Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: P607Olda

... policista přece nedostane body ani v civilu ...

[upravil dne 27.11.2007 P607Olda]

Je sice moc hezký, co tady povídáš, ale věř tomu, že je lepší dostat nějaký body, než přijít na třikrát o 25% z platu měsíčně, když máš kupříkladu 25 hrubýho :myslim

Jo, je to tak. V kázeňskym řízení bejvaj následky mnohem horší než jen pár bodíků, který se po čase dají odečíst...

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Jinak ke koupi gratuluju, je to moc nádherná červená pila. Oldu neřeš, přece jenom s 2,2 HDI je trošku mrtvější jízda

Díky, je to fakt krásný auto - to jsem si nemohl nechat ujít. Oldu neřešim - každej má svuj názor, já si ho vyslechnu, ale svuj obrázek o věci si stejně udělám jen já sám. Nenechám se nikym ovlivnit. ;)

Odesláno

Já osobně bych názor Oldy zas tak úplně nezatracoval, byť jeho formulace byla opravdu hodně tvrdá. Je fakt, že auta typu GTI, S 16 apod. si už z principu kupujou mladí borci, kteří se občas snaží využít potenciálu auta na 100% a velice často to taky skončí hodně blbě..

V Tvém případě bych se tedy aspoň zamyslel, jestli ten Olda neměl trochu pravdu a snažil bych se jezdit tak, aby mi ta červená kráska dlouho dělala jen parádu.

P.S.

Na fóru holt nejsou jen mladí závodníci, ale i staří mazáci (Olda dle mého názoru je právě jedním z těch mazáků kteří mají odkrouceno tolik km, co většina z Vás bude mít najeto .... až jednou), takže se holt někdy i podobná reakce najde.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já osobně bych názor Oldy zas tak úplně nezatracoval, byť jeho formulace byla opravdu hodně tvrdá. Je fakt, že auta typu GTI, S 16 apod. si už z principu kupujou mladí borci, kteří se občas snaží využít potenciálu auta na 100% a velice často to taky skončí hodně blbě..

V Tvém případě bych se tedy aspoň zamyslel, jestli ten Olda neměl trochu pravdu a snažil bych se jezdit tak, aby mi ta červená kráska dlouho dělala jen parádu.

P.S.

Na fóru holt nejsou jen mladí závodníci, ale i staří mazáci (Olda dle mého názoru je právě jedním z těch mazáků kteří mají odkrouceno tolik km, co většina z Vás bude mít najeto .... až jednou), takže se holt někdy i podobná reakce najde.

Je mi to jasný a moc dobře vim, že tohle auto nemam na nějaký závodění. Na závodění jsou speciální dráhy nebo okruhy. Já se ani nepovažuju za nějakýho závodníka, to rozhodně ne. A když Olda narážel na tu nehodu, tak si nemyslim, že bych jel nějak rychle. Ale v takovym místě, kde se to stalo je nedání přednosti z vedlejší téměř sebevraždou a ten, kdo to měl nejvíc odskákat, tak z nehody vyšel úplně nejlíp - jen ohnutej blatník a rozbitý světlo. To ale nemění nic na tom, že už nic podobnýho zažít nechci.

[upravil dne 27/11/07 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

tak si nemyslim, že bych jel nějak rychle.

Tak to jo, jestliže jsi poctivě dodržoval 50-ku a kámoš - syn policejního šéfa taky, tak to je pak OK. To pak zavinili ti ostatní.

Anebo to byla tak trochu honička?

Odesláno

Tak to jo, jestliže jsi poctivě dodržoval 50-ku a kámoš - syn policejního šéfa taky, tak to je pak OK. To pak zavinili ti ostatní.

Nejel jsem přesně 50 km/h, jel jsem víc (nevim, kolik přesně, ale víc to bylo) a o honičku se rozhodně nejednalo, kdybysme se honili, tak by bylo účastníků nehody rozhodně víc, aspoň o jeho auto. A viník je celekm jasnej a doufám, že to potvrdí i znalec, kterej teď šetří spis. Víc se již k této věci nebudu vyjadřovat. Už se toho namluvilo dost a furt se omýlá to samý dokola. Teď s tim už nikdo nic nenadělá!

Odesláno

Tak tedy vitej mezi GTi-6kama .. gratuluju ;) S tema svetlama urcite neco udelej .. ty ciry mlhovky jsou jak pest na oko :D Co se tyce tech narazek na nehodu.. tak to P607Olda dle meho nazoru vzal trochu zbytecne zostra kdyz si precetl clanek ktery uvadi.. nikdo neni svatej.. a nikdo neomylnej.. je potreba si brat ponauceni a na silnicich mit oci dokoran na vsechny strany a pokud mozno zapnout i "sesty smysl" a trochu nebezpecnym situacim predchazet..

PS: Medvede.. mladi borci? Takhle si mi jeste nikdy nerekl :D

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

J , tak si to koupil, hele super :potlesk , priznej se kolik si to zkousel kdyz si stim jel domu :D nechci slyset, ze si to nezkousel, jak to tahne :D:aut

Jak to táhne jsem zkoušel, ale jen na akceleraci, jak táhne šestka, nikoliv na maximálku. Chci aby mi to auto vydrželo, ne abych si ho hned první den rozbil. Navíc na letňákách v zimě neni co zkoušet. Až si to budu chtít vyzkoušet, tak pojedu někam na letiště nebo na jinou dráhu, kde na to jsou podmínky.

