k libovolnemu koncesionari, chtel bych se zeptat, zda je obecne znam nejaky z tech lepsich, doporucovany. A rovnou pridejte i ty, kterym se vyhnout. Dik. Citovat
Marcel505 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: PaloLM ak je to pravda, prečo má reklamu na P-fóre? Tohle je bez komentáře, viz co napsal Rebik. Původně zaslal: Matthes ... Ale nesudte cely servis podle jednoho mechanika debila ... stezuj si na jeho praci ... vsude se najde nejaky debil - nemakačenko, popripade ma tuleni nemoc Protože tam taky pracujou učni. Na něčem se musej naučit, a těm je ta práce u zadku. Původně zaslal: LaHab ... Je ještě nějaký autorizovaný servis v Praze? Je jich ještě hodně, stačí hledat. Je to na Vás kam pojedete (AV Car, Federal Cars a další třeba v okolí Prahy). Původně zaslal: Jessie kdyz sem videl vyuctovani tak me zarazili i dalsi veci.. zkusebni jizda po ukonceni praci podle tachometru ujeli tak cca max 1km a pry jim to trvalo pul hodiny a nauctovali si 270kc, vyvazovani kol jim podle vyuctovani trvalo hodinu dvacet a 4ks zavazi vyslo na 180kč k tomu opravdu neni co dodat... Buu psat stiznost na Peugeot ČR a zvazuju i dalsi kroky... S tím vyúčtování zkušební jízdy a závaží nic nenaděláš, to je asi správně, ale na to ostatní stížnost můžeš napsat - to zanechání šroubováku a povolení vzpěry přehnali, jenže bude to o tom, jak to dokázat a zda se to nestalo po převzetí. Proto je lepší auto před převzetím a podepsáním zkontrolovat, a v případě zjištění nedostatků jej nepřevzít a požadovat nápravu. Pokud by to udělat nechtěli, volat ihned informační linku Peugeotu ČR aby se to řešilo hned. Jednou jsem byl na recepci Peugeotu ČR a človíček vyšel ze dveří, vzal telefon a jen se ozvalo: \"Cože, Peugeot ***? Hned tam jedu pani ***.\" Původně zaslal: KoNG stížností si nepomůžeš já řešil taky pár stížností na jejich koncesionáře (Artcom) a oni se kryjí navzájem takže ve finále jsem byl já ten blbec, kterej něco řeší a přitom je všechno v pořádku. Pokud is nevezmeš právníka a nepoženeš to přímo touhle cestou nedočkáš se ničeho bohužel tak to v tomto světě chodí [upravil dne 5.5.2008 KoNG] Ale pomůžeš, ale musíš vědět přesně jak to bylo a mít to jak dokázat. Dokud nedojde na nějaký průser, tak se nic dít nebude... Jinak nevím proč by obchodní zastoupení krylo líný koncesionáře... A proto dávali a snad ještě by měli dávat koncesionáři do aut takový cedulky, kde vyplníš jak jsi byl s opravou spokojený a to se snad odesílá na obch.zastoupení... Ale vždy je to o domluvě a o kontrole při převzetí. Často se totiž dojde k tomu, že když podepíšeš že jsi vůz převzal a že souhlasíš se stavem, tak máš smůlu... Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 V autorizovanom servise už dva týždne čakám na pos.aný nárazník. A to som sa bál, že v poisťovni budem čakať štyri týždne za peniazmi. Edit: už čakám tri týždne [upravil dne 6.5.2008 AnotherOne] Citovat
