kadaver Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 je mi to luto...ludia vedia byt riadne svine. snaz sa to brat, ze vsetko zle je asi na niieco dobre...mna za ostatne mesiace tak oj..., ze uz som si mohol dat len slucku... Myslel som si, ze uz som uuuplne v koncoch a nepozviecham sa, ale! Pomalcky sa mi zacina darit, stretol som super ludi a vsetko zacina byt lepsie a pokojnejsie si zijem...a to som si predteam myslel, ze sa mam skoro najlepsie, ze lepsie to byt nemoze Takze Ti drzim palce a nechat Ta caka ovela krajsia a pohodovejsia buducnost...skora buducnost... D.D. Citovat
Rebik Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Medvěd navíc někde zapíjí dítě a svobodu -)) Citovat
Kurt Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: Rebik Medvěd navíc někde zapíjí dítě a svobodu -)) Jako svobodu, nebo Svobodu? Citovat
Fusion Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Mě jde o to, že málokdo z nás tady tu situaci a její okolnosti zná blíž a tím pádem se jaksi nepřísluší ani jednu stranu odsuzovat a navrhovat "trest". Já nesoudím co je fér nebo není protože taky nejsem v pozici, abych takto mohl rozhodovat a někoho urážet (ač virtuálně ) Citovat
myryn Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: Fusion Mě jde o to, že málokdo z nás tady tu situaci a její okolnosti zná blíž a tím pádem se jaksi nepřísluší ani jednu stranu odsuzovat a navrhovat "trest". Já nesoudím co je fér nebo není protože taky nejsem v pozici, abych takto mohl rozhodovat a někoho urážet (ač virtuálně ) Mě se něco podobnýho jako Medvědovi stalo - po 10ti letech zaměstnání /už jsem se s tím vyrovnal - jak říkám všechno zlý je k něčemu dobrý/- tož se nedivte mým návrhům /ale ty gumy bych mu fakt propíchl i když sposta lidí na fóru má jinej názor/ (kdo to nepoznal - těžko to to pochopí - zvlášť když musíš živit rodinu). Každopádně Medvědovi přeji nového a opravdu solidního zaměstnavatele - ovšem je jich málo !!!! :papa Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Předsedo, to je nehorázný svinstvo.. Ale tady je možný naprosto všechno.. Citovat
Marlin Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 oj to je nemile, ale mam podobnou zkusenost. ALe je pravda ze v pondeli me degradovaly(nasraly apod.), ve stredu uz jsem mel novou praci a v patek daval vypoved Citovat
vix Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Marlin: Vzpomínám si na heslo z Pionýra : Vždy připraven ! Tleskám rozhodnutí Medvěde: Neboj, práce bude, lepší a méně flustrující. To není útěcha, už jsem Ti jednou psal, že přirozená nezaměstnanost v CR je cca 6% (tj. 6 lidí ze 100 nechce a nebude pracovat) a v Praze je nezaměstnanost jen pouhých 1,7%. Resumé: V Praze jsou 4 lidi ze 100 zaměstnaní, ale nepracují . A ty, rovný a spolehlivý chlap práci najdeš vždy. all: Pokud se vám nelíbí u zaměstnavatele, zkuste odejít - pokud umíte vždy něco navíc, není to zase takový problém. A hlavně dneska, kdy se o kvalifikovaného člověka jen tak nezavadí. Citovat
myryn Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: vix Marlin: Vzpomínám si na heslo z Pionýra : Vždy připraven ! Tleskám rozhodnutí Medvěde: Neboj, práce bude, lepší a méně flustrující. To není útěcha, už jsem Ti jednou psal, že přirozená nezaměstnanost v CR je cca 6% (tj. 6 lidí ze 100 nechce a nebude pracovat) a v Praze je nezaměstnanost jen pouhých 1,7%. Resumé: V Praze jsou 4 lidi ze 100 zaměstnaní, ale nepracují . A ty, rovný a spolehlivý chlap práci najdeš vždy. all: Pokud se vám nelíbí u zaměstnavatele, zkuste odejít - pokud umíte vždy něco navíc, není to zase takový problém. A hlavně dneska, kdy se o kvalifikovaného člověka jen tak nezavadí. Tož s tím heslem se pleteš : původně to bylo heslo "Skautů" -"Buď připraven " - pak to převzali tvz. pionýři ale v trochu jiném znění. Citovat
Marlin Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Vixi, to u me byla taky takova hura akce. V pondeli jeste vecer poslat zivotopis, v utery volaly, ve stredu rano pohovor a hned me vzali na misto konstruktera. (predtim jsem delal v ackach, a akoro kazdy vi co).A pak jsem daval v Ackach vypoved. Mno, jak rika vix, kdo chce praci si vzdy najde. A kor Medved, o toho bych se nebal Citovat
