Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

a jake jeste znate vety? :D

No věty se v základu dělí na holé, a ty druhé už jsem zapomněl - ale bude to asi nějaký protiklad, tak by to mohly být věty chlupaté :P

Odesláno

Tak to vezmu pěkně od začátku

a) Pe.Tr - opravdu má pravdu Buml, momentálně jsou parkovací stání kreslena tak, jako bychom všichni jezdili v Unech nebo Favoritech, že se po silnicích pohybují čím dál častěji větší a širší auta (limuzíny, Off-roady, MPVčka) jako by nikdo z projektantů neřešil (oni by to možná i řešili, jenže pak by se obchodní centrum nemohlo honosit 500 místy k parkování, ale bylo by jich rázem třeba jen 350). Takže celým tímhle elaborátem chci říct, že v době, kdy jsem s VW T4 nebo Ducatem jezdil, jsem parkoval úplně stejně - prostě jiná šance nebyla.

b) Pastorek - nevyčítej mi, že se do Tebe naváží další pražák, ale dokud nám na Letné nezavedli zóny, tak jsem opravdu z plna hrdla nadával na ty řidiče, kteří považovali za nutné nechat si z každé strany auta víc než právě těch 20 - 30 cm. chápu, že se pak krásně vyjíždí, když jen stočíš kola, zařadíš a jsi venku, ale v součtu to pak na jedné ulici udělá i dvě parkovací místa - což když večer objíždíš třetí kolečko a hledáš, kde nechal tesař díru, dokáže opravdu pořádně vytočit.

A JINAK - NÁRAZNÍKY JSOU OD SLOVA NARÁŽET, JEMNÉ ŤUKANCE JIM OPRAVDU NEVADÍ

[upravil dne 7/4/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A JINAK - NÁRAZNÍKY JSOU OD SLOVA NARÁŽET, JEMNÉ ŤUKANCE JIM OPRAVDU NEVADÍ

Kromě Mondea, na to bacha. Stačí malej ťuk, praskne celej nárazník a ještě upadne :papa

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Původně zaslal: pastorek

Vesmír a ľudská blbosť sú nekonečné. Takto niektorý parkujú v Trnave. Po pol hodine čakania prišiel ten blb s toho strieborného auta a čudoval sa prečo som nahnevaný.

parkovanie.jpg

Jen tak mimochodem, ty jsi taky nezaparkoval moc dobře. Vpředu jsi si mohl nechat víc místa a nezasahovat čumákem do druhého prkovacího místa.

To auto predomnou tam už stálo a vpredu mal dobrého 0,5 metra. Ja som sa postavil trochu dopredu lebo tam bola bránka a na obrubníku vjazd na ňu. To parkovacie miesto na ktorom stojím je posledné v rade. Tan za mnou stojí šikmo a cca meter trčí z radu.

Odesláno

pe-tr: neco podobneho, akorat ze se postavi za tebe se mi stava dost casto, mame u kramu parkoviste, a tam se postavis celem k travniku s obrubakem a barakem, a za tebou misto, ale luftaci se klidne postavi za tebe, a nejlepe ve chvilce, kdy potrebujes vyjet na servis k zakaznikovi. Sileny ..

Me reseni je jednoduche, otevru kufr, vytahnu hlinikovou bassebalku, a cekam, jen co me majitel blokujiciho auta zmerci, bud uhne, a ja jedu, nebo je drzy, a ja vymenim basebolku za Glock :) ale takle, jsem jinak celkem klidny clovek, a zatim jsem jen strasil, a nic nerozbil, az jedou vybuchnu, to bude masakr, a lidem jako ja by nemeli davat zbrane, ani sportovni nacini :)

PS: to jak se postavil ten dobrak s WW je jasny priklad toho, proc radsi peugeot, pac s tim vetsinou jezdej normalove ...

PPS: to ze ma nekdo WW prasak neznamena, ze mu patri secko :) kouknete: http://berkoff.chlumec.net/thumbnails.php?album=91

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

pe-tr: neco podobneho, akorat ze se postavi za tebe se mi stava dost casto, mame u kramu parkoviste, a tam se postavis celem k travniku s obrubakem a barakem, a za tebou misto, ale luftaci se klidne postavi za tebe, a nejlepe ve chvilce, kdy potrebujes vyjet na servis k zakaznikovi. Sileny ..