KoNG Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 marcel505: já nikdy nepodepisuji převzetí auta, ani jednou jsem ho v Artcomu nepodepisoval pouze předání vozu na servis. Jinak asi tak, měl jsem auto na garančce a asi hodinu po garančce, když jsem jel domu se mě rozsekal motor na sahary (a nebylo to tím že by něco nasál- vrtule musely byt naprasknuty) takže se v tom drahá polovička málem zabila při 130 na dálnici (auto se nedalo ovládat, vibrace) - Vyjadření Peugeotu chladici soustava se nekontroluje. Nechal jsem to tedy po odtahu k nim opravit přimo, kde mi bylo řečeno, že se musí sundat celý nárazník atd. 3hod práce fajn nechal jsem to tam ale co mě čekalo když jsem přišel bylo fakt něco Technik nárazník nesundával, nový motor a vrtuly narval vrchem kolem nárazníku, takže staré vylámané lopatky zůstaly v masce, takže opět při rozjezdu bych tu saharu opět rozsekal, mimo to nefungoval motor chlazení na první stupeň při klimě (odpojené relé), a když to technik opravoval ještě urval dole na nárazníku ty dva plastový držáky takže víc škody než užitku. - a na moji reklamaci ti Peugeot odepíše, že se jednalo o standartní postup při výměně tak s tím ať jdou někam !!! Kdybych nebyl automechanik a puntičkář tak bych si toho ani nevšimnul a saharu odrovnal znova + možná klimu Tomuhle říkám přístup nejen koncesionáře ale i celého PČR ! nepřejte si mě vidět v ten moment, když jsem tam byl Citovat
G.Rast Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tak tohle téma mne dojalo a pročetl jsem si to celé. Možná si přátelé řeknete, že radit je snadné, ale mám své zkušenosti. Možná že tu je mezi námi nějaký soudní znalec tak by mohl poradit. Tak předně při převzetí vozu ze servisu musí předávací papíry sedět včetně toho, kolik je při převzetí na tachometru. Jisté je, že nezjistíte při předávačce, to co na voze mechanici provedli a je to \"skryté\" mimo škrábanců atd. Takže pokud by jsem já osobně zjistil že moje auto je viditelně poškozeno, omluvil by jsem se ani náhodou do auta nesedal a co nejdřív by jsem tam přijel se soudním znalcem - námitku jestli se to vyplatí nebo ne posuďte podle toho, kolik vás to auto stálo. Pokud dojde např. k \"vysypání\" motoru, nechat auto po dohodě s policií (otázka aby nepřekáželo provozu) na místě, okamžitě přitáhnout znalce, nebo nechat vozidlo jinak prokazatelně odborným způsobem zajisit do příjezdu znalce. A pak to dát se znaleckým posudkem rovnou soudu - pokud by servis měl výmluvy, nebo to chtěl protahovat. Jinak si můžete akorát tím papírem, na který chcete napsta stížnost Peugeotu nebo někomu jinému, vytapetovat tu malou místnůstku kam si chodíte ulevovat když je vám špatně. Sakra musím editovat - zapomněl jsem - fotodokumentace !!! Čím víc detailních fotek, tím lépe. Po opravě je už neuděláte. [upravil dne 6/5/08 G.Rast] [upravil dne 6/5/08 G.Rast] Citovat
Matthes Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: KoNG Jinak asi tak, měl jsem auto na garančce a asi hodinu po garančce, když jsem jel domu se mě rozsekal motor na sahary (a nebylo to tím že by něco nasál- vrtule musely byt naprasknuty) takže se v tom drahá polovička málem zabila při 130 na dálnici (auto se nedalo ovládat, vibrace) ... Prosim objasnit ... nejak nerozumim, motor vetraku se rozsypal a co vibrovalo ze neslo ovladat auto? Citovat
KoNG Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Matthes Původně zaslal: KoNG Jinak asi tak, měl jsem auto na garančce a asi hodinu po garančce, když jsem jel domu se mě rozsekal motor na sahary (a nebylo to tím že by něco nasál- vrtule musely byt naprasknuty) takže se v tom drahá polovička málem zabila při 130 na dálnici (auto se nedalo ovládat, vibrace) ... Prosim objasnit ... nejak nerozumim, motor vetraku se rozsypal a co vibrovalo ze neslo ovladat auto? no když ti ve 130 na dálnici při předjíždění prdne motor na saharách respektive pár lopatek tak to dost silně vibruje když máš zaplou klimu, přítelkyně tvrdila že to házelo celým autem já tím nejel ale že měla co dělat aby to nepichla do svodidel [upravil dne 6.5.2008 KoNG] [upravil dne 6.5.2008 KoNG] Citovat
