Radek Hurvajz Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr pojištění samozřejmě nemáme:( :papa Voe, sem se lek, co se stalo, příště to dej aspoň do sekce nehody:D:D:D A to že na 206 stojí zadní náprava za prd by jsi mohl vědět, tak proč to kupuješ synovi, ještě se mu fakt něco stane:D [upravil dne 7/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Tak to vidím na výměnu zadní náby - bacha, v Hostinném náprava 12000, 8000 práce Citovat
Dave_k Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 To nemá ceno spravovat. P.S. Za kolik necháš liťáky????? :D:D:D:D:D:D [upravil dne 7/1/08 Dave_k] Citovat
jarajarda Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Béďa to vypada na vymenu napravy.. Nebo na výměnu mozkovny....? Sem si řikal co je za prů_er:D:D:D:D Vidim to na jedno vteřinové lepidlo. Možné komplikace při opravě: slepené prsty.. Citovat
jarajarda Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: sarkomi táta opraví zaplatí nebo ne?? Hele já bych ho nechal chodit za autem pacholka.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. leden 2008 Autor Odesláno 7. leden 2008 Vypadá to bledě. Koupím brzd. buben i s nábojem , jen seriozni nabídky . zn. co nejlevněji. Citovat
vix Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 těsnění z vodovodního kohoutku, to je ten správný materiál ! Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Kdyby jsi otevíral nové vrakoviště, případně firmu na ekologickou likvidaci autovraků, tak mohu dodat víc než velké množství takových vozů, letadel, lokomotiv,... Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Peta Kdyby jsi otevíral nové vrakoviště, případně firmu na ekologickou likvidaci autovraků, tak mohu dodat víc než velké množství takových vozů, letadel, lokomotiv,... Se lvem na kapotě jo?? KECÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Se lvem na kapotě jo?? Ne, vraků Citovat
kobra Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 ses zbláznil , ne ? Hele. Mám úlek. Dlužíš mě pivo ! Jo mladej bude asi stejnej divoch jako ty ........ Citovat
Pata Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Pe.To buben? Ja myslel, ze WRC maji kotouce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.