myryn Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Pro : Hurvajz - pokoušel jsem se Ti poslat 2x zprávu přes u2u, nevím zda Ti došly, mě se v odeslaných nezobrazují. Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2008 Autor Odesláno 31. leden 2008 Tak svobodu i dalšího prcka v mém okolí (Neone, Vojta se narodil jen jeden den po Kryštofovi) jsem oslavil důstojně (i ťukat do klávesnice lze), takže se vyjádřím k Vašim návrhům: Myryne - píchat gumy do Frýdku fakt nepojedu, protože by to podle mě vůbec nic neřešilo Výpověď jsem mu chtěl stejně dát, jen o měsíc zkrátil možnost mého fungování v jeho firmě Díky tomuto fóru už od března mám jistou práci, sice v úplně jiném oboru, ale zato v solidním pracovním kolektivu s perspektivou dalšího rozvoje (a snad následně i finančního růstu) - takže opravdu netřeba plakat, život jde dál (každopádně všem děkuju za vyjádřenou podporu). Asi nejvíc mi tu mluvil z duše Fusion, který na mnou záležitost pohlížel pragmaticky a nedělal žádné zbrklé závěry (je fakt, že můj pohled na věc může být značně rozdílný od pohledu majitele firmy - též si všimněte, že jsem tu nikde onu firmu nejmenoval právě proto, abych náhodou nebyl někde popotahován za to, že jsem tu zveřejnil interní záležitosti odehrávající se v této firmě). Citovat
myryn Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Tak svobodu i dalšího prcka v mém okolí (Neone, Vojta se narodil jen jeden den po Kryštofovi) jsem oslavil důstojně (i ťukat do klávesnice lze), takže se vyjádřím k Vašim návrhům: Myryne - píchat gumy do Frýdku fakt nepojedu, protože by to podle mě vůbec nic neřešilo Výpověď jsem mu chtěl stejně dát, jen o měsíc zkrátil možnost mého fungování v jeho firmě Díky tomuto fóru už od března mám jistou práci, sice v úplně jiném oboru, ale zato v solidním pracovním kolektivu s perspektivou dalšího rozvoje (a snad následně i finančního růstu) - takže opravdu netřeba plakat, život jde dál (každopádně všem děkuju za vyjádřenou podporu). Asi nejvíc mi tu mluvil z duše Fusion, který na mnou záležitost pohlížel pragmaticky a nedělal žádné zbrklé závěry (je fakt, že můj pohled na věc může být značně rozdílný od pohledu majitele firmy - též si všimněte, že jsem tu nikde onu firmu nejmenoval právě proto, abych náhodou nebyl někde popotahován za to, že jsem tu zveřejnil interní záležitosti odehrávající se v této firmě). Tak Ti přeji hodně úspěchů a hlavně peněz v novém zaměstnání !!!!!!!!!!! Ať Ti to vyjde !!!!!!!!!!!!! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: myryn Pro : Hurvajz - pokoušel jsem se Ti poslat 2x zprávu přes u2u, nevím zda Ti došly, mě se v odeslaných nezobrazují. Ježkovi voči, zprávy mi došli, a já ti na ně odpověděl. Docela mě štveš tím věčným rozmazáváním všeho a všude. Pardon:xvul Citovat
myryn Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: myryn Pro : Hurvajz - pokoušel jsem se Ti poslat 2x zprávu přes u2u, nevím zda Ti došly, mě se v odeslaných nezobrazují. Ježkovi voči, zprávy mi došli, a já ti na ně odpověděl. Docela mě štveš tím věčným rozmazáváním všeho a všude. Pardon:xvul Soráč již Tě nebudu vobtěžovat - byl to pouze můj "blbej" dotaz....... Citovat
Vvitty Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 2Medved: to me mrzi, ale na druhou stranu, bude lip, coz sam potvrzujes 2vix: v praze je tech zamestnanych co nepracuji mnohem vic, nezapomen ze je tu rozsahly aparat statni spravy! Citovat
Neon Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Medvěde, to je pešek, ale pakliže se takto zachovali teď, mohli to udělat klidně i později a čim dřív, tim líp, kor když máž v záloze (jak sám píšeš) náhradní byznys! Soudit nebudu ani jejich a ni tvůj přístup, ale vim, že jsi rozumnej, tak to určitě vošéfuješ nejlépe, jak to jde! Jinak ber to jako osud, že se to prostě mělo stát a pakliže jsi byl stejně poslední dobou (dle tvých výpovědí) nespokojen, tak to ber maximálně jako výhru!!! Hodně štěstí v novém zaměstnání a ať jsi co nejkratší dobu na "pracáku"... jo a sám píšeš "pohádka", tak si vzpomeň, že pohádky vždy končejí dobře!! (co si tedy ještě z dětství pamatuju) Neon da Father Edit: jo a někteří: važte prosím slova ... ono, když něco píšu anonymně, tak jsem frajer, ale nejste do toho problemu natolik zainteresovaní, abyste o tom mohli takto mluvit! a když, tak osobně ... [upravil dne 1/2/2008 Neon] Citovat
Jiři II. Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Takto nastavená výpověď,to vypadá:a/že chtěli vyšší zisky b/že se vás chtěli zbavit Ani o svých zaměstnavatelích si nedělám iluze.Jsme pro ně jen spotřební zboží. Citovat
Guest DD Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Drzim palce, at vyjde vsechno do budoucna. Tyhle prakticky jsou bohuzel uplne vsude, a to plati i u vetsich firem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.