Péťa Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: aka a jake jeste znate vety? Sprosté, rozvité,... (jen těch slušných mnoho není ) Citovat
Neon Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: aka a jake jeste znate vety? Vety, nebo VETA?? Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: aka a jake jeste znate vety? No věty se v základu dělí na holé, a ty druhé už jsem zapomněl - ale bude to asi nějaký protiklad, tak by to mohly být věty chlupaté Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Tak to vezmu pěkně od začátku a) Pe.Tr - opravdu má pravdu Buml, momentálně jsou parkovací stání kreslena tak, jako bychom všichni jezdili v Unech nebo Favoritech, že se po silnicích pohybují čím dál častěji větší a širší auta (limuzíny, Off-roady, MPVčka) jako by nikdo z projektantů neřešil (oni by to možná i řešili, jenže pak by se obchodní centrum nemohlo honosit 500 místy k parkování, ale bylo by jich rázem třeba jen 350). Takže celým tímhle elaborátem chci říct, že v době, kdy jsem s VW T4 nebo Ducatem jezdil, jsem parkoval úplně stejně - prostě jiná šance nebyla. b) Pastorek - nevyčítej mi, že se do Tebe naváží další pražák, ale dokud nám na Letné nezavedli zóny, tak jsem opravdu z plna hrdla nadával na ty řidiče, kteří považovali za nutné nechat si z každé strany auta víc než právě těch 20 - 30 cm. chápu, že se pak krásně vyjíždí, když jen stočíš kola, zařadíš a jsi venku, ale v součtu to pak na jedné ulici udělá i dvě parkovací místa - což když večer objíždíš třetí kolečko a hledáš, kde nechal tesař díru, dokáže opravdu pořádně vytočit. A JINAK - NÁRAZNÍKY JSOU OD SLOVA NARÁŽET, JEMNÉ ŤUKANCE JIM OPRAVDU NEVADÍ [upravil dne 7/4/2008 Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Hele, člověk napíše slovo \"chlupaté\", a hned sem přijde Medvěd Citovat
aka Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 oooo, vety chlupate....to zni skvele jak se to pozna? Citovat
Fusion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd A JINAK - NÁRAZNÍKY JSOU OD SLOVA NARÁŽET, JEMNÉ ŤUKANCE JIM OPRAVDU NEVADÍ Kromě Mondea, na to bacha. Stačí malej ťuk, praskne celej nárazník a ještě upadne Citovat
pastorek Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Laďa Původně zaslal: pastorek Vesmír a ľudská blbosť sú nekonečné. Takto niektorý parkujú v Trnave. Po pol hodine čakania prišiel ten blb s toho strieborného auta a čudoval sa prečo som nahnevaný. Jen tak mimochodem, ty jsi taky nezaparkoval moc dobře. Vpředu jsi si mohl nechat víc místa a nezasahovat čumákem do druhého prkovacího místa. To auto predomnou tam už stálo a vpredu mal dobrého 0,5 metra. Ja som sa postavil trochu dopredu lebo tam bola bránka a na obrubníku vjazd na ňu. To parkovacie miesto na ktorom stojím je posledné v rade. Tan za mnou stojí šikmo a cca meter trčí z radu. Citovat
Berkoff Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 pe-tr: neco podobneho, akorat ze se postavi za tebe se mi stava dost casto, mame u kramu parkoviste, a tam se postavis celem k travniku s obrubakem a barakem, a za tebou misto, ale luftaci se klidne postavi za tebe, a nejlepe ve chvilce, kdy potrebujes vyjet na servis k zakaznikovi. Sileny .. Me reseni je jednoduche, otevru kufr, vytahnu hlinikovou bassebalku, a cekam, jen co me majitel blokujiciho auta zmerci, bud uhne, a ja jedu, nebo je drzy, a ja vymenim basebolku za Glock ale takle, jsem jinak celkem klidny clovek, a zatim jsem jen strasil, a nic nerozbil, az jedou vybuchnu, to bude masakr, a lidem jako ja by nemeli davat zbrane, ani sportovni nacini PS: to jak se postavil ten dobrak s WW je jasny priklad toho, proc radsi peugeot, pac s tim vetsinou jezdej normalove ... PPS: to ze ma nekdo WW prasak neznamena, ze mu patri secko kouknete: http://berkoff.chlumec.net/thumbnails.php?album=91 Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff pe-tr: neco podobneho, akorat ze se postavi za tebe se mi stava dost casto, mame u kramu parkoviste, a tam se postavis celem k travniku s obrubakem a barakem, a za tebou misto, ale luftaci se klidne postavi za tebe, a nejlepe ve chvilce, kdy potrebujes vyjet na servis k zakaznikovi. Sileny .. Me reseni je jednoduche, otevru kufr, vytahnu hlinikovou bassebalku, a cekam, jen co me majitel blokujiciho auta zmerci, bud uhne, a