Pe.Tr Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Nevim co to dnes u nas bylo za Mercedes , ale vypadalo to jako Avie korba s plachtou. Na korbě byla naložená nabourna C6 Citroen. Si říkáme jak to jako sundáme dolů . A pak se to stalo : řidič něco zmáčknul a zvedla se zadní náprava , pak se zadní kola vysunula do stran minimalně o metr na každé straně a korba šla k zemi . V životě jsem nic podobného neviděl. Citovat
Driver Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 No viděl jsem hada chcát, koně blít a žábu do kamene pěstí bušit.... ale toto jsem ještě neviděl Ty transformers opravdu existujou Ale to je fakt zajímavý technický řešení, ale nechtěl bych zažít když se to začne rozkládat za jízdy Hele a jak to mělo vyřešený pohon? Ten byl klasicky na kardan dozadu nebo byl náhon na předek? [upravil dne 22/4/2008 Driver] Citovat
Marcel505 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Teda... No hele, to je určitě z jiný civilizace... Tak bacha na ně... Ti naložej auto ani nemrkneš a těžko si budeš myslet, že ti ho odvezli na Avii... Citovat
Marcel505 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Marlin kde mas fotky, rozkrapnute C6ky? To tě zajímalo víc než nějakej rozlomenej Mercedes co? Citovat
Petr 406 red Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Tak to je dost zajímavý, nikdy jsem nic takového neveděl Jinak je to Mercedes Vario Citovat
adraj Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 A to jste to neviděli ještě když to je bez korby. Vypadá to ještě zajímavější. Viděl jsem nakládat nějakou budku,nebo něco takovýho. Jen jsem přemýšlel jak to udělá. A přesně jak je na tom obrázku výše. Docela jsem čuměl:o:D Citovat
Majar Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 To je opravdu bomba!Jó mercedes je mercedes! :D:papa Citovat
chuck11 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Tak oni přece jenom existují a přišli nám pomoct :D:D:D:D:D [upravil dne 23.4.2008 chuck11] Citovat
Medvěd Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Asi před měsícem jsem něco podobného viděl v akci, když nám dovezli elektrický paleťák - koukal jsem na to taky jak zjara, ale neměl jsem foťák, tak se tu fotky neobjevily. 100 % byla hnaná zadní náprava, ale jak je to technicky řešený, to fakt netuším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.