Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pohádka o konci mého (a nejen mého) působení u nyní již bývalého "chlebodárce"

Recommended Posts

Odesláno

je mi to luto...ludia vedia byt riadne svine. :( snaz sa to brat, ze vsetko zle je asi na niieco dobre...mna za ostatne mesiace tak oj..., ze uz som si mohol dat len slucku...:mad: Myslel som si, ze uz som uuuplne v koncoch a nepozviecham sa, ale! Pomalcky sa mi zacina darit, stretol som super ludi a vsetko zacina byt lepsie a pokojnejsie si zijem...a to som si predteam myslel, ze sa mam skoro najlepsie, ze lepsie to byt nemoze :D Takze Ti drzim palce a nechat Ta caka ovela krajsia a pohodovejsia buducnost...skora buducnost... :):papa

D.D.

Odesláno

Mě jde o to, že málokdo z nás tady tu situaci a její okolnosti zná blíž a tím pádem se jaksi nepřísluší ani jednu stranu odsuzovat a navrhovat "trest".

Já nesoudím co je fér nebo není protože taky nejsem v pozici, abych takto mohl rozhodovat a někoho urážet (ač virtuálně :))

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Mě jde o to, že málokdo z nás tady tu situaci a její okolnosti zná blíž a tím pádem se jaksi nepřísluší ani jednu stranu odsuzovat a navrhovat "trest".

Já nesoudím co je fér nebo není protože taky nejsem v pozici, abych takto mohl rozhodovat a někoho urážet (ač virtuálně :))

Mě se něco podobnýho jako Medvědovi stalo - po 10ti letech zaměstnání /už jsem se s tím vyrovnal - jak říkám všechno zlý je k něčemu dobrý/- tož se nedivte mým návrhům /ale ty gumy bych mu fakt propíchl i když sposta lidí na fóru má jinej názor/ (kdo to nepoznal - těžko to to pochopí - zvlášť když musíš živit rodinu).

Každopádně Medvědovi přeji nového a opravdu solidního zaměstnavatele - ovšem je jich málo !!!! :papa :papa

Odesláno

oj to je nemile, ale mam podobnou zkusenost. ALe je pravda ze v pondeli me degradovaly(nasraly apod.), ve stredu uz jsem mel novou praci a v patek daval vypoved

Odesláno

Marlin: Vzpomínám si na heslo z Pionýra : Vždy připraven !

Tleskám rozhodnutí :potlesk

Medvěde: Neboj, práce bude, lepší a méně flustrující. To není útěcha, už jsem Ti jednou psal, že přirozená nezaměstnanost v CR je cca 6% (tj. 6 lidí ze 100 nechce a nebude pracovat) a v Praze je nezaměstnanost jen pouhých 1,7%.

Resumé: V Praze jsou 4 lidi ze 100 zaměstnaní, ale nepracují :D.

A ty, rovný a spolehlivý chlap práci najdeš vždy.

all: Pokud se vám nelíbí u zaměstnavatele, zkuste odejít - pokud umíte vždy něco navíc, není to zase takový problém. A hlavně dneska, kdy se o kvalifikovaného člověka jen tak nezavadí.

Odesláno
Původně zaslal: vix

Marlin: Vzpomínám si na heslo z Pionýra : Vždy připraven !

Tleskám rozhodnutí :potlesk

Medvěde: Neboj, práce bude, lepší a méně flustrující. To není útěcha, už jsem Ti jednou psal, že přirozená nezaměstnanost v CR je cca 6% (tj. 6 lidí ze 100 nechce a nebude pracovat) a v Praze je nezaměstnanost jen pouhých 1,7%.

Resumé: V Praze jsou 4 lidi ze 100 zaměstnaní, ale nepracují :D.

A ty, rovný a spolehlivý chlap práci najdeš vždy.

all: Pokud se vám nelíbí u zaměstnavatele, zkuste odejít - pokud umíte vždy něco navíc, není to zase takový problém. A hlavně dneska, kdy se o kvalifikovaného člověka jen tak nezavadí.

Tož s tím heslem se pleteš : původně to bylo heslo "Skautů"

-"Buď připraven " - pak to převzali tvz. pionýři ale v trochu jiném znění.

Odesláno

Vixi, to u me byla taky takova hura akce. V pondeli jeste vecer poslat zivotopis, v utery volaly, ve stredu rano pohovor a hned me vzali na misto konstruktera. (predtim jsem delal v ackach, a akoro kazdy vi co).A pak jsem daval v Ackach vypoved.

Mno, jak rika vix, kdo chce praci si vzdy najde.

