Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejspolehlivější auta roku 2007 dle ADAC

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: minimaxa

výsledky ADAC

A že jsem tam nenašel Multiplu?!? :)

Nejsi sám, měla by být v segmentu kompaktní MPV, dokonce se domnívám, že pro její marketingovou \"méněcenost\" ji snad ani netestovali :D:D:D

Ale co mě teší, jak dopadlo mé druhé bejby, 4. místo je fajn a bratrovo fóbie je na 19. :D:P:P

Odesláno

Tak to mě příliš nepomohlo abych si udělal obrázek o SPOLEHLIVOSTI. To je stejnej blábol jako když se u nás srovnávají nemocnice v poskytované péči. To prostě nejde.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

lol, najkôr som si nevšimol odkaz a som pozeral jak puk na autá v tvojom podpise :D Až ma myklo škoda 105 :D

[upravil dne 21.4.2008 AnotherOne]

detto :D

Odesláno

s mnozstvim nashromazdenych dat geometrickou radou roste mnozstvi zpusobu jejich interpretace.

opravdu si nekdo z vas mysli, ze je galaxy o dve pricky kvalitnejsi, nez sharan?:myslim

...a kdyz koukam na tu tabulku s konkretnimi \"hodnotami\" tak se musim za bricho popadat:D

Odesláno
Původně zaslal: trsek

ADAC vždy vyhrajou bud německá auta nebo v německu vyrobené, stejně je to s pneu a dalšíma blbostma.

Narozdíl od Tebe mám pocit, že se na čelních místech v ADAC žebříčku umísťují spíš Japonci než Němci.

Co se týče výpovědní hodnoty takové ankety, beru jí jako hlas poradní, tzn. určitě ne jako dogma, ale proč se při koupi ojetiny nepodívat jak si vede v žebříčku spolehlivosti?

Zná někdo anketu s vyšším kreditem než má právě ADAC??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...