Přejít na obsah

jovany

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Město
    Trenčín
  • Stát
    Slovenská republika

jovany's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. jovany

    EGR 1.6 HDI

    Ha ha.Tak zanedbana udržba?? Ja menim olej presne po 15 tisicoch/doporucený je 20 tisic/.Davam Total 9000-tiež odporucany a po 65tisicoch islo turbo do matere. Po dlhých a zatazových jazdach nechavam vzdy turbo vydýchat a ochladit na volnobehu a aj tak umrelo.Jedno stastie ze bolo auto este v zaruke tak to bolo zdarma. [Edited on 12/9/11 10:04 by jovany]
  2. jovany

    Predne brzdy

    No dnes sme prisli na jeden problem-ked sa kupovalo auto ako nove predajca dodal zimne pneu aj z diskami a tie su obycajne nie ako technicak pise C-kove-zvysena tuhost.Zistilo sa ze predne prave koleso dosť hadzalo a to v dosledku kriveho disku.Pravdepodobne som niekde nabehol na dost velky výtlk a disk to nevydrzal.Dali sme nový disk presne podla predpisu a koleso je uplne ok ale asi to nevydrzal kotuc.Kotuce su uplne hladke,ziadne tmave casti po prehriati len ten na pravej strane je skriveny.Zajtra ho dame stocit a uvidime.
  3. jovany

    Predne brzdy

    Prave že mi odporucili ako dobru nahradu za originaly ATE. Po preskumani recenzii na vseliakych forach maju ATE lepsie hodnotenie ako TRW-co neznamena ze su horsie.
  4. jovany

    Predne brzdy

    Prave že pri montazi sme si fakt dali zalezat vsetko sme riadne ocistili a aj zmontovali.Jazdim s nim len ja a nikto iny.Jazdim stale rovnako-ziadne zavodenie-to auto je moje zivobytie tak sa snazim o to starat ako keby bolo moje vlastne.Nemam pocit ze by zadok nebrzdil lebo aj to sme skusali a pri brzdeni na presnej ceste brzdy zaberali-predok+zadok uplne sumerne.Rucna zabera na 4 zube.Minulý rok ked sa menili po 120 tisicoch tak len pre to ze kotuce original boli uz dost zodrate.Nova sada vydrzala 4 mesiace-mysleli sme si ze boli nekvalitne tak sme ich reklamovali-zatial sme tam vratili originali_nastastie sme ich nevyhodili-a tie vydrzali mesiac a zas kmitanie-potom sme kupili celu sadu ATE a tie po 2 tyždnoch zas kmitanie-nejde mi to fakt do hlavy ze co to sposobuje.Na sukromnom aute mam ATE a mozem povedat ze po 3 rokoch a 100tis.km brzdy uplne pohoda.
  5. jovany

    Predne brzdy

    Myslis zeby sa na nieco prislo co to znicenie kotucov moze sposobovat???
  6. jovany

    Predne brzdy

    Zatial nie.Ma len necele 3 roky a nemam pocit ze by brzdy zle fungovali-auto brzdi bez problemov len ten predok ma znervoznuje.
  7. jovany

    Motory v Partnerech

    Ja mam v užívani Partner Thotem 1,6 HDi 55kw.Motor nie je zlý ale rozhodne nie je vhodný na jazdu po dialniciach.Spotreba podla technicaku je uplne niekde inde.Na dialnici pri 120-podotýkam ze rychlejsie som s nim nikdy nesiel je okolo 7l/100km a v meste a mimo mesta minimum tak 6,2l. Ma strasne kratku prevodovku a aj ked sme ho dali nachipovat tak spotreba niak zvlast neklesla ale uz teraz nepotrebujem ine rýchlosti ako 4,5.Je to proste zihadlo len o ten motor sa treba starat viac ako ma pisane serviske.Vymenne itervali sme znizili na 15 tisic a je to na nom poznat hlavne v hlucnosti a bezporuchovosti. Ale inak ako sukr.osoba by som siel rozhodne do silnejsej verzie.
  8. Mam služobneho Partnera Thotem 1,6 HDi 55kw r.2008 Moj problem spočiva v tom že v septembri minulý rok sme menili komplet predné brzdy.Po cca 4 mesiacoch mi pri brzdení zacalo kmitat volantom.Pred 2 týždnami sme museli zas vymenit komplet predne brzdy lebo boli uplne zničene.Neviem aka znacka kotucou a platniciek tam bola namontovana ale nasledne sme tam dali kotuce a aj platnicky od f.ATE.Vsetko bolo OK až do minuleho pondelka-zas sa objavilo kmitanie pri brzdeni.Pri montaži sme vsetko skontrolovali-valceky su v poriadku vsetko funguje jak ma a zas je ten isty problem-podotýkam ze auto byva dost vytazene-za minulý rok odviezlo tak 100 ton nakladu-casto mam zapojeny vozik tak brzdy su dolezite- ale na orig.kotucoch to slapalo jak ma.Geometria je skontrolovana a tak isto aj tlmice-zajtra este prekontrolujeme komplet napravu ale myslim že v nej nebude problem-pneumatiky su nove vyvazene-nemate niekto s tým problemom skusenosti lebo inak ho fakt zapalim.
×
×
  • Vytvořit...