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Tak tedy vitej mezi GTi-6kama .. gratuluju ;) S tema svetlama urcite neco udelej .. ty ciry mlhovky jsou jak pest na oko :D Co se tyce tech narazek na nehodu.. tak to P607Olda dle meho nazoru vzal trochu zbytecne zostra kdyz si precetl clanek ktery uvadi.. nikdo neni svatej.. a nikdo neomylnej.. je potreba si brat ponauceni a na silnicich mit oci dokoran na vsechny strany a pokud mozno zapnout i "sesty smysl" a trochu nebezpecnym situacim predchazet..

PS: Medvede.. mladi borci? Takhle si mi jeste nikdy nerekl :D

Díky za přivítání. ;) Tou pěstí na oko myslíš co? :D Čekal bych spíš, že napíšeš, že ty světla jsou jako pěst na oko a ne mlhovky... :D Jo, P607Olda to vzal, jako kdybych naboural jeho nebo nevim, co si o tom myslet. Nebo si myslí, že jsem si koupil GTičko jen proto, abych někoho někde sestřelil. Nevim a řešit to nebudu. Každej má svuj názor a ten mu neberu. Ale lidi se měněj, tak to třeba i Olda pochopí. No, jinak je škoda, že mi asi ten "šestej smysl" moc nefunguje. Už odmalička mam smůlu na různý úrazy nebo nehody. Tak to třeba odteď začne aspoň trochu fungovat. :papa

Odesláno

Nemusi se jednat o policajty nebo znami.Staci podnikatel co ma znamyho na kriminalce.Me se stalo neco podobnyho.A schytal sem to ja(nejsem totiz policajt ani podnikatel).Jel sem na motorce(Suzuki RF 130Koni,Max 270Km/h)mimo mesto 85KM/h po rovine za svetla v lete pri 30st.C!Idealni podminky na motorku.Pri predjizdeni traktoru zacal odbocovat doleva a bylo..Zranil sem sebe,z motorky zbylo zadni kolo,na traktoru skoda nula!Trest ja na rok papiry fuc a 25000,-pokuta!Traktorista chudal nic i kdyz ma zaznamu plnej spis..U nas necekej spravedlnost!!

Odesláno

jo jo, pekny auto, ale jestli Ti muzu poradit, ucrite si ho pojisti + kvalitne zabezpec ... nekdy pred rokem sem si poridil neco podobnyho - viz. obr., bylo to HDI XS v plny vybave, snizenej podvozek ... atd., taky to byl peknej kus, stal me tenkrat asi 130k a nakonec sem ho mel asi 3 mesice ...

a dneska jezdim ze 405kou ...

tak preju vic stesti, nez sem mel ja ... ;)

hribe ;)

post-0-14109597281227_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: hribe

jo jo, pekny auto, ale jestli Ti muzu poradit, ucrite si ho pojisti + kvalitne zabezpec ... nekdy pred rokem sem si poridil neco podobnyho - viz. obr., bylo to HDI XS v plny vybave, snizenej podvozek ... atd., taky to byl peknej kus, stal me tenkrat asi 130k a nakonec sem ho mel asi 3 mesice ...

a dneska jezdim ze 405kou ...

tak preju vic stesti, nez sem mel ja ... ;)

hribe ;)

Jo, zabezpečit to určitě chci nechat...s tim pojištěním už tolik nevim...asi by mi to lezlo dost do peněz. Nějak nemam představu, co takový pojištění obnáší. Každopádně, ukrást si to jen tak snadno nenechám. Uvažoval jsem o vyhledávacim systému Sherlock. Pokud s tim máte někdo zkušenosti, tak se, prosím, o ně podělte...

Odesláno

Jo, zabezpečit to určitě chci nechat...s tim pojištěním už tolik nevim...asi by mi to lezlo dost do peněz. Nějak nemam představu, co takový pojištění obnáší. Každopádně, ukrást si to jen tak snadno nenechám. Uvažoval jsem o vyhledávacim systému Sherlock. Pokud s tim máte někdo zkušenosti, tak se, prosím, o ně podělte...

Sherlocka neznám, ale není tam náhodou nějaký měsíční poplatek?

Tatik ma Patriota a je spokojenej (zadne poplatky, jen platí SMS a případné hovory). GPS pozici auta to posila pres SMS, pri otevreni vola a ty muzes hovor zvednout a slyset zlodeje apod:). Az nebude takova kosa, tak se chystám namontovat Patriota do svoji 306:D

Pěkný autíčko hlavně ať jezdí:super

[upravil dne 30/11/07 dzavel]

Odesláno
Původně zaslal: dzavel

Sherlocka neznám, ale není tam náhodou nějaký měsíční poplatek?

Tatik ma Patriota a je spokojenej (zadne poplatky, jen platí SMS a případné hovory). GPS pozici auta to posila pres SMS, pri otevreni vola a ty muzes hovor zvednout a slyset zlodeje apod:). Az nebude takova kosa, tak se chystám namontovat Patriota do svoji 306:D

Pěkný autíčko hlavně ať jezdí:super

[upravil dne 30/11/07 dzavel]

Díky za tip...Patriota neznám, ale určitě to prozkoumám. Vypadá to jako dobrá nabídka....Až to budeš mít namontovaný, tak dej vědět, jak to funguje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...