Přejít na obsah

Pilečák

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Vše od uživatele Pilečák

  1. Ahoj potřeboval bych poradit , mám Peugeota 4007 2.2Hdi 115kw , r.v. 2009 - zničeho nic začalo jít ztuha řazení všech rychlostí . Tak jsem vyměnil celou sadu spojky , taky ložisko a ještě hlavní spojkový válec . Bohužel to dělá dál jako by se nic neměnilo ... Díky za veškere info.
  2. Pilečák

    Tempomat...

    ok vyřídím a díky.
  3. zdravím , soused si pořídil 4007 , 2,2hdi 115kw , rok 2009 , chtěl bych se zeptat jak a kde se zapína tempomat a jaká je možnost dostat do auta češtinu ?
  4. Pilečák

    Zadní okna

    super
  5. Pilečák

    Zadní okna

    díky moc , pouze se mně tvůj obrázek 00000948.jpg nezobrazuje (nic tam nevidím)
  6. Pilečák

    Zadní okna

    asi hloupá otázka , dnes jsem na to koukál a nevím jak přesně ho sundat abych nějaké uchycení neponičil ...
  7. Zdravím , z ničeho nic mě začalo zlobit zadní stahovaní oken , někdy jde pouze stahnout a nahoru musím ručně , někdy zas jde , takže ted je nepoužívám a mám neustále nahoře. Chtěl bych se zeptat jestli měl někdo podobný problem + řešení a nebo kolik stojí nové za "dobrou cenu" Peugeot 407 1.6HDi (2004)
  8. Pilečák

    Elektróny na 407

    tyhle tam mám já :
  9. zdravím dnes když jsem nastartoval ukázala se hláška engine fault : Repair needed , autem jsem pak musel odjet cca 10km a vůbec nic jsem nepozoroval i když občas se mně stane že mně auto nepatrně škubne + časta regenerace Fap , nemáte zkušenosti co by to mohlo bejt ? bohužel do utery to asi nikam nedám zkontrolovat (svátky)
  10. Pilečák

    Autobaterie

    Autobaterii mám tuhle : Autobaterie Duracell ADVANCED 74 http://www.baterie-duracell.cz/duracell-advanced-74/ a naprosta spokojenost
  11. Pilečák

    Silentblok

    Ok díky už jsem zjistil že oficialně se samostatně koupit nedá a tady se sehnat dá
  12. Pilečák

    Silentblok

    Tak na ten držák těhlice jsem se informoval celkem ve 3 servisech a všude cena přes 7k (7400) , děla se to prý pouze v orig. ale jak píšeš Uff děs , jinak stejně nemá nikdo nějaký náhled kde by se dalo kouknout celkově na spodek s popisky ... Bohužel jsem to musel dat dohromady , dnes jsem už nemohl bejt nepojízdný .
  13. Pilečák

    Silentblok

    název je : Držák těhlice se silen. ( Držák těhlice z tlakově svářeného hliníku je impozantní díl plnící důležitou úlohu, protože drží dvě upevnění těhlice: upevnění táhla zkrutného stabilizátoru, celku pružiny s tlumičem a dvou ramen zavěšení kol. Tento mnohofunkční držák těhlice se vyhýbá kloubovému hřídeli a váží pouhých 4,250 kg.) http://www.autorevue.cz/peugeot-407-vse-co-jste-kdy-chteli-vedet_1/ch-20865 Více na: http://www.autorevue.cz/peugeot-407-vse-co-jste-kdy-chteli-vedet_1/ch-20865#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink
  14. Pilečák

    Silentblok

    tak dle infa co jsem pochopil je to na řízení na těhlnici - silenblok s velkým hlinikovým monolitem v celku a druhovýroba vypadá že není ...
  15. Prosím o ověření (výbavu) VF36D9HZC21081763 (předem díky)
  16. Pilečák

    Silentblok

    jj já včera reagoval rychle po telefonátu a myslel jsem že za tu cenu je jedinej , dnes to zjistim a písnu
  17. Pilečák

    Silentblok

    ok díky , ale příjímam další odpovědi
  18. zdravím , můj dotaz bude dosti neohrabaný , dnes jsem auto (1.6) dával na výměnu oleje + kontrola spodku , před chvilkou volali že vše hotovo , bohužel zjistili utržený silenblok a zatím ho nemohou sehnat pouze v originalu u Peugeota za 7000kč (nějaký s hliníkovou částí), říkali že mám vydržet do zitra , pokusí se sehnat , chci se zeptat o jaký přesně jde a hlavně zkušenosti s ním jestli jde někde sehnat ... (telefon byl rychlí a na nic jsem se nestačil pořádně zeptat)
  19. Pilečák

    FAP filtr

    jj jasně , díky , samo že to někdy tak udělám ale ne pokaždý , ale příjde mě to že i když to udělám tak stejně dlouho nevydrží bohužel
  20. Pilečák

    FAP filtr

    nn bufík tam nemám , u těhle motoru a roku tu někdo psal že to je ok že hučí u regenerace , ale jde mě hlavně o tu četnost co 110 km ???? takže off nebo ok nebo jina rada ?
  21. Pilečák

    FAP filtr

    nn bufík tam nemám , u těhle motoru a roku tu někdo psal že to je ok že hučí u regenerace , ale jde mě hlavně o tu četnost co 110 km ?
  22. Pilečák

    FAP filtr

    Zdravím mám 1.6 HDI , už asi 3 měsíce mně FAP renegeruje co 110km (když zastavím tak cca 5 minut hučí/renegeruje) jinak žádnou chybu nehlasí ... co s tím off nebo číštění(dle mého na nic) ?
  23. Pilečák

    Servis

    Díky moc , tak kdybych něco potřeboval s něčím zásadním tak dám vědět , on Chomutov je vlastně blízko :)
  24. Zdravím , nezná někdo náhodou nějaký servis v Usti nad labem nebo Teplicích se skušenostmi + poměr cena výkon předem díky
  25. Pilečák

    Additive

    ok díky tak to u 1,6 najedu klidně ještě hodně ale mě naštěstí stačí kvůli práci 200-300 km .
×
×
  • Vytvořit...