AnotherOne Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 lol, najkôr som si nevšimol odkaz a som pozeral jak puk na autá v tvojom podpise Až ma myklo škoda 105 [upravil dne 21.4.2008 AnotherOne] Citovat
Kurt Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: minimaxa výsledky ADAC A že jsem tam nenašel Multiplu?!? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: minimaxa výsledky ADAC A že jsem tam nenašel Multiplu?!? Nejsi sám, měla by být v segmentu kompaktní MPV, dokonce se domnívám, že pro její marketingovou \"méněcenost\" ji snad ani netestovali :D:D Ale co mě teší, jak dopadlo mé druhé bejby, 4. místo je fajn a bratrovo fóbie je na 19. :P:P Citovat
jarinek Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 To sou ale statistiky, řek bych, že docela naprd. Vím sice pořadí, ale jinak zhola nic. A na celej ADAC mám svůj názor. Citovat
Kurt Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 jarinek: A jak souvisí to, že neznáš čísla, s ADACem? Nenapadlo tě třeba, že ten trotl sedí v redakci toho internetového plátku, který zprávu ADACu přetiskl bez čísel? Tady to máš i s číslama: http://data.idnes.cz/g/auto/adac/adac_test_2008.html Citovat
jarinek Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Tak to mě příliš nepomohlo abych si udělal obrázek o SPOLEHLIVOSTI. To je stejnej blábol jako když se u nás srovnávají nemocnice v poskytované péči. To prostě nejde. Citovat
qity3 Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 No teda nevim nevim ale neak mi tam ti japonci vedu?:bacha:bacha:bacha Citovat
kadaver Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: AnotherOne lol, najkôr som si nevšimol odkaz a som pozeral jak puk na autá v tvojom podpise Až ma myklo škoda 105 [upravil dne 21.4.2008 AnotherOne] detto Citovat
.mycTD Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 s mnozstvim nashromazdenych dat geometrickou radou roste mnozstvi zpusobu jejich interpretace. opravdu si nekdo z vas mysli, ze je galaxy o dve pricky kvalitnejsi, nez sharan? ...a kdyz koukam na tu tabulku s konkretnimi \"hodnotami\" tak se musim za bricho popadat:D Citovat
Fusion Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Celkově je kvalita nových aut mrzutá tak to můžou klidně zrušit ty statistiky. Nebo to pojemenovat \"nejkvalitnější z nekvalitních vozů\". Citovat
p406b Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 a zařazeni Octavie do střední třídy je taky usměvné. Tam to necpe ani vyrobce. Citovat
trsek Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 ADAC vždy vyhrajou bud německá auta nebo v německu vyrobené, stejně je to s pneu a dalšíma blbostma. Citovat
Medvěd Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: trsek ADAC vždy vyhrajou bud německá auta nebo v německu vyrobené, stejně je to s pneu a dalšíma blbostma. Narozdíl od Tebe mám pocit, že se na čelních místech v ADAC žebříčku umísťují spíš Japonci než Němci. Co se týče výpovědní hodnoty takové ankety, beru jí jako hlas poradní, tzn. určitě ne jako dogma, ale proč se při koupi ojetiny nepodívat jak si vede v žebříčku spolehlivosti? Zná někdo anketu s vyšším kreditem než má právě ADAC?? Citovat
jarinek Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Takovejma blbostma se zabývá POUZE ADAC !!! A nevím jaký mají kredit, ale tuším že v 2005 si ho totálně podělali s testem na dacii logan. Takovejch blábolů co tam nasekali ... http://auto.idnes.cz/kdo-chce-zabit-logana-tajemstvi-prevracene-dacie-fuc-/automoto.asp?c=A050822_131919_automoto_fdv [upravil dne 22.4.2008 jarinek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.