Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vix

no, když jste u toho zdražování, tak Hořčice má podražit o 6,- Kč na kelímku :D

To bude kolega v práci nešťastnej - obědvá dva párky v rohlíku (jeden s hořčicí a druhý s kečupem). Nejdřív mu zdražili rohlíky, teď ještě tohle. Snad mu nezdraží i tu Jihlavanku... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

To bude kolega v práci nešťastnej - obědvá dva párky v rohlíku (jeden s hořčicí a druhý s kečupem). Nejdřív mu zdražili rohlíky, teď ještě tohle. Snad mu nezdraží i tu Jihlavanku... :nevim

Dobrej nápad, obědvat mletý odpadky zastrčený do rohlíku. kolega chce bejt dlouho zdravej, co? :)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Dobrej nápad, obědvat mletý odpadky zastrčený do rohlíku. kolega chce bejt dlouho zdravej, co? :)

Určitě jo, proto ten "oběd" zapíjí tou Jihlavankou a nakonec si jde ještě ven na vzduch zakouřit. :)

Odesláno

Tak za 1.: situácia je podobná ako napísal oddie. T.j. mám firemné auto s normou napr. 6,8 a dokážem jazdiť za 5,5 (dlhodobo). Za úsporu však neuvidím na výplatnej páske ani fuka. Som zlodej, keď si pri tankovaní ulejem 3-4 litre a pritom stále budem vykazovať úsporu PHM ???

2. nemám problém s tým vyjsť von, vie to aj šéfstvo a čo myslíte, aká bola ich reakcia? "Sem-tam to robíme tiež." A to sú páni s radikálne inou platovou kategóriou, než v akej som ja.

3. nejedná sa o žiadny autobus. Z 80% jazdím sám a mimo mesto. Nemám sa kam ponáhľať, hľadám vždy ekonomickú trasu. Pritom jazdím na limitoch 60/90/130 kmh. Bla bla bla....

S tými, čo ma ďalej pokladajú za kleptomana sa nemám o čom baviť.

Odesláno
Původně zaslal: tomingo

Tak za 1.: situácia je podobná ako napísal oddie. T.j. mám firemné auto s normou napr. 6,8 a dokážem jazdiť za 5,5 (dlhodobo). Za úsporu však neuvidím na výplatnej páske ani fuka. Som zlodej, keď si pri tankovaní ulejem 3-4 litre a pritom stále budem vykazovať úsporu PHM ???

2. nemám problém s tým vyjsť von, vie to aj šéfstvo a čo myslíte, aká bola ich reakcia? "Sem-tam to robíme tiež." A to sú páni s radikálne inou platovou kategóriou, než v akej som ja.

3. nejedná sa o žiadny autobus. Z 80% jazdím sám a mimo mesto. Nemám sa kam ponáhľať, hľadám vždy ekonomickú trasu. Pritom jazdím na limitoch 60/90/130 kmh. Bla bla bla....

S tými, čo ma ďalej pokladajú za kleptomana sa nemám o čom

baviť.

To je neco jako u nas, ne ze bych byl ridic ale mluvim o tom, ze at clovek dela co dela (zustane prescas, dela veci ktere v popisu prace nema) neni to na vyplate znat. A kdyz pak jeste chce volno nebo se mu proste neco nepovede je uz problem. Takze na tvych par litrech ktery stejne usetris nevidim nic zase tak spatnyho.

Odesláno

Určitě jo, proto ten "oběd" zapíjí tou Jihlavankou a nakonec si jde ještě ven na vzduch zakouřit. :)

... tak určitě prohulí měsíčně aspoň dva litry, a nadává, jak je všechno drahý, že? ;)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

S tými, čo ma ďalej pokladajú za kleptomana sa nemám o čom

baviť.

To je neco jako u nas, ne ze bych byl ridic ale mluvim o tom, ze at clovek dela co dela (zustane prescas, dela veci ktere v popisu prace nema) neni to na vyplate znat. A kdyz pak jeste chce volno nebo se mu proste neco nepovede je uz problem. Takze na tvych par litrech ktery stejne usetris nevidim nic zase tak spatnyho.

taktak, oni nam taky vstric nevyjdou , oni maj nahrabano jim to je jedno.... ale na plataech nam usetrejc co muzou kdyz to de

Odesláno

... tak určitě prohulí měsíčně aspoň dva litry, a nadává, jak je všechno drahý, že? ;)

kdyz clovek chce tak se nají celkem zdravě za stravenky a něco trošku k tomu, ale pak prave cloveka nastve kdyz zdrazej nejen jidlo, zmenej DPH, k tomu PHM, je to vsecko porad, fajn ale kdyby pridali na platech tak aby se to dorovnalo tak to chapu ale pomeroovat to porad vůči EU je nesmyslný, nebo srovnávat s německem kde maj platy uplně jinde... v tomhle pripade nechapu lidi co kourej, akorat clovek plati za to ze dřív umře... to samý s chlastem, kdyz se občas napije fajn v ophode, ale kdyz propijou vejplatu i to sem bohužel videl, a pak si stezujou tak nechápu...

Odesláno

Kdepak, není to ten typ. Nadává jen, když se mu nezdá výplata.

Je pravda, že mi ten jeho životní styl připadá zvláštní, proto jsem se tu zmínil (teda, ne že bych snídal tofu a zapíjel to Actimelem). ;)

Ad krádeže PHM: z velké části si za to může vedení firem samo. V Čechách přece musí počítat s tím, že co není přišroubovaný a zamčený, tak dřív nebo později někdo ukradne (někdy ani ty šrouby a zámek nepomůžou - bohužel).

Odesláno

...Je pravda, že mi ten jeho životní styl připadá zvláštní, proto jsem se tu zmínil (teda, ne že bych snídal tofu a zapíjel to Actimelem). ;)....

Brrr, tofu, úplně mi naskočila husí kůže. Jdu si udělat ty steaky, co jsem si naložil odpoledne, a otevřít si pivko :)

Odesláno

O 6 Kc? :o vzdyt tak nejak stoji, ne?! Prece neni mozny o 100%

Čemu se divíš?? V naší zemi je možné všechno.:aut:D:P

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

O 6 Kc? :o vzdyt tak nejak stoji, ne?! Prece neni mozny o 100%

Čemu se divíš?? V naší zemi je možné všechno.:aut:D:P

Jo, tak to je bohuzel pravda, viz napr rohliky

Odesláno

Tak za 1.: situácia je podobná ako napísal oddie. T.j. mám firemné auto s normou napr. 6,8 a dokážem jazdiť za 5,5 (dlhodobo). Za úsporu však neuvidím na výplatnej páske ani fuka. Som zlodej, keď si pri tankovaní ulejem 3-4 litre a pritom stále budem vykazovať úsporu PHM ??? Jednoznačně ANO

2. nemám problém s tým vyjsť von, vie to aj šéfstvo a čo myslíte, aká bola ich reakcia? "Sem-tam to robíme tiež." A to sú páni s radikálne inou platovou kategóriou, než v akej som ja. To není měřítko - v podstatě celá Vaše sebranka okrádá majitele a s tím, sorry, prostě souhlasit neumím. Asi mám pokřivený pohled z dob, kdy jsem podnikal.

S tými, čo ma ďalej pokladajú za kleptomana sa nemám o čom baviť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...