Matthes Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: KoNGno když ti ve 130 na dálnici při předjíždění prdne motor na saharách respektive pár lopatek tak to dost silně vibruje když máš zaplou klimu, přítelkyně tvrdila že to házelo celým autem já tím nejel ale že měla co dělat aby to nepichla do svodidel Tak dobre no, ale je to divne, to je ta vrtule tak hmotna ze rozhazi cely auto? Citovat
KoNG Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Matthes Původně zaslal: KoNGno když ti ve 130 na dálnici při předjíždění prdne motor na saharách respektive pár lopatek tak to dost silně vibruje když máš zaplou klimu, přítelkyně tvrdila že to házelo celým autem já tím nejel ale že měla co dělat aby to nepichla do svodidel Tak dobre no, ale je to divne, to je ta vrtule tak hmotna ze rozhazi cely auto? Věř tomu že ano když to přítelkyně odstavila a já přijel a nastartoval tak v momentě kdy sepla klima a tím i sahara tak to drnčelo slušně celým autem. Citovat
Marcel505 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 KOnG: To ti napsali z obch. zastoupení v Praze? Kdo se pod to podepsal? Citovat
Matthes Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: KoNGVěř tomu že ano když to přítelkyně odstavila a já přijel a nastartoval tak v momentě kdy sepla klima a tím i sahara tak to drnčelo slušně celým autem. OK Zatim sem se s timhle nesetkal ... clovek se furt uci Citovat
bigicek Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Všechny následující fakta jsou vymyšlená a jakákoliv podobnost či shoda jmen je čistě náhodná :-) Jo vidím, že tu máte také dobré zkušenosti z Artcomem v Olomouci. Já jsem si tam bohužel auto koupil a pak tam jezdil na prohlídky. Pár odstrašujících zkušeností, nejen co se týče servisu, ale také jednání. Trpělivost došla, když měnili v záruce čidlo oleje v motoru a pak ho nedali dohromady. Tátovi řekli, ať si zajde na autobus a jede domů, a zítra se staví, že to mechanik nemůže dát dohromady a \"snad\" se mu to zítra podaří. Tak po menší scéně dovezli snad z jinýho servisu chlapa a ten to konečně smontoval. A mohl bych pokračovat. Pískání setrváku prý je úplně standardní funkce 307, oprava klepajících pátých dveří tak, že když jsem je zabouchnul tak spadl \"tapecírunk\" do kufru... Pak jsem začal jezdit do Fryštáku, kde zpočátku dobrý ( v záruce mi vyměnili setrvák neboť tam to hned pán poznal) . Pak mě začal zlobit Fap filtr, oni ho vyčistili a pořád to dělalo. Prý nejlepší bude ho vyměnit. No, pak táta jel do Olomouce se služebním citroenem k fajtovi a domluvil se tam. Škoda že se Inženýři ve Fryštáku nepodívali na hladinu aditiva v nádržce, kde bylo sucho jak na poušti. U Fajta aditivum dolili a od té doby OK. Nedávno mě naboural borec a rozbil mi zadek. Řekl jsem si, že když to jde na pojišťovnu tak to nechám opravit v autorizovaném servisu, jenže chyba lávky. Chtěl jsem po nich kontrolu zadní nápravy, druhý den tam volám, zda je náprava v pořádku. Prý je. Pak jsem chtěl přivařit zásuvku k tažnému, když jsem tam volal za tři dny, prý už je přivařená, však jsme se na tom domluvili. Při přebírání auta vyšlo najevo, že geometrii nápravy ani nedělali, a zásuvka držela opět na kousku. A jednání s likvidátorem proběhlo