A kor Medved, o toho bych se nebal :papa

Odesláno

Tak svobodu i dalšího prcka v mém okolí (Neone, Vojta se narodil jen jeden den po Kryštofovi) jsem oslavil důstojně (i ťukat do klávesnice lze), takže se vyjádřím k Vašim návrhům:

Myryne - píchat gumy do Frýdku fakt nepojedu, protože by to podle mě vůbec nic neřešilo

Výpověď jsem mu chtěl stejně dát, jen o měsíc zkrátil možnost mého fungování v jeho firmě

Díky tomuto fóru už od března mám jistou práci, sice v úplně jiném oboru, ale zato v solidním pracovním kolektivu s perspektivou dalšího rozvoje (a snad následně i finančního růstu) - takže opravdu netřeba plakat, život jde dál (každopádně všem děkuju za vyjádřenou podporu).

Asi nejvíc mi tu mluvil z duše Fusion, který na mnou záležitost pohlížel pragmaticky a nedělal žádné zbrklé závěry (je fakt, že můj pohled na věc může být značně rozdílný od pohledu majitele firmy - též si všimněte, že jsem tu nikde onu firmu nejmenoval právě proto, abych náhodou nebyl někde popotahován za to, že jsem tu zveřejnil interní záležitosti odehrávající se v této firmě).

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak svobodu i dalšího prcka v mém okolí (Neone, Vojta se narodil jen jeden den po Kryštofovi) jsem oslavil důstojně (i ťukat do klávesnice lze), takže se vyjádřím k Vašim návrhům:

Myryne - píchat gumy do Frýdku fakt nepojedu, protože by to podle mě vůbec nic neřešilo

Výpověď jsem mu chtěl stejně dát, jen o měsíc zkrátil možnost mého fungování v jeho firmě

Díky tomuto fóru už od března mám jistou práci, sice v úplně jiném oboru, ale zato v solidním pracovním kolektivu s perspektivou dalšího rozvoje (a snad následně i finančního růstu) - takže opravdu netřeba plakat, život jde dál (každopádně všem děkuju za vyjádřenou podporu).

Asi nejvíc mi tu mluvil z duše Fusion, který na mnou záležitost pohlížel pragmaticky a nedělal žádné zbrklé závěry (je fakt, že můj pohled na věc může být značně rozdílný od pohledu majitele firmy - též si všimněte, že jsem tu nikde onu firmu nejmenoval právě proto, abych náhodou nebyl někde popotahován za to, že jsem tu zveřejnil interní záležitosti odehrávající se v této firmě).

Tak Ti přeji hodně úspěchů a hlavně peněz v novém zaměstnání !!!!!!!!!!!

Ať Ti to vyjde !!!!!!!!!!!!! :super:papa

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Pro : Hurvajz - pokoušel jsem se Ti poslat 2x zprávu přes u2u, nevím zda Ti došly, mě se v odeslaných nezobrazují.

Ježkovi voči, zprávy mi došli, a já ti na ně odpověděl. Docela mě štveš tím věčným rozmazáváním všeho a všude. Pardon:xvul
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: myryn

Pro : Hurvajz - pokoušel jsem se Ti poslat 2x zprávu přes u2u, nevím zda Ti došly, mě se v odeslaných nezobrazují.

Ježkovi voči, zprávy mi došli, a já ti na ně odpověděl. Docela mě štveš tím věčným rozmazáváním všeho a všude. Pardon:xvul

Soráč již Tě nebudu vobtěžovat - byl to pouze můj "blbej" dotaz.......

Odesláno

2Medved: to me mrzi, ale na druhou stranu, bude lip, coz sam potvrzujes ;)

2vix: v praze je tech zamestnanych co nepracuji mnohem vic, nezapomen ze je tu rozsahly aparat statni spravy! :aut

Odesláno

Medvěde, to je pešek, ale pakliže se takto zachovali teď, mohli to udělat klidně i později a čim dřív, tim líp, kor když máž v záloze (jak sám píšeš) náhradní byznys! Soudit nebudu ani jejich a ni tvůj přístup, ale vim, že jsi rozumnej, tak to určitě vošéfuješ nejlépe, jak to jde! Jinak ber to jako osud, že se to prostě mělo stát a pakliže jsi byl stejně poslední dobou (dle tvých výpovědí) nespokojen, tak to ber maximálně jako výhru!!!

Hodně štěstí v novém zaměstnání a ať jsi co nejkratší dobu na "pracáku"... jo a sám píšeš "pohádka", tak si vzpomeň, že pohádky vždy končejí dobře!!;) (co si tedy ještě z dětství pamatuju):)

Neon da Father :D

Edit: jo a někteří: važte prosím slova ... ono, když něco píšu anonymně, tak jsem frajer, ale nejste do toho problemu natolik zainteresovaní, abyste o tom mohli takto mluvit! a když, tak osobně ... :roker

[upravil dne 1/2/2008 Neon]

Odesláno

Takto nastavená výpověď,to vypadá:a/že chtěli vyšší zisky

b/že se vás chtěli zbavit

Ani o svých zaměstnavatelích si nedělám iluze.Jsme pro ně jen spotřební zboží.

Odesláno

Drzim palce, at vyjde vsechno do budoucna. Tyhle prakticky jsou bohuzel uplne vsude, a to plati i u vetsich firem :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...