Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já jezdím se svým Parťákem do práce 15km tam a 15 km dom v zimě a na jaře a spotřeba 6,2 - max 6,5. Když mastím do německa dávám tomu co proto, hlavně v německu - 160 km dle gps tak spotřeba jde 7 - 7,5 l. a to může být s lidma nebo bez. Tak samo mám reference od kluka co si tu v práci koupil nové Berlingo, 1,6 hdi a na dálkovky taky kolem 7 a na šichtu jezdí za 5 l.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ja vymenil 406ku za Partaka sice 1.9D ale staci,406 se muze jit bodnout,byla chyba ho vubec kupovat,moc nechybelo a podpalil sem ho.Dost me to auto odradilo od tehle znacky,ale nedalo mi to a koupil sem manzelce do prace Partnera.Zatim vse o 100% lepsi nez 406,podle me nejhorsi auto co peugeot vubec vyrobil.

Odesláno

ještě jednu věc bych upřesnil, partner HDi nemá kratší převodovku!! má úplně stejné odstupňování jako 307 HDi 66, nebo 306 HDi 66..jen 1.9D má kratší převody..

• O 8 měsíců později...
Odesláno

mam berlingo multispace s modutop střechou 2003 a mám ho na 15\" kolech je to 2,0hdi a oproti partnerovi co máme v práci který je na 14\"kolech je rozdíl v převodech docela znatelný ty kola dělají hodně

Odesláno
mam berlingo multispace s modutop střechou 2003 a mám ho na 15\" kolech je to 2,0hdi a oproti partnerovi co máme v práci který je na 14\"kolech je rozdíl v převodech docela znatelný ty kola dělají hodně

Ahoj, aký máš rozmer ET na tých 15kových diskoch a aký rozmer majú gumy? Máš tam aj nejaké podložky? :cool:

[upravil dne 11.2.2011 22:08 richard111]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja mam v užívani Partner Thotem 1,6 HDi 55kw.Motor nie je zlý ale rozhodne nie je vhodný na jazdu po dialniciach.Spotreba podla technicaku je uplne niekde inde.Na dialnici pri 120-podotýkam ze rychlejsie som s nim nikdy nesiel je okolo 7l/100km a v meste a mimo mesta minimum tak 6,2l. Ma strasne kratku prevodovku a aj ked sme ho dali nachipovat tak spotreba niak zvlast neklesla ale uz teraz nepotrebujem ine rýchlosti ako 4,5.Je to proste zihadlo len o ten motor sa treba starat viac ako ma pisane serviske.Vymenne itervali sme znizili na 15 tisic a je to na nom poznat hlavne v hlucnosti a bezporuchovosti. Ale inak ako sukr.osoba by som siel rozhodne do silnejsej verzie.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Náhodou tady v servisu mám 4 kousky tak napůl sjeté které tady nechal jedn majitel že prej, hučí jen kdyby se mi chtělo to přehodit už sem o tom přemýšlel vyzkoušet širší

Tak ako, dostal si tam tie kolesá? :cool:

Odesláno

Prečo majú Partnery také krátke sprevodovanie? Kvôli tažnej sile? Mne to pri 110 km/h točí asi 3000 ot (motor 1.6 16V)...presne toľko mi točila Felicia s 1.3 motorom....ale zase čo sa týka hlučnosti, je to úplne tiché..

[Edited on 6/3/11 19:31 venca5]

Odesláno
ty pneumatiky sem nazul a po projetí opravdu hučely zkoušel sem plný levý i pravý rejd jestli to někde nebude dřít a nic, tak by tam asi mohly být :papa

:potlesk Silne uvažujem, že ich tiež nahodím nakoľko potrebujem vyšší podvozok pretože jazdím často po nerovnom teréne a každý centimeter tomu pomôže. ;)

Odesláno
Prečo majú Partnery také krátke sprevodovanie? Kvôli tažnej sile? Mne to pri 110 km/h točí asi 3000 ot (motor 1.6 16V)...presne toľko mi točila Felicia s 1.3 motorom....ale zase čo sa týka hlučnosti, je to úplne tiché..

[Edited on 6/3/11 19:31 venca5]

na těch 15\" kolech mám při 110 asi 2400 otáček proto se mi zdá že to auto není tak živé jako s menšímy koly

• O 2 roky později...
Odesláno

Pokud nafťák, tak jednoznačně jenom 2.0 HDi 66 kW, ten vydrží oproti 1.6 HDi (jak 55 tak 66 kW). 1.6 HDi se dost kazijou oproti 2.0 HDi. Turbo ve 1.6 HDi vydrží málo oproti 2.0 HDi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...