tak, že nic nevyjednali. Měli mu zavolat co je poškozené a co nebylo vidět při bežném ohledání, a on by se na to přijel podívat. Byla poškozená (čehož jsem si při první prohlídce nevšimnul) i černá plastová lišta na nárazníku. Prý ji ale chtěli vyměnit ale likvidátor jim do telefonu prý řekl, že to nezplatí pojišťovna, že není moc poškozená. Když jsem s ním pak mluvil, tak jim říkal, že všechno, co je poničené tak vyměnit, a dát do kufru a on si to nafotí, aby tam nemusel jezdit na druhou prohlídku, když se to dá nafotit potom. Že tam pojede jen kdyby bylo poničené něco, co se nedá nafotit potom. Nic mu ani o žádné liště neříkali. Toto bych jim možná prominul, ale to lhaní o geometrii a přivařené zásuvce.... A shodou okolností volala za týden nějaká baba z Peugeotu, jak jsme byli spokojeni se servisem. Tak jí otec vylíčil všechny podrobnosti a druhej den volal hned asi šéf IVOSu, a ptal se co se stalo... Jo autorizovaný servis, to je věc...člověk by řekl, že za ty prachy to musí být pomalu pozlacený, ale prd... Teď budu jezdit k Fajtovi do Olomouce, a doufám, že mě tam nezklamou. Zatím dobrý a co mi říkal kamarád, kterej tam jezdí dlouho, tak zatím nemá špatnou zkušenost. Citovat
KoNG Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 KOnG: To ti napsali z obch. zastoupení v Praze? Kdo se pod to podepsal? Na veškeré komunikaci je podepsán p. Michal Dvořák - PČR, Na Strži 40, 140 00 Praha 4 [upravil dne 7.5.2008 KoNG] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 S mojim autom osobne do peugeot servisu najazdim, ale mal som tu cest tam chodit zo sluzobnou 307 SW. Chodilo som do servisu BEGAM v Trnave, autorizovany servis peugeot. Tam bolo nakonec aj auto kupene. Dostal som ho ako 9 mesacne. Zacali mi piskat vetraky, ked som pustil vetranie ci s klimou alebo bez nej. Proste tam nieco pisakalo. Na zaciatku som si to nevsimal, ale nakonec ma to sralo, tak veduci schvalil, a isiel som s tym do servisu. Ked som auto preberal, vsimol som si ze doskrabali stredove plasty ako ich davali dole. Normalne surovo na jednej strane bola hruba hnusna riha. Pytal som sa ze co to je, ze to tam nebolo, a zacali sa vykrucat, ze to tam uz asi bolo. Zacal som sa s nimi vadit, ze neexistuje, ze to auto bude mat este len rok. Potom dosiel druhy servismann a priznal, ze sa to stalo ked to opravoval, a ze co jako teraz od neho chcem. Volal som sefemu, ten prisiel, a po dobrej hadke a nakoniec riesenim s konatelom pristupili ze plast vymenia. Pravda, nemali ho na sklade a cakali sme nanho 23 dni. Potom ho vymenili. Povedali ze to bude chvilka, ale pred servisom som stihol spalit 5 cigariet To by sa este dalo, ale sefe bol milovnikom peugeotov. On mal tiez 307 SW, pravda ale v inej vybave Bol na dovolenke niekde v norsku, bol tam autom. V behol do nejakej obrovskej mlaky a auto mu nasalo vodu. Rozbil samozrejme cely motor. Bol poisteny, auto mu odtial odtiahly. Poistovna to po natahovackach odobrila. V peugeote nahodili cenu 260 000SK za novy motor , v tej cene uz bola aj vymena. V pohode. Motor sa objednal, a prisiel. So sefem sme tam auto dotiahly. Vymena samotneho motora im trvala 3 tyzdne (a to v autorizovanom servise) , potom tam este asi 5 krat bol co sa tam vyskytovala zavada za zavadou, pri novom motore a poplatku 260 litrov... Citovat