Me reseni je jednoduche, otevru kufr, vytahnu hlinikovou bassebalku, a cekam, jen co me majitel blokujiciho auta zmerci, bud uhne, a ja jedu, nebo je drzy, a ja vymenim basebolku za Glock :) ale takle, jsem jinak celkem klidny clovek, a zatim jsem jen strasil, a nic nerozbil, az jedou vybuchnu, to bude masakr, a lidem jako ja by nemeli davat zbrane, ani sportovni nacini :)

PS: to jak se postavil ten dobrak s WW je jasny priklad toho, proc radsi peugeot, pac s tim vetsinou jezdej normalove ...

PPS: to ze ma nekdo WW prasak neznamena, ze mu patri secko :) kouknete: http://berkoff.chlumec.net/thumbnails.php?album=91

Jestli na někoho jen tak máváš pistolkou kvůli parkování, tak a) jsi pěknej dement, b) ti přeju, aby tě za to někdo naprášil a přišel jsi o zbroják. Takže doufám, že jsi to ani trochu nemyslel vážně a spíš to byl trapný pokus dělat velkého kluka a tahat si triko. V obou případech bych ale doporučil začít používat mozek, aspoň zčásti :/

Odesláno

... a ještě napiš, že radši Peugeot, že s tím prej jezděj \"normálové\". Jo, s tím co jsi napsal jsi fakt typickej příklad opravdového \"normála\", jen co je pravda :/ Tohle jsou přesně případy, kdy se za ty Peugeoty leda tak stydím.

Odesláno

jezisi, si to vzal total vazne vid? Glock je na kulicky od vietnbamcu, to za A, za B dement sem, a vi to vsichni kolem davno, za C: zbrojak me vzit nemuzou, pac zadnej nemam pac zadnej nepotrebuju, a za posledni, diky :)

Odesláno

PPS: jestli pojedes na sraz na Sec, kulickovku zapujcim, mam ji porad v aute, a PPPPS: nikdy jsem se s nikym nepral, a strilim z ostry jen na strelnicich pod dozorem ....

Odesláno

Tož taky přispěju svou troskou do mlýna....

1. Cosinová věta se používá na něco trochu jiného, než je uhlopříčka obdélníka s teoreticky pravými rohy, pokud bych tady chtěl aplikovat cosinovou větu, muselo by být auto do vrtule...jinak vztah zní u=sqrt(d*d+š*š) a týká se skutečně nekonečného množství trojúhelníků vepsaných do půlkružnice...:D

u...délka uhlopříčky

d...délka auta od nárazníku po nárazník

š...šířka auta od nárazník po nárazník

za deformace auta do vrtule a čtyřstopý vozidlo nese odpovědnost majitel....:D

2. z toho podélnýho stání bych vyjel aji po slepu, ba dokonce to tak denně činním, zajet se dá i do místa o dlaždicu větší (tj. +-30 cm) než je auto, stačí 2x dopředu a 2 dozadu....:D

3. ad parkovací místa, jelikož je navrhuju a projektuju, můžu k tomu říct jediné, parkovací norma +- odpovídá i většímu autu, šířka místa je 240 cm, pokud je to místo podle normy, otevřeu i vrata u 3D GT, který má 180 cm šířku a nečiní mi to problém, bohužel problém je jinde, ono se totiž normou stanovené rozměry parkovišť nedodržují a za to může kdo, Kefalín? Ano, úředníci, kteří za groš by matku prodali....:D

Odesláno

2Berkoff: pokud prijedes na sec, tak prosim tu pistolku nech v aute a vubec ji nevyndavej, nebo ji pro jistotu nech doma uplne.

A jen pro uplnost, podle zakona pokud na nekoho buds mirit a doprovazet to patricnym komentarem, muzes mit problemy i kdyz to bude jen plastovy vylisek z ktereho neletaji ani ty kulicky. A ty, z ktereho kulicky jsou povazovany za zbran kategorie D, a nesmi se na verejnosti nejen pouzivat, ale ani verejne nosit a ukazovat, to se smi pouze na vyhrazenych strelnicich.

a ze bysme na program zaradili vyjizdeni z rady parkujicich vozidel, a nechali prostor jen na lomikare lomikare? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...