Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vaše maximální rychlost? bez rozlišení typu ..

Recommended Posts

Odesláno

tak já 190km se svojí 806 bez vozíku na dálnici z kopce a s vozíkem plně naloženým hlínou(co má ty malinké kolečka a maximálku 80km)150km.

Kamarád má bmw z roku 94 a jezdil PlzenˇPraha po dálnici 240km. A to mu je prosím 60let. A jezdí pořád:myslim

Odesláno

Peugeot 407 2.0 HDi 209 (omezovač :roll )

Peugeot 206 2.0 HDi 210 km/h ( :super )

Renault Megane 1,4 16V 220 km/h ( dodnes nechápu jak je to možný :bojim)

Vše dle tachometru :papa

Odesláno

37 km/h běh

74 km/h na kole

75 km/h na lyžích

171 km/h auto

280 km/h vlak

980 km/h B737

1071 km/h v sedě na židli vůči pozorovateli v kosmické lodi obíhající kolem Slunce stejně rychle jako Země

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

37 km/h běh

74 km/h na kole

75 km/h na lyžích

171 km/h auto

280 km/h vlak

980 km/h B737

1071 km/h v sedě na židli vůči pozorovateli v kosmické lodi obíhající kolem Slunce stejně rychle jako Země

no na tom byku som trosku lepsi mam maximalku 76,7 na horaku dole donovalmi :o

Odesláno

37 km/h běh

74 km/h na kole

75 km/h na lyžích

171 km/h auto

280 km/h vlak

980 km/h B737

¨

jsi asi běhal co...37 běh to je fakt rychlost...za kolik jsi měl 100m

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

37 km/h běh

Právě že běh nesnáším. Tohle je ještě z gymplu, to jsem nechlastal a nekouřil (a taky byl o 14 let mladší :) ) Stovku si už nepamatuju, tu rychlost jsem tak nějak odhadl, ale koukám že jsem asi přestřelil, jelikož rekord mužů je těsně pod 10 sekund, což dává průměrnou rychlost lehce přes 36 km/h ale zase startujou z nuly, takže těch 40 by mohli běžet. Nóó, tak to fakt tak rychle neběhám, to jsem přestřelil... :bojim

Odesláno

Původně zaslal: jakub106GTI

37 km/h běh

Právě že běh nesnáším. Tohle je ještě z gymplu, to jsem nechlastal a nekouřil (a taky byl o 14 let mladší :) ) Stovku si už nepamatuju, tu rychlost jsem tak nějak odhadl, ale koukám že jsem asi přestřelil, jelikož rekord mužů je těsně pod 10 sekund, což dává průměrnou rychlost lehce přes 36 km/h ale zase startujou z nuly, takže těch 40 by mohli běžet. Nóó, tak to fakt tak rychle neběhám, to jsem přestřelil... :bojim

no já jsem měl 39.3 km maz rychost mezi 70-80 metry na 100m a to jsem běžel 10.87

Odesláno

Škoda Favorit (za 8000 Kč) - 160 km/h sám na dálnici a i okolo Hořic lehce s kopečka v 5 lidech

Peugeot 309 - 160 km/h na dálnici, ale vezla se teprv domů a já měl týden papíry takže víc jsem se už bál, ale šla by, šla by ;)

Peugeot 406 - 198 km/h tacho, víc mě prostě už nejede :nevim

Peugeot 807 - 180 km/h řídil táta, ale nebylo kde pořádně, já asi jen 165 km/h - zatím... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...