ja jedu, nebo je drzy, a ja vymenim basebolku za Glock ale takle, jsem jinak celkem klidny clovek, a zatim jsem jen strasil, a nic nerozbil, az jedou vybuchnu, to bude masakr, a lidem jako ja by nemeli davat zbrane, ani sportovni nacini PS: to jak se postavil ten dobrak s WW je jasny priklad toho, proc radsi peugeot, pac s tim vetsinou jezdej normalove ... PPS: to ze ma nekdo WW prasak neznamena, ze mu patri secko kouknete: http://berkoff.chlumec.net/thumbnails.php?album=91 Jestli na někoho jen tak máváš pistolkou kvůli parkování, tak a) jsi pěknej dement, b) ti přeju, aby tě za to někdo naprášil a přišel jsi o zbroják. Takže doufám, že jsi to ani trochu nemyslel vážně a spíš to byl trapný pokus dělat velkého kluka a tahat si triko. V obou případech bych ale doporučil začít používat mozek, aspoň zčásti :/ Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 ... a ještě napiš, že radši Peugeot, že s tím prej jezděj \"normálové\". Jo, s tím co jsi napsal jsi fakt typickej příklad opravdového \"normála\", jen co je pravda :/ Tohle jsou přesně případy, kdy se za ty Peugeoty leda tak stydím. Citovat
Berkoff Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 jezisi, si to vzal total vazne vid? Glock je na kulicky od vietnbamcu, to za A, za B dement sem, a vi to vsichni kolem davno, za C: zbrojak me vzit nemuzou, pac zadnej nemam pac zadnej nepotrebuju, a za posledni, diky Citovat
Berkoff Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 PS: ja se za peugeoty taky stydim, dyz to nejde ani nastartovat po par mesicich co sme za to vyvalili skoro milion .... Citovat
Berkoff Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 PPS: jestli pojedes na sraz na Sec, kulickovku zapujcim, mam ji porad v aute, a PPPPS: nikdy jsem se s nikym nepral, a strilim z ostry jen na strelnicich pod dozorem .... Citovat
Fusion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Nevím, ale mířit na někoho kuličkovkou ohrožuješ leda tak sám sebe. Počkej až potkáš někoho komu přeskočí víc jak tobě... Citovat
Berkoff Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 chlapi safra nechte toho nemirim, myslel sem to jako vtip, ja vim ze mam debilni humor, ale tak se omlouvam jesi sem to prehnal ... Citovat
Algol Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Tož taky přispěju svou troskou do mlýna.... 1. Cosinová věta se používá na něco trochu jiného, než je uhlopříčka obdélníka s teoreticky pravými rohy, pokud bych tady chtěl aplikovat cosinovou větu, muselo by být auto do vrtule...jinak vztah zní u=sqrt(d*d+š*š) a týká se skutečně nekonečného množství trojúhelníků vepsaných do půlkružnice... u...délka uhlopříčky d...délka auta od nárazníku po nárazník š...šířka auta od nárazník po nárazník za deformace auta do vrtule a čtyřstopý vozidlo nese odpovědnost majitel.... 2. z toho podélnýho stání bych vyjel aji po slepu, ba dokonce to tak denně činním, zajet se dá i do místa o dlaždicu větší (tj. +-30 cm) než je auto, stačí 2x dopředu a 2 dozadu.... 3. ad parkovací místa, jelikož je navrhuju a projektuju, můžu k tomu říct jediné, parkovací norma +- odpovídá i většímu autu, šířka místa je 240 cm, pokud je to místo podle normy, otevřeu i vrata u 3D GT, který má 180 cm šířku a nečiní mi to problém, bohužel problém je jinde, ono se totiž normou stanovené rozměry parkovišť nedodržují a za to může kdo, Kefalín? Ano, úředníci, kteří za groš by matku prodali.... Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: oddie Vvitty: já vím, ale ta se nehodila do krámu oni to stejne vetsinou asi ani nepoznali Citovat
Vvitty Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 2Berkoff: pokud prijedes na sec, tak prosim tu pistolku nech v aute a vubec ji nevyndavej, nebo ji pro jistotu nech doma uplne. A jen pro uplnost, podle zakona pokud na nekoho buds mirit a doprovazet to patricnym komentarem, muzes mit problemy i kdyz to bude jen plastovy vylisek z ktereho neletaji ani ty kulicky. A ty, z ktereho kulicky jsou povazovany za zbran kategorie D, a nesmi se na verejnosti nejen pouzivat, ale ani verejne nosit a ukazovat, to se smi pouze na vyhrazenych strelnicich. a ze bysme na program zaradili vyjizdeni z rady parkujicich vozidel, a nechali prostor jen na lomikare lomikare? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.