Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chcete mě? (Džbán)  

1. 1. Chcete mě? (Džbán)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ad Džbán - kdysi dávno jsme jej opustili hlavně kvůli obsluze. Plus tomu jako mínus dávám, že tam je zahuleno - uvědomme si prosím, že o to polovina lidí jaksi zrovna moc nestojí. Na Zahraďáku se to řeší chozením na cigáro ven, protože jsme tam sami, na Džbáně ale sami nejsme. Přes léto se to dá řešit zamluvením míst venku, takže pokud bude sraz na venkovním sezení, jsem klidně pro. Nicméně, mám určité pochybnosti o tom, jak bude fungovat ta obsluha...

Co se Korábu týče, tam je to zas něco jiného v tom, že tam je jedno jídlo objednané předem a samoobsluha.

Co se dostupnosti a parkování týče je mi to šumák, pokud dorazím, tak stejně pěšky nebo tramvají...

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

a co zkusit znovu Koráb?? Začíná sezóna.

A výběr jídel by byl.

Původně zaslal: Dundee

Nechal bych to na ten červen,

Tím spíš

Původně zaslal: oddie

Co se Korábu týče, tam je to zas něco jiného v tom, že tam je jedno jídlo objednané předem a samoobsluha.

...

To jo, ale mimo sezonu

Odesláno

Dobře takže anketu nechám do pondělí otevřenou a pak kdyžtak zavolám do Restaurace na Džbáně a kdyžtak bych zamluvil termín a když by to šlo tak misto venku.. snad už v červnu bude jen hezky... :myslim

Odesláno

Johne, jednoznačně červen.

Ad. Oddieho připomínka: zaslechl jsem, že poslední DJBÁN byl, z hlediska ochoty obsluhy vcelku propadák (nomohu posoudit, makal jsem na bytě a nebyl jsem tam). Ale proč to nezkusit, třeba tu skupču servíráků, kteří se takto zachovali k podnikovým štamgastům (třeba jsme nebyli jediní) prospustili, kdo ví. A to, že je tam zakouřeno je pravda, ale přes teplé měsíce (květen - září) bychom mohli dělat rezervačku venku a pohoda. A třeba potom salonek. Proti korábu nic nemám, proti Peugeot Restaurant pár výhrad je, ale jsou zanedbatelné, ale DŽBÁN má spoustu výhod a to především parkoviště, že se dá chvilku po příjezdu postát a pokecat venku u aut, hodit si slalomek a pak jít teprve na baštu. Taky to mám přes celou Prahu (oproti Zahradňáku), ale za pokus v červnu nic nedáme!!!

A v zimních měsících (pakliže bude na Džbáně zahuleno) můžeme pokračovat třeba na Zahradňáku (stejně bychom neslalomovali a nekecali venku u aut).

:papa

Odesláno

Džbán mám z ruky. Bylo tam zahuleno.

Peugeot restauraci mám blíž.

Ale na minisrazy, jak víte, moc nejezdím, prostě mi to nevychází.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Džbán mám z ruky. Bylo tam zahuleno.

Peugeot restauraci mám blíž.

Ale na minisrazy, jak víte, moc nejezdím, prostě mi to nevychází.

takže jako bys tu nic nepsal :D

Odesláno

Proč jsme opustili Džbán už tu popsal Oddie - podotýkám, že kiks s obsluhou nebyl jen jeden, ale co já vím minimálně na třech po sobě jdoucích Džbánech něco nebylo O.K. (zapomenutá objednaná kýta apod.). Poslední kapkou byla ostentativní nadšenost personálu, když jsme si dovolili požádat o spojení stolů v salonku (po té, co nám pingl přiznal, že na naší rezervačku zapomněl) - práce na max. 5 minut, nakonec jsme si stoly spojili sami.

I mě prostorné parkoviště na Džbáně vyhovovalo, ale nejsem zvyklý se někoho doprošovat a nutit mu peníze (a že jsme jich tam podle mě nenechávali zrovna málo), takže jsem tu několikrát dával vlákno, kde jsem sháněl nějaký náhradní prostor. Bohužel se nikdo nezapojil a tak jsme začali navštěvovat restauraci Peugeot-club (nespokojenost se projevila až po předminulém srazu, do té doby bylo krom výhrad k parkování a nesmyslnosti tahat tam předváděčky ticho po pěšině - proto jsme se tam sešli tolikrát).