Marcel505 Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 BIGI: Hezký, kdybych to neznal tak bych tomu ani neveřil, jenže je jasný že to tak chodí. A to se ještě někdy chovaj jak páni situace a uměj kulový. Starý chlapy neberou, protože chtěj mít mladej kolektiv, tak vezmou mladý kluky po učňáku který k nim chodili na praxi apod. A pak to podle toho vypadá... Ne jednou jsem zažil že je tam nějaký příbuzenstvo v těch jejich autorizovanejch servisech. Citovat
destiny Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Mám známého mechanika přímo u Domanského a jednou se trochu opil a rozpovídal se, jak to v práci chodí. Radši Vám nebudu ani říkat, co jsem se dozvěděl, co se tam praktikuje, protože bych vás jen nasr.. Na můj hloupý dotaz, jestli jim třeba Peugeot ČR nědělá nějaké tajné kontroly, řekl: \"jooo, občas od nich někdo přijde, ale o tom se ví už týden dopředu. Jediné co ho zajímá, jestli dáváme na sedačky návleky proti ušpinění a jestli máme vyprané vlajky s logem před salónem.\" Smutné na tom je, že toto není případ jen Domanského, ale většiny autorizovaných prodejců a servisů všech značek.Pořád stále dost kupůjících, kteří autům nerozumí (patřím mezi ně) a jezdí do autorizovaných servisů s pocitem, že je o ně dobře postaráno Prostě to neřešte! Jestli máte špatnou zkušenost, jeďte prostě tam, kde zkušenost máte dobrou. Jak se tu píše, pokud nemáte jasné důkazy, tak buďte raději zticha nebo se ve finále někdo otočí na vašem tvrzení a napadne Vás za poškozování dobrého jména! Díky fóru pak bude mít přesvědčivější důkazy než vy. Citovat
Garfield Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: destiny Mám známého mechanika přímo u Domanského a jednou se trochu opil a rozpovídal se, jak to v práci chodí. Radši Vám nebudu ani říkat, co jsem se dozvěděl, co se tam praktikuje, protože bych vás jen nasr.. Na můj hloupý dotaz, jestli jim třeba Peugeot ČR nědělá nějaké tajné kontroly, řekl: \"jooo, občas od nich někdo přijde, ale o tom se ví už týden dopředu. Jediné co ho zajímá, jestli dáváme na sedačky návleky proti ušpinění a jestli máme vyprané vlajky s logem před salónem.\" Smutné na tom je, že toto není případ jen Domanského, ale většiny autorizovaných prodejců a servisů všech značek.Pořád stále dost kupůjících, kteří autům nerozumí (patřím mezi ně) a jezdí do autorizovaných servisů s pocitem, že je o ně dobře postaráno Prostě to neřešte! Jestli máte špatnou zkušenost, jeďte prostě tam, kde zkušenost máte dobrou. Jak se tu píše, pokud nemáte jasné důkazy, tak buďte raději zticha nebo se ve finále někdo otočí na vašem tvrzení a napadne Vás za poškozování dobrého jména! Díky fóru pak bude mít přesvědčivější důkazy než vy. Teda, promiň, Destiny, ale tenhle tvůj příspěvek je opravdu k ničemu, jen zaplácáváš fórum. Buď něco chceš říci a řekneš to, nebo nic nepiš. Formulace \"radši vám nebudu ani říkat...\" jsou jak od dědečka \"jóóó, chlapci, kdybyste věděli co vím já, ale neřeknu....\", jen aby se blýskl, jak já jsem ten moudrý a vy chlapci ani nezkoušejte dosáhnout výšin mé moudrosti... Uff, Destiny, na tohle máš ještě pár desítek let času, na takovéhle chování! A výlevy typu \"neřešte to\" a \"jezděte jinam, kde...\" - to snad ani nemůžeš myslet vážně, poučování tohohle typu. Jsem docela rád, že se na Peugeot clubu už moc nevyskytuješ. Koupíš auto, máš ho v záruce, a záručními podmínkami jsi k čemusi nucen, a autorizované servisy jsou bohužel jeden za 18 a druhý bez 2 za dvacet. Jak tedy, \"neřeš a jezdi tam, kde máš dobrou zkušenost\"? A i kdybys nějaký dobrý autoriz servis našel, tak co do té doby, než se zastřílíš a zjistíš, kde je to dobré? Do té doby je snad správné, že jsi odsouzený nechat si ničit auto? Ne ne, tvé rady typu \"neřeš a jezdi....