Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odstavíš motor a FAP hučí???????????A 5 minút?

A nemáš tam náhodou bufík.....príhrev vody?

nn bufík tam nemám , u těhle motoru a roku tu někdo psal že to je ok že hučí u regenerace , ale jde mě  hlavně o tu četnost co 110 km ?

Odesláno

:papa nn bufík tam nemám , u těhle motoru a roku tu někdo psal že to je ok že hučí u regenerace , ale jde mě  hlavně o tu četnost co 110 km ????  takže off nebo ok nebo jina rada ?

Odesláno

při přerušené regeneraci FAP filtru (tím,že vypneš motor),  se zapne ventilátor chladiče, aby uchladil FAP filtr (ten má při regeneraci zvýšenou teplotu)

pokud ti to regeneruje co 110 km, tak se s tím projeď 50 km v kuse--FAP filtr potřebuje pro regeneraci určité podmínky, jestli s tím budeš pořád jezdit 5km tam a 5km zpět, tak je nevytvoříš...

Odesláno

Hezký popis. Mohu se zeptat, jestli lze nějakým způsobem identifikovat, že FAP regeneruje? Existuje nějaká možnost hlášení? V popisu je i "požadavek na aktivaci elektrických spotřebičů", to znamená, že se mi zapne vyhřívání zadního skla, ale asi se nerozsvítí kontrolka vyhřívání?

Nechápu, proč to nemůže zobrazovat PP, někteří to do aut dávají...

Odesláno

je tu někde popis zapojení kontrolky regenerace FAPu, abys věděl, že FAP regeneruje--zapojíš ji na přívod k vyhřívání zad. okna...,ovšem nejse přesvědčen, že je to nutnost, ono taky k čemu mi bude informace, že FAP právě regeneruje? pokud se s autem jezdí přes týden na krátké vzdálenosti, měl by se motor protáhnout přes víkend a je to... :)

Odesláno

No jasně, ale pokud vím, že mi zrovna regeneruje a mám možnost jet tak, abych regeneraci dokončil, tak proč to neudělat. Třeba tím, že zvolím jinou trasu nebo postě udělám zajížďku. Mě by se ta informace líbila.

Ještě víc by se mi líbilo, kdybych uměl BSI říct, že teď pojedu v ideálním režimu, takže může začít regenerovat bez rizika přerušení regenerace (jasně, může nastat neočekávaná událost, ale to vždycky, že jo). Ale to bych chtěl asi moc. Mám ale pocit, že jsem tuto možnost v souvislosti myslím se Subaru (nejsem si jistý) slyšel.

Odesláno (upraveno)

Do BSI take info nepošleš,ale ciez diag. sa dá spustiť regenerácia FAP za jazdy.Célý čas musi byť auto napojené na diagnostiku a všetky chyby v RJ vymazané

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

Môžeš sledovať aktuálnu spotrebu . Pri regenerácii ti bude písať raz takú. Tak ako tu už bolo spomenuté sa ti zapne ohrev zadného skla, čo môže rušiť rádio.

Odesláno

Spotreba sa mi pri regenerácii nemení a čo sa týka tej kontrolky tak som si napojil led-ku na ohrev okna a v prípade že sa spustí regenerácia mám info o tom,že by bolo vhodné sa previezť ,aby bola úspešne ukončená.Čiže pojazdím ,kým nezhasne

Odesláno

Spotreba sa mi pri regenerácii nemení a čo sa týka tej kontrolky tak som si napojil led-ku na ohrev okna a v prípade že sa spustí regenerácia mám info o tom,že by bolo vhodné sa previezť ,aby bola úspešne ukončená.Čiže pojazdím ,kým nezhasne

A to si jen napojil ledku na pojistku výhřevu?

Odesláno

já jsem nepsal, že mám kontrolku FAP--osobně si myslím, že je to zbytečnost, kdyby to bylo nutné, dala by ji tam továrna :myslim

Sorry. Přehlédl jsem, že je příspěvek od někoho jinýho. Neříkám, že je kontrolka nutnost, ale vzhledem k tomu, že jezdím dost po městě, tak by se mi hodila.

Včera už se mi filtr ani nechtěl zregenerovat. Než mi došlo, že se jedná právě o regeneraci, byl jsem dost vyplašenej. Takže by se mi to šiklo. To vyhřívání se tedy spouští pokaždé, když začne regenerace?

Odesláno

Ledku aj s odporom som pripájal priamo na prívod ohrevu a osadil som ju do toho krycieho plastu.Prišlo mi to najjednoduchšie,krátke dráty anič sa nerozoberalo ,teda ak nebudem rátať s ten krycí plast a  tretie brzdové, a či svieti alebo nesvieti,stačí pred vypnutím čeknúť spetné zrkadlo a je to pekne vidieť.

post-34679-0-14222100-1412370837_thumb.j

post-34679-0-58774000-1412370859_thumb.j

post-34679-0-19007900-1412370879_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...