Co se týče Václava, kde byly loňské vánoce - perzonál taky nehýřil zrovna nadšením a i parkování mě zklamalo, ale co se týče problémů se zbytkem na účtě, nakonec se jídla a nějaké pití dořešilo, takže zbylo pár drobností - to by se účtem na každého sólo určitě dalo pořešit.

Takže suma - sumárum: Vypadá to, že většina je pro dát ještě Džbánu šanci (aspoň v červnu na 40tý sraz), pokud se nám tam bude líbit, nemám nic proti tomu, abychom se k tradici Džbánů vrátili, ALE V ZIMNÍCH MĚSÍCÍCH BYCH TRVAL NA SALONKU !!!!!!!!!!! (samozřejmě NEKUŘÁCKÉM)

[upravil dne 26/4/2008 Medvěd]

Odesláno

Ok Méďo takže ja v pondělí zkusím zamluvit na Džbáně termin,snad v červnu budou mit volno na prvni čtvrtek v měsíci... a zkusíme to tam jestli už se změnili a nebo ne... :super

Odesláno

Výhrady ke Korábu byly asi jen ty, že mimo sezónu neměli jídla na výběr, což ale v červnu už bude. No ale proto, že mu nebylo v hlasování přidělena šance si ho zakliknout, holt jsem raději pro DJbán.

Odesláno

No na Korábě to parkování taky nebylo úplně ideální, předváděčku byl taky problém rozumně protáhnout a výběr jídel fakt tristní.

Odesláno

Plnej souhlas s Medvědem. A to hlavně s větou: \"Dát jim ještě jednu šanci\". Johne a ty, až budeš dělat tu rezervačku, tak jim to opravdu řekni. Ty důvopdy, proč jsme tam 3/4 roku nebyli, ať se fakt snažej, anebo jestli Ti to je blbý, tak mi klidně pošli číslo a já tu rezervačku udělám, ale bylo by opravdu dobrý, aby s tím byli obeznámeni, že jsme exštamgasti, což jim asi rezervace na jméno \"peugeot club\" připomene, ale prostě jim i říct, že je to druhá a poslední šance.

Protože, kdyby Džbán nevyšel pro příští srazy, tak by mě to SAKRA MRZELO ... je to tam fakt hezký a já s tím mám spojeny především moje klubové začátky ... ;)

Odesláno

Jsem pro Džbán,mám to kousek a konečně by mi snad vyšlo se zastavit aspoň na minisraze,pokud bych ještě nebyl pojízdnej tak se tam dokodrcám l.26

Odesláno

Co se týká rezervačky tam tam budu volat a nebo když se budu pohybovat okolo rovnou zastavím v pondělí a domluvím se s nima... a neboj blbý mi to nebude... jim to řeknu proč jsme se tam tak dlouhou dobu nezastavili.... Jestli je to bude vůbec zajímat... třeba tam ty divný existence už nepracujou :D

Odesláno

Tak hlásím,že jsem dneska byl v Restauraci Šárka a zamluvil termín 5.6.2008 (čtvrtek) a i s tím jedním barmanem jsem mluvil sám se ptal proč jsme se tam tak dlouho neukázali tak jsem mu to poreferoval a řikal,že snad se to nebude opakovat,tak se necháme překvapit,jestli se změnila,nebo vyměnila obsluha... :super

Odesláno
Původně zaslal: John

Tak hlásím,že jsem dneska byl v Restauraci Šárka a zamluvil termín 5.6.2008 (čtvrtek) a i s tím jedním barmanem jsem mluvil sám se ptal proč jsme se tam tak dlouho neukázali tak jsem mu to poreferoval a řikal,že snad se to nebude opakovat,tak se necháme překvapit,jestli se změnila,nebo vyměnila obsluha... :super

Good job :super

Odesláno
Původně zaslal: John

Uvidíme. Tak když se ještě sám ptal, tak jim to asi muselo vrtat hlavou, tak snad zapracujou!!! Nerad bych, aby se tam přestalo jezdit úplně (ikdyž to je z ruky) ... ;) Prostě je dobrej ... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...