\" opravdu skousnout nejdou. A na nejefektnější máš závěr - prý \"buďte raději zticha nebo....\" - tak s tímhle jdi opravdu už do pryč. Buď si z náš všech děláš opravdu těžkou srandu, nebo nás máš za ouplné debílky, kteří netuší, jak to v životě chodí. Ani jedno varianta nic moc. Čili Destiny - tenhle tvůj příspěvek je fakt těžkej úlet. Howgh, sakra to jsem se zase rozepsal, mně málo co dostane, ale když se někdo chová jak pan ředitel zvláštní školy ke svým žákům, to fakt neskousnu, milý Destiny. [upravil dne 8/5/08 Garfield] Citovat
P607Olda Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 A to já s Destinym souhlasím. Nerozčiluju se, prostě mě tam už víckrát neuvidí. Ale z lepšího soudku: Byl jsem teď dvakrát na geometrii (607, to je něco, 3,5 hodiny práce za asi 3000 Kč, cena je přiměřená, a pak 406, za 940 Kč) u Peugeot Hruška Opava a líbilo se mi, jak přístup k zákazníkovi, tak i kvalita práce. Jaké s nimi máte zkušenosti? Citovat
Garfield Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: P607Olda A to já s Destinym souhlasím. Nerozčiluju se, prostě mě tam už víckrát neuvidí. Ale z lepšího soudku: Byl jsem teď dvakrát na geometrii (607, to je něco, 3,5 hodiny práce za asi 3000 Kč, cena je přiměřená, a pak 406, za 940 Kč) u Peugeot Hruška Opava a líbilo se mi, jak přístup k zákazníkovi, tak i kvalita práce. Jaké s nimi máte zkušenosti? A to já zase s Destinym souhlasit nemůžu - přístup \"příště k vám nepřijedu, to vás vytrestám\" opravdu není ideální. Zvlášť když nemáš volbu. Navíc to není zdaleka jediné, co Destiny psal. Přečetl sis vůbec, na co jsem všechno reagoval? Třeba to typu \"Buďte raději zticha...\" - i to se ti snad líbí? [upravil dne 8/5/08 Garfield] Citovat
RychJ-1 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Tak já si dovolím přidat svou zkušenost s Pežot Domanský na Jeremiášově... Auto jsem koupil od kamaráda jako 3 roky staré, 80 000km najeto servisované v Pežotu na Praze 4... Když jsem přijele na Jeremiášku, řekl jsem své problémy přijímacímu technikovi... Tedy klasika při 80 000km plus že mi píská převodovka při rozjezdech a hlavně na zpátečku, nejvíce do kopce.... Technik hned řekl, že to vypadá na setrvák..Takže domluva byla, udělat servis po 80 000km a kouknout se, co to opravdu je to pískání... Kolem oběda telefon, auto máte hotové, můžete si přijít... Když jsem se do Pežotu dostavil stejný přijímací technik mě překvapil.: Mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou, jednu špatnou.... Ta špatná byla: Opravdu je to setrvák, cena cca 30 000kč ta druhá byla: !! Vyměníme vám ho v rámci záruky !!! Zavolal jsem na vedení PČR řekl jim vaše problémy a stav auta včetně kilometrů a PČR souhlasí... Jediné co je doporučuji aby se udělala výměna spojky,ale tu si musíte zaplatit sám cena 8 000, práci máte zdarma, nebot auto bude stejně rozebrané... Podotýkám, že auto už v záruce nějaký ten měsíc nebylo... Týden na to během jednoho dne byl setrvák i spojka vyměněna já odjížděl spokojeně ze servisu... Přístup přijímacího technika povařuji za profesionální a opravdu jsem byl nadmíru spokojen... [upravil dne 8/5/08 